Viber / Вайбър – 2

• 9 712
  • 116
  •   1
Отговори
# 90
само с новия вайбър ще сте достъпен. няма да имате достъп до стария профил. вайбър се удостоверява само с телефонен номер: а той не е бил и ваш.

# 91
Ако остане достъпен само новия профил, това ме устройва. Преди месец колежка от новата работа, която въобще не ми знае стария номер, ми е открила вайбъра и ми е писала, не знам как. Едва ли имам мега важни съобщения на стария, просто не ми се иска хората да мислят, че нарочно ги игнорирам.

# 92
  • София
Пиши им от новия номер, че стария е закрит и т.н.

# 93
Да, така е най-добре.

# 94
Случвало се е да блокирам някой във Вайбър и знам, че той може да ми пише, има едно тикче, но съобщенията не стигат до мен. Сега обаче, има човек, който като отворя чата ни изобщо липсва поле за писане. Няма поле, няма стрелка за изпращане, просто няма къде да пишеш. Отделно като плъзнах настрани пише под снимката "unknown number". На всички чатове си им пише номерата. Та какво значи това - няма поле за писане и няма номер, който до скоро си го имаше?

# 95
Да не би да си е изтрил вайбъра човека? Тоест да е имал до едно време и после да го изтрие.

# 96
Здравейте! Как мога да изтрия целия чат с накого

# 97
  • Козлодуй
От компютър десен бутон на чата и "изтрии разговора" Simple Smile На телефона предполагам е със задържане на пръста върху разговора

# 98
Струва ми се, че тя иска да изтрие написаното, а изтривайки чата, той остава у отсрещната страна. Трябва едно по едно всичко изпратено да се трие и за двете страни, за да се изтрие всичко написано.

# 99
  • Sofia
Преди месец колежка от новата работа, която въобще не ми знае стария номер, ми е открила вайбъра и ми е писала, не знам как.

Това е много странно.

# 100
Струва ми се, че тя иска да изтрие написаното, а изтривайки чата, той остава у отсрещната страна. Трябва едно по едно всичко изпратено да се трие и за двете страни, за да се изтрие всичко написано.

да,искам да изтрия разговора целия ,без да задържим и трия едно по едно

# 101
Няма друг начин, освен едно по едно.

# 102
Има - редакт се казва аппа, но е платен.

# 103
Без да искам направих абонамент Viber Plus ,безплатен пробен период,знаете ли как мога да го спра?

# 104

Общи условия

Активация на акаунт