"Системата -60" - тема 56

• 10 135
  • 234
  •   1
Отговори
# 225
  • в реалния свят
mistake , на празници са позволени отклонения от всякакъв хранителен режим. Важното е на следващия ден да продължиш във вярната посока .🙂
 - 2 кг отчитам за 5 дни. Надявам се да не ги съсипя през уикенда .
Днес :
З - 2 препечени филийки с крема сирене,кексче и чаша прясно мляко
О - вероятно супа или печено пилешко бутче
В - или омлет или млечни със зеленчук .
Днес работя и довечера съм вкъщи и се надявам да няма късно хапване. От мой личен опит знам, че уикендите редовно омазвам диетите😃
Спокойни почивни дни , момичета!

# 226
  • Шумен
Не мога да се отърва от навика вечер да похапвам нещо допълнително. Лягам си към 2 часа и няма как да не огладнея. Не знам как ще оправя това. Просто не ми се спи вечер.

Менюто:
з - кафе със захар, половин кофичка скир и праскова, 9 маслинки
о - печено свинско (ще изрежа сланинките), салата домати/ краставици
в - котидж и домати

# 227
Не мога да се отърва от навика вечер да похапвам нещо допълнително. Лягам си към 2 часа и няма как да не огладнея. Не знам как ще оправя това. Просто не ми се спи вечер.

Менюто:
з - кафе със захар, половин кофичка скир и праскова, 9 маслинки
о - печено свинско (ще изрежа сланинките), салата домати/ краставици
в - котидж и домати

А в колко часа ставаш сутрин?
Успех с начинанието Flowers Hibiscus

# 228
  • пак на Рив Гош
Здравейте момичета!
Аз позарязах Системата през лятото, но поне се опитвах да спазвам ранната лека вечеря, доколкото мога. Поне не съм качила килограми от вече свалените (или поне така си мисля Joy).
Още съм в отпуска, та не съм режимна, но се връщам в събота и отново ще се включа в редиците.

mistake, аз си лягам често около полунощ или малко по-късно, та съм горе-долу на твоя хал. Аз след вечеря (примерно към 20ч) си правя билков чай, ройбос или някаква подобна настойка, която пия максимално дълго. Та така се залъгвам, докато стане време за сън.

# 229
  • Шумен
А в колко часа ставаш сутрин?
Успех с начинанието Flowers Hibiscus

Сутрин ставам обикновено в 7 - 7.30, в някои дни даже в 6.30. Понякога се събуждам изтощена. Има нощи, в които се въртя до 5 часа и чак тогава задрямвам. Надявах се като тръгна на фитнес да се уморявам повече, че сега съм в отпуска и общо взето нищо не правя. Но все пак съм на 56 години и съм 130 кг, та фитнесът ми не е кой знае какво засега. Може би трябва малко кардио след вечеря, но като се знам какъв мързел съм, не съм сигурна, че ще го правя. Определено имам проблеми със съня и смятам да си изследвам нивата на кортизол.

Роца, ще пробвам с чай Hands Thumbsup

# 230
  • в реалния свят
Момичета, скучно ми е да системствам самичка😃
Все още съм с -2 кг. от началото на миналата седмица. Поизчистих малко режима от късни вечерно грехове. Реших, че комбинацията мляко с плод не ми е подходяща храна за вечеря към момента, защото късно вечерта огладнявам много и става мазало.
Днес:
З - грозде и айран
О - прясно готвено зеле с пилешко бутче, грозде
В - варени яйца с краставица .

# 231
Добро утро момичета!
Продължавам с диетата,дано има и други.Менюто за днес е:
З.Овесена баничка.(по Зоната)
О.Пилешко филе плюс салата айсберг
В.няколко сливи плюс котидж.

# 232
  • София
Привет, привет Hug
Позагубих се малко аз и то не от хубаво. Миналият месец започнах добре със Системата, но прекъснах, защото непредвидено трябваше да оправям зъби Weary ... Лечението все още продължава, но поне вече не ме боли нищо. Какво да кажа - старост нерадост! Режимът остана на заден план, тъй като ми бяха забранени доста от основните хранителни продукти, които използвам, като суровите ябълки например. С 5кг отгоре съм над най-добрия си резултат от пролетта. Не се обезсърчавам, знам, че ще ги преборя. И се завръщам в редиците на темата.
За днес мисля да заложа повече на течностите, като един вид прочистване. Затова менюто ми няма да е съвсем по Системата, но все пак ще го напиша.

Ден 1:
З: чери домати и две листчета чедър
О: омлет със сирене, краставица
За следобед и вечерта не планирам часове, а просто, когато огладнея да залъжа положението с:
- нектар от ябълка и моркови, айрян, билков чай, вода
Забележка: Така НЯМА да продължа! Само първият ден искам да е по-оскъден откъм храна. От утре ще си направя и стриктен план поне за седмица какво меню да следвам.

# 233
  • в реалния свят
Kally May ,  много несериозно го раздаваме тази година 😃Дано по скоро си решиш здравословния проблем, че е лошо да се живее с болка.
Аз ту присъствам, ту отсъствам от режима . И няма резултати, естествено.Смъквам някое килце и после си го качвам.
Днес:
З - филия с кашкавал
О - омлет със спанак и домати
В - приготвила съм кисело мляко с краставица.
Мързи ме да готвя все още и май това започва да става проблем, защото така бухам неправилни храни и не се храня по план.
Хубаво е някои да се включи по - сериозно за стимул. Ей сега ще свирне баба Зима и килцата ще тръгнат още по - нагоре.

# 234
Здравейте момичета.Много сте несериозни.Бързо да се стягате ,че отворихме сезона "Отслабваме за Коледа."
Менюто днес:
З.пълнозърнеста тортила с авокадо и варено яйце.
О.патладжан с домати и парче сирене.
В.котидж с малко грозде
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт