Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 31 273
  • 849
  •   1
Отговори
# 165
бъстед, Монита, честито, момичета! 🤞

# 166
Бъстед, Монита Прекрасни новини момичета. Пожелавам Ви всичко да е наред, леки и успешни бременности.

Бъстед, аз съм същата и придавам разни символики на разни неща.
Скрит текст:
На майка ми и откриха неприятно заболяване и новината за бременноста ми и  помогна да не пада толкова духом. За щастие вече е по-добре и дано още много години всичко е наред. Вероятно е съвпадение, но аз вярвам че малката избра да се появи в точният момент след 6 години очакване.

# 167
  • На изток от Ада
Монита браво!
Фей не спамиш , нали затова е темата?
АА писа ли на Михайлова ?

# 168
  • Замък сред облаците
Да, писах в четвъртък, дано отговори скоро.

# 169
Сигурно ще ти отговори в понеделник. На мен два пъти ми отговаря в рамките на 24 ч. Сподели какво ти е препоръчала после. Simple Smile

Да, писах в четвъртък, дано отговори скоро.

# 170
Бъстед, Монита, честито, момичетаа, очакват ви приказни моменти и много щастие ❤️❤️❤️ аз по време на бременността бях честно казано много изплашена и притеснена и всеки път като отивах на преглед се притеснявах, че ще ми кажат нещо лошо но всичко мина и замина и дъщеря ми е на почти 5 годинки вече, но знайте че каквото и да изпитате като притеснения и тревоги е повече от нормално. Знайте че вие сте герои, както и всички останали момичета в групата ❤️ по повод за загубата на близък и появата на детенце, имам много примери в моето обкръжение. На една моя много близка приятелка татко й почина на дата 27,точно 3 месеца след това на 27 отново й беше дата за трансфер и чудото стана, а тя се бореше в продължение на повече от 10 години се бореше за детенце, беше с много тежка ендометреоза и имаше минимум 6-7 инвитро процедури и накрая в Турция стана чудото

# 171
Бъстед, още веднъж честито и до успешен финал! ❤🙏

Монита, честито и до пухкав финал! ❤🙏

# 172
Запис от мен в новата темичка!

Благодарности Рейв! Чудеснa история MIla радвам се да си я припомня.

На момичетата с + честито (бъстед, монита, голдън и други извинявам се ако пропускам още някой)!

Радвах се и плаках с вас тука последните теми, а не беше лесно да ви наваксам, защото единственото свободно време ми е след полунощ когато всички спят! Тъкмо се завърна в темата и Инферия бременна - както беше, когато за първи път влязох. Щом е така съм спокойна, че до година, година и нещо ще стане 😅

Аз все пак се завръщам тук плахо-плахо защото няма да ми се прави операция, ще се следи "ситуацията", минах си няколко профилактични прегледа, АГ, образна диагностика и тн. Трябва малко зъби да оправя и да си видя витамините и като цяло няма много други занемарени неща по мен, които да не мога да оправя "на ход", та идвам да ви чета и да съм в крак с тенденциите в бебеправенето. 😂

Още кърмя, та нямам намерение да правя тестове и да мъча да следя овулация, изследвания и прочие, a по-скоро ще се опитам да се върна в процеса и да си припомня защо ми харесваше. Ако някой има съвети за това след раждане ще съм благодарна. 😂

Скрит текст:
Шегата настрана след контакт понякога имам нещо като разкъсване ли какво - бледа розова кръв, усещане за лек дискомфорт по време и определено усещане, че някъде нещо се е наранило, одрало, цепнало. Не знам и аз. Цитонамазката 6 месеца след раждане е втора А група. По принцип съм си била "тясна" но мислех, че след раждане ще е по-добре, а имам чувството че са ме зашили повече 🙄

# 173
  • Замък сред облаците
Lygia, горещо препоръчвам Фемифлора глобули по 5 дни да слагаш след МЦ в продължение на 3 месеца (така ми бе назначено от АГ, по листовка може и пълните 10 дни да слагаш колкото е опаковката). Имах сходни усещания на теб без зацапването близо 2г след раждането (то е нормално, там където са шевовете има цикатрикс; отделно овлажняването е мамата си джаса йок от хормоните). Ей бога ми, тия глобулки с хиалуронова киселина възвърнаха еластичността на тъканите и сексът пак беше хубав (макар че да не се лъжем, различни са усещанията спрямо преди).

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 08:41 от АА

# 174
Лигия, добре дошла отново в темата! Нека второто ви се случи бързо и неусетно! Flowers Four Leaf Clover

П.С. С ММ решихме да си дадем малко време да вкараме ХОМА в граници и си записахме час за Калчев за август. Благодаря ви много за препоръките, ако не успеем преди това или с него ще се обърнем и към тях!

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 08:42 от Fayona

# 175
Ах, че хубави новини! бъстед, monita, честито момичета, много се радвам за вас! Heart

Минах през Сенкова в събота аз, нищо не се видя, разбира се. Каза да пускам ЧХГ през 5-6 дена като според нея е просто неправилна бременност(биохимична), имала е и други такива случаи.

Агонията е пълна, дните не ми минават, внушавам си, че крака ме боли, а реално съм пушка. Господ е решил да кали търпението ми, тъй като това е най-слабото звено в клетия ми животец принципно.

# 176
Първо да честитя на Монита за чудото и да й пожелая лека бременност!
MSR, знам, през какво преминаваш и ти пожелавам да приключва възможно най-скоро. Много е тъпо да си леко бременна, но да знаеш, че на практика ембрион не се развива.
Фей, и аз си мислех да ти препоръчам Калчев, защото вие на първо време трябва да потърсите причините за неуспешните бременности и да адресирате отклоненията, които намерите и сте намерили.

Апропо Калчев, до моята първа среща с него остана една седмица.
Аз си се рея в облаците и си фантазирам някакви неща, които едва ли ще се случат точно така, но подтикната от успехите със стимулациите на Голдън и Бъстид, си представях, как искам и аз да опитам със стимулация.
Но се загледах сега в хормоните ми от този месец и си дадох сметка, че естрадиолът ми на 3ти ден е твърде висок: 248.7 pmol/l. А според информацията в интернет на 2-3 ден е добре да е под 180 или 50ng.
И преди ми е правило впечатление, че ми е висок естрадиолът. Тихомирова беше казала, че е ок.
Голдън, Бъстид, с какви стойности Калчев ви предложи стимулация?

# 177
Тирамису, това бяха моите изследвания на 2ри ден от МЦ.

Изпратих му ги на имейл и после имах зелена светлина и насоки за стимулацията,  обаче аз никога не съм искала от него такава. Той сам беше решил и ми го препоръча, както и да е с Кломифен.  При всеки индивидуално подхожда мисля.

# 178
Точно, както и си мислех, мерси Голдънче. Твоят си е точно под 180, както четох, че е добре за започване на стимулация.
Емиии как за Бога да ги докарам всички тези хормони в идеални граници. Все нещо, даже по няколко неща не са как трябва Weary .

# 179
Тирамису, при мен стимулацията не беше първоначално в плана. Срещата ми с него беше да изговорим лапароскопия и да направи преглед, но за мой късмет се паднах в 4ти ден от МЦ при него и той смени плана и каза, че иска да пробваме стимулация първо и че винаги може да ме отреже, ако се наложи. Не съм пращала хормонални изследвания и не мога да ти помогна. Мисля, че при стимулация Калчев иска преглед при него на първите дни от цикъла или хормонални изследвания, които да му се изпратят. Дано не те подвеждам. Успех и стиснати палчета за прегледа ти!

Общи условия

Активация на акаунт