Лични/Интимни отношения с колега/колежка

• 6 539
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
Абе кой нормален мъж ще иде да се хвали на жена си, че някаква колежка му се самопредлагала, че и чатове ще показва? Освен ако вече не е боцнал и си търси алиби.
Нещо като Аууу, нещо са ми се изцапали гащите.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 15:52 от Прекрасная Василиса

# 91
То по принцип и коя нормална ще се предлага така, особено при вече получен отказ, но - хора всякакви.

# 92
То по принцип и коя нормална ще се предлага така, особено при вече получен отказ, но - хора всякакви.

Да, особено и зряла жена с дъщеря на 16г., чийто мъж й е изневерил. Но, както казвате - хора всякакви.

# 93
  • София
Оххх, ама ти чак си се унижавала да я проучваш.

# 94
Мъж, който държи на жена си, не би я вкарвал в такива филми, ако ще не една, ми пет миски да му се натискат.

# 95
По принцип за мен най-чисто би било да се отговори, че е женен и няма намерения за каквото и да е било, да не трие чата и да не отговаря повече на въпросната. Но всеки реагира различно в такава ситуация, просто за мен изпадане в такава ситуация и триене на кореспонденция ме кара да мисля, че има нещо, което не трябва да знам. Аз в телефони не ровя - прави сте, че човек би изтрил нещо подобно, защото не си струва да го държи в телефона си, но това бих помислила като страничен наблюдател и без да съм крайно ревнива и обсебваща.

# 96
Човекът, ако не послъгва, съвсем ок ѝ е отговорил.
Няма какво да ровиш повече, ставаш параноична.
//
Има вариант и да послъгва и да ти показва само "оправдаващия" чат. Но не го познавам. По-скоро ми изглеждаш пренавита ти.
О, има страшно много подобни жени. Не само се предлагат онлайн, но и по телефони звънят на мъжете, канят ги по хотели и барове, без оглед на връзки или отношения.
Хора всякакви.

# 97
  • София

Да, особено и зряла жена с дъщеря на 16г., чийто мъж й е изневерил. Но, както казвате - хора всякакви.

Може да търси с кой да си го върне.

Оххх, ама ти чак си се унижавала да я проучваш.

Може мъжът и това да й е споделил. Тя трудно да го научи, откъде?

# 98
И кой ти каза, че нейния съпруг й е изневерил. Твоят мъж ли?
Аз не си представям, да ходя на работа и да се оплаквам, и то на колеги - мъже, че мъжът ми ми изневерява, освен, ако вече не сме се развели.  Каква е тази работа, дето колегите в обедната почивка си споделят сескуалния живот в семейството? При това, зрели хора, не тинейджъри, щом жената има 16 годишна дъщеря.
Не искам да те насъсквам, обаче нищо чудно вече колегите им да ги коментират, и мъжът ти, от страх да не ти кажат, да е измислил тази история, за да ти замаже очите. Демек, мани ги хората кво говорят, аз нали ти казах, че онази ми се натиска. Щото няма логика хем да ти обяснява такива неща, хем да си трие чатовете. То има една приказка, гузен негонен бяга. Или щеше да си мълчи, или, ако толкова много държеше да те осведоми колко вървежен мъж имаш, нямаше да трие, и то неведнъж. Или очаква ти да разкараш
колежката, вместо него?
Щото, на мен, ако някой мъж ми досажда прекалено, или аз ще го разкарам, или, ако не мога, ще кажа на мъжа си той да  предприеме мерки. Ама така, само да се хваля, как Гошо ми предлага кафе с райбер, ама аз не ща, защо?!? За да започне мъжът ми да се съмнява в мен? Кой мъж ще иска да си разваля семейния рахат заради някаква досадница? Ти да не си му авер, че да ти се хвали с такива неща?

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 18:58 от Прекрасная Василиса

# 99
  • София
Може мъжът и това да й е споделил. Тя трудно да го научи, откъде?

Още по-зле.
Въпросът е дали мъжът коментира интимния живот на колежките си с жена си по принцип или конкретно на свалячката.
Все звучи лошо за мъжа.
Ако пък са я коментирали след чата, зле за авторката, понеже се е унижавала да слуша и да се вкарва в клюки.
Странни отношения имат тези хора. И колегиални, и семейни.

# 100
  • Обран бостан ;)

Еманципация бре. Нали вече жените сте силния пол ? Или пак нещо не съм доразбрал. Trollface

# 101
Ма то и за мъж не е нормално това. Wink

Общи условия

Активация на акаунт