Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 31 278
  • 849
  •   1
Отговори
# 180
При мен искаше на 2ри ден преглед и да му изпратя снимка или да пусна хормони (пак на 2ри ден), които да му изпратя и ако всичко е ОК даваше зелена светлина да започна с Кллмифена. Аз имам до сега само една стимулация (неуспешна), но след като те прегледа ще ти начертае план.

# 181
Честито, момичета, много се радвам за вас 😍❤️❤️❤️ Пожелавам ви лека бременност и пухкав финал!
Фей, добре си се насочила. Аз също минах през Калчев преди да отида в Турция и останах много доволна 🤗 Дори той самият ни подкрепи да действаме в Турция, а не в България, защото знаеше за преживяванията ми в определени болници в България, а на нас ни трябваше отлична ембриология с обучени ембриолози.

Поръсвам ви със син борбен немирен прашец 🩵😍

# 182
  • На изток от Ада
Тирамису пиши след прегледа при Калчев.

# 183
  • Замък сред облаците
Не ми харесват препоръките на Михайлова, нещо ми е стреляне на сляпо. Ясно ми е, че това може да препоръча жената при условие, че няма ясни данни за имунологичен проблем.
Кортикото ми е ок, аспирин няма да помириша след положителен тест 😂 Хистероскопията обективно не виждам смисъл - нито съм секцио (нито имам оплаквания които да навеждат към сраствания също - зацапване или болки), нито имам установени тазово-възпалителни заболявания тип плазми, хламидия.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:48 от АА

# 184
  • На изток от Ада
А кое ще правиш Аа?

# 185
  • Замък сред облаците
Ще работя за качеството и да сваля килца (и ХОМА индекса).

# 186
  • На изток от Ада
Вече официално сте в играта , нали аа?

# 187
  • Замък сред облаците
Уж да ама без много зор.

# 188
  • На изток от Ада
Е да де зор няма, но ние го мислим жените!

# 189
  • София
При хистерото задължително ли е да е имало секцио? Аз също нямам секцио, полипи, сраствания и оплаквания, но Вецев си я направи /май това му е любимата манипулация, с такова впечатление съм../

# 190
  • На изток от Ада
И и аз имам хистероскопия без секцио,  нямах полипи и сраствания.

# 191
  • Замък сред облаците
Не е задължително разбира се. Просто секциото и ТВБ са предпоставки за сраствания в матката.

# 192
Може би има предвид да се огледа матката, понякога може да има нещо, което не се вижда на ехографа. Прави ми впечатление,че на всеки препоръчва различни неща и в различна доза. Аз например взимам само по едно на ден преднизолон, а уж имам по лоши резултати.

# 193
AA, защо отхвърляш на 100% хистерото. Една моя близка се оказа с преграда в матката, която никой доктор не беше забелязал. Има едно дете, след това два аборта заради спиране на развитието в ранна седмица. Казаха и, че най-вероятно там се е закрепял ембриона и затова не се е развивал. След като махан преградата пак е бременна и за сега всичко върви добре.

# 194
  • Замък сред облаците
Не го отхвърлям на 100%, но ще е last resort.
Не е обяснение за КЯ примерно, а съвкупността повече ме насочва към качеството. А както знаем, ако сами не му обърнем внимание, никой лекар не го прави Wink

Общи условия

Активация на акаунт