Ясновидци - тема 47

• 55 903
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Колко е таксата ѝ?

# 16
Няма такса колкото прецените жената каза че не го прави ца известност и печелене на пари

# 17
Няма такса колкото прецените жената каза че не го прави ца известност и печелене на пари
Коя е тази жена, може ли кординати и на място ли се ходи?

# 18
Голяма реклама на жената с обикновени карти. Не иска публичност,ама само тя се коментира.

# 19
Коя е тази жена, може ли кординати и на място ли се ходи?
На 1ва станица прочетете постовете,не се ходи при нея,по месинджър се пише и не желае дамата да се публикува тук профила .

# 20
Абе намирисва ми тази работа лично на мен, ама това е мое мнение де…

Как без да е публикуван където и да е този профил, вие се свързвате се нея?

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 12:49 от Sunflower29

# 21
Е на лично се праща информация. То много смисъл няма де, при условие че така или иначе информацията ще стигне до много хора, т.е. няма как да се спре профилът да стане публичен, но поне няма да стои във форума за вечни времена

# 22
Е на лично се праща информация. То много смисъл няма де, при условие че така или иначе информацията ще стигне до много хора, т.е. няма как да се спре профилът да стане публичен, но поне няма да стои във форума за вечни времена
Здравейте, може ли телефон на лично съобщение

# 23

Смисъл има, точно да не стои името ѝ тук, където виждат приятели, неприятели и всеки. Отделно, тя няма фиксирана сума и 100% ще има хора, които ще я търсят ей така, само да ѝ пилеят времето. Едно е да я потърсят 1000 човека накуп, друго е да са само тези, които наистина се интересуват и търсят начин да се свържат, не наговото.

# 24
При мен видя за негативите, които почти изчистих. Описа и човека, който ми ги правеше - вече трето мнение съвпада.
А на някоя каза ли, че има магия? Питам за жената с обикновените карти.

# 25
При мен видя за негативите, които почти изчистих. Описа и човека, който ми ги правеше - вече трето мнение съвпада.
И аз се свързах с нея. Точна е. Само за бъдещето ще видим. Не е реклама....

# 26

Май ще трябва да и пиша и аз. Да видим какво ще ми каже. Че с тези 5 бройки които ми каза Фатме… 😁

# 27
И аз се свързах с жената, която гледа на обикновени карти. Да - много е мила, точна по отношение на спазване на часа, но не бих казала че съм впечатлена. Не го казвам с лошо към нея - но общо взето общи приказки - кой е светъл, кой е тъмен, кой е с такива очи - абсолютно нищо съществено......Чак ми е странно като чета тук някои отзиви как е описала ситуации, хора....тя първо не използва толкова думи (освен Черноок, светлоок и венчило....) камо ли да опише човек, ситуация, прогноза за бъдеще.....Пак казвам много е мила, старае се, обаче не бих подкрепила предходните мнения.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 17:01 от Nelyyy

# 28
  • Sofia
Точно това се опитах да кажа и аз. Странно наистина да има такава разлика в това което говори на на нас и на другите...
И аз се свързах с жената, която гледа на обикновени карти. Да - много е мила, точна по отношение на спазване на часа, но не бих казала че съм впечатлена. Не го казвам с лошо към нея - но общо взето общи приказки - кой е светъл, кой е тъмен, кой е с такива очи - абсолютно нищо съществено......Чак ми е странно като чета тук някои отзиви как е описала ситуации, хора....тя първо не използва толкова думи (освен Черноок, светлоок и венчило....) камо ли да опише човек, ситуация, прогноза за бъдеще.....Пак казвам много е мила, старае се, обаче не бих подкрепила предходните мнения.

# 29
  • София
Точно това се опитах да кажа и аз. Странно наистина да има такава разлика в това което говори на на нас и на другите...
Абсолютно същото. Черноок, светлокос...И аз като кажа ,че не е така....."А да, то в миналото си имала ". Не става, за съжаление поредната реклама, като тук вече има нова тактика. Пари не взима, уж някаква потайност, точно в БГ мама,кой колкото остави, но иначе си оставя данни за превод. Само едно позна - че съм от БГ мама Grinning

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 17:58 от leni_rad

Общи условия

Активация на акаунт