Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 31 283
  • 849
  •   1
Отговори
# 195
  • На изток от Ада
И кога би направила хистероскопия Аа ?
За кухото само генетично е нали?

# 196
Като заговорихме за причини за кухо яйце, там освен груба генетика, няма какво друго да е, права ли съм?

# 197
  • Замък сред облаците
Да, кофти ДНК носителство, грешки в деленето също са причина за КЯ.

При една следваща неуспешна Б бих обмислила хистеро, Наси.

# 198
  • На изток от Ада
Браво за силата Аа!
Аз не мога.... Ужасявам се при мисълта за нов провал

# 199
Привет момичета, влизам да измрънкам.... значи отивам днес сутринта да си пусна изследванията в 8 сутринта, чакам цял ден, няма резултати, обаждам се да питам и ми казват "Оооо, резултатите излизат на следващия работен ден след 18:00 часа" и аз шок, направо си глътнах граматиката. Това е МЦ НюМед, кв. Бенковски, за първи път пускам там, лабораторията е на Цибалаб. Направо ще се пръсна от яд, че не отидох до Кандиларов, но тази ми беше напът....RageRageRage

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 17:07 от Monita576

# 200
  • Замък сред облаците
С филиалите е така. Те утре сутрин ще са тепърва в централата за обработка…

Edit:

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 17:05 от АА

# 201
АА, и аз го видях това стори на доктор Ан и попълних днес една заявка. Малко ме ужасява цената от 300лв за консултация/преглед, но пък ако има шанс да ми помогне с нещо, може би си струва.
А ти кортикостероидите ще ги започнеш ли в крайна сметка? Важното е, че е написала, че нямате сериозни имунологични отклонения, които да обясняват абортите.

# 202
Патенце, теб май те изпуснах предния път, съжалявам за неуспеха! Кураж пожелавам и успех!
АА, успех и на теб, дано следващата Б е успешна!
Файонка, добре сте решили според мен малко почивка, опити и да чуете мнението на Калчев, пък дано нямате нужда от него!
За филиалите и изследванията не съм съгласна, аз пускам и винаги в същия ден са готови, даже ранния следобед.
Аз бях на преглед днес, 16 ден от МЦ, имам 5!!! фоликула в левия яйчник, 2 до 10 мм. Миналия понеделник нямаше НИ-ЩО! В сряда бях на акупунтура при д-р Лисийски, а в четвъртък бях на остеопат. Продължавам с това "лечение" до успех, дано дойде скоро.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 17:24 от Среднощно Слънце ☀️

# 203
  • Замък сред облаците
Ще го коментирам с АГ при всички положения.

# 204
Слънце, прощавай, ако съм те изтървала, но това на фона на някаква стимулация ли е или е резултат от другите терапии, които си правиш? Поздравления за фоликулите, 5 звучи страхотно! 🍀🍀
Патенце, теб май те изпуснах предния път, съжалявам за неуспеха! Кураж пожелавам и успех!
АА, успех и на теб, дано следващата Б е успешна!
Файонка, добре сте решили според мен малко почивка, опити и да чуете мнението на Калчев, пък дано нямате нужда от него!
За филиалите и изследванията не съм съгласна, аз пускам и винаги в същия ден са готови, даже ранния следобед.
Аз бях на преглед днес, 15 ден от МЦ, имам 5!!! фоликула в левия яйчник, 2 до 10 мм. Миналия понеделник нямаше НИ-ЩО! В сряда бях на акупунтура при д-р Лисийски, а в четвъртък бях на остеопат. Продължавам с това "лечение" до успех, дано дойде скоро.

# 205
Блубери, не, без стимулация, аз съм с ИЯР, този месец изпитах истински ужас като на 9ти ден нямаше абсолютно нищо. Днес Сенкова също каза "че ти си направо като за стимулация", ама, 16ти ден ми е и са тръгнали вече да растат. Ще видим другия месец, дано да има пак толкова. Десния яйчник беше позаспал, но той овулира миналия месец, та явно сега си почива.

# 206
Почвам аз да подслушвам за тая акупунктура. Аз днес съм с (1) ЕДИН /цифром и словом/ фоликул на 4ти ден от цикъл. Миналия месец бяха 4-5 вляво и 2 вдясно.
За сефте ми е. Края на лятото бяха по 8-9.. правихме планове с доктор Ц как ще оплодим 5-6, ще пеем от радост и ще е всенародно веселие.

# 207
  • Замък сред облаците
Може да е ановулаторен - 1-2 нали са нормални годишно.

# 208
АА„ благодаря много за съвета за Фемифлората. Ще пробвам, защото мисля, че имам нужда точно от нещо подобно сега като чета. Ти колко години стана след първо раждане? Всеки месец ли го правиш това или само в началото? Кажи, че става по-добре Grinning

Също към момичетата с едно раждане вече, имате ли някакви съвети за изследвания, които мога да си пусна кръвни, профилактични, било то кръвна картина, инсулин, КЗ и и тн. или хормони, които да не се влияят от това, че кърмя (по 1-2 пъти на вечер, но все пак още кърмя).

Също за тромбофилията, понеже имам и това, така и не си направих една контрола след раждане да си проверя Д-димери, времена на съсирване, тромбоцити, време на кървене и тн. Дали е препоръчително да се следи извън бременност това "състояние" или е проблем само забременея втори път? Реално за първи път изследвах след +тест, после през цялата бременност по веднъж на месец докато поставях терапия. После продължих с терапията колкото ми казаха след раждане и след това нито съм слагала инжекции повече, нито съм проверявала някакви стойности.

Жива съм де, ама да питам все пак има ли някакви препоръки Grinning 

# 209
Може да е ановулаторен - 1-2 нали са нормални годишно.
В моя случай скоро ще е анменструален и менопаузален по-скоро. Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт