Лични/Интимни отношения с колега/колежка

• 6 548
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
Ако шефа няма проблем с това е ок, ако не се сдържайте. По-предишната ми връзка започна именно на работа. Шефовете бяха ок, но като цяло в повечето фирми няма проблем за това. Е сега не трябва прекалено се целувате и опипвате на работа, но нормално поведение е ок.

# 61
  • София
Не е от годините. Някои са си такива и на 20, други и на 70 няма да бъдат.
Но нищо, де. Ако това те успокоява.

Напълно съгласен съм с горното.
Нямам понятие защо Бънди мисли, че дадена жена трябва да е на 40 или 50 за й е дошъл акъла. До човек е.

# 62
И според мен едното няма общо с другото. Много е важна емоционалната интелигентност на човек, а и уважението към събеседника (какъвто и да е – колега, приятел, случаен минувач). Кой колко комуникационни „данни“ има, си личи от километри. Недомлъвките са поначало неприемливи в диалог от всякакво естество. И тук не става въпрос до пола – много мъже също си мрънкат под носа за някои теми, жените пък си представят, че изглеждат „непредсказуемо“.

# 63
.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 12:45 от Happylife

# 64
  • София
Какъв е проблемът.
Човекът ти е казал, а и ти си прочела ясно, че той си държи на семейството.
След като му пише, по-добре, че отговаря в прав текст, а не я игнорира, което може да доведе до това тя да стане още по-настъпателна и да го изложи в работата.
Аз проблем не виждам в случая.

# 65
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Здравейте! Намирам се във ситуация, в която искам да вярвам на съпруга си, но има няколко неща, които не разбирам…
Така, в неделя колежка от работа му е изпратила покана(приема я), в понеделник сутринта му писала лека работа, в което той й отговорил с въпросителен, а след това се стигнало до това, че тя му предложила да се усамотят някъде след работа, на което той отговорил, че отказва, защото не искал да си развали семейството и да пробва с друг колега, все ще се намери някой, който да й обърне внимание.( това ми разказва той понеделник вечерта, а когато проверих телефонът му - чатът беше изтрит). Снощи, когато отново проверих телефона имаше чат, от същият ден, в който нещата се преповтарят… Отново имам пожелание за лек ден от колежката и той и е написал лека работа и на теб, след което тя отново му прави предложение - “искам да попитам изобщо има ли шанс някой ден да се видим или да не чакам, обичам картите да играя картите отворени”, а той й отговаря, че напълно я разбира, но всъщност няма такъв, не искал да я обиди по никакъв начин(била много готина жена и с удоволствие, ако не бил женен, би приел), моли я да запазят добрите отношения по между им и да си казват приказка две, когато се видят на работа. Тя му отговаря, че малко мъже са останали като него и тук получава 6 от нея, след това той й благодари и отново й казва, че със сигурност ще има някого на когото да се довери на работа и т.н., а тя, че  ако някой й харесал много - можело и да стане…
Говорихме по тази тема след това, но той напълно отрича каквото и да било. Бил напълно откровен със мен, че няма да ме злепостави със друга жена и тем подобни.
Това, което не мога да разбера са тези чатове… 🤔

Не човек, а желязо. Trollface

Интересен семеен живот имате Wink

# 66
  • София
Повече от достойно се е държал мъжът ти. Не само е запазил твоето достойнство, бракът и връзката ви, ами се е отнесъл и достатъчно джентълменски с другата жена.

# 67
  • София
Ако всичко написано е вярно, човекът е постъпил корекно, но в същото време тактично. С теб е бил открит, за да не стане после недоразумение. Неприятно е някоя да се натиска така, но всичко опира до мъжа ти. Ако той е на място, нищо друго няма значение. Ако не е, не мож го опази. Имаш ли му доверие?

# 68
  • Между гори и планини
Не ги разбирам такива жени, които се натискат сами и то знаейки , че мъжът е женен! Егати биологичният отпадък!
Аз не бих се притеснявала. Моят мъж такава директно би я блокирал погнусен.

# 69
Имам му доверие, но не разбирам как така се преповтарят тези чатове, след като веднъж “уж” е отказал категорично, тя да му се предлага отново на следващият ден. Или й е дал някаква надежда, че да му пише дали изобщо има шанс да се видят… Не знам какво да мисля..

# 70
  • Между гори и планини
Следващият път когато тая разгонената му пише, отговори ти!

# 71
  • София
Той не е виновен.
Жената е нахална.
Има такива жени.

# 72
Страхотен подход, респект към мъжа и колежката за перфектната финтираща операция Trollface
Оттук нататък всяко съмнение на авторката ще бъде парирано с "Ти луда ли си, аз ти показах как съм я отрязал няколко пъти!" Smiling Imp

# 73
  • Обран бостан ;)
Страхотен подход, респект към мъжа и колежката за перфектната финтираща операция Trollface
Оттук нататък всяко съмнение на авторката ще бъде парирано с "Ти луда ли си, аз ти показах как съм я отрязал няколко пъти!" Smiling Imp

ама с туй меко сърце Trollface

# 74
  • София
Имам му доверие, но не разбирам как така се преповтарят тези чатове, след като веднъж “уж” е отказал категорично, тя да му се предлага отново на следващият ден. Или й е дал някаква надежда, че да му пише дали изобщо има шанс да се видят… Не знам какво да мисля..
Твоят съпруг не може да носи отговорност за поведението и липсата на възпитание на трети лица. Да го обвиняваш е равносилно на да обвиняваме една жена, че се гримира или с къса пола, защото  майсторчета ѝ подсвиркват по улицата.

Общи условия

Активация на акаунт