Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 877
  • 849
  •   1
Отговори
# 735
# 736
Момичета, честит празник! Heart
Много ви изпуснах, чета ви, но не остава време да пиша.. Аниго, Монита, Кенди чакаме хубави новини, стискам палци!
Пожелавам на всички сбъдване на мечтите ни, бързо и без препятствия, мисля вече достатъчно сме минали. Hug

# 737
Честит празник! Бъдете здрави, обичани и щастливи! 💐🎂🌻

# 738
  • На изток от Ада
Честит празник!

# 739
Честит празник, момичета!
Бъдете музи, бъдете вдъхновение, защото всички сте прекрасни!💐💐💐

# 740
Честит празник, момичета! Да сте здрави, обичани и щастливи!

Може да пускате палците за мен. Мисед в 7+1, бях при доцент Карагьозова в МЦ Фемина, която категорично отсече че това сме видяли вчера като ембрионална структура е стената на жълтъчното мехурче и ембрион няма. Благодаря ви за подкрепата, стискаме зъби и продължаваме напред. Не е успех, но е начало!

# 741
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Монита Sad

# 742
Мони, толкова съжалявам.. единствено ви пожелавам сила и търпението да видите мечтата си сбъдната и нека да е скоро! Heart

# 743
Оф Мони, така се надявах да е просто бавно растящо чхг и всичко да е наред....кураж и положително мислене!
редактирам се аз за ъпдейт
Скрит текст:
Дойде ми в четвъртък и много ми олекна. Явно мрънкането ми тук и на мъжа ми е било чуто някъде хаха... Благодарна съм,че я има тази прекрасна групичка Heart 

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 13:59 от kattes

# 744
  • На изток от Ада
Съжалявам Мони.

# 745
  • София
Мони съжалявам!
И аз съм в размисли тия дни дали да не преминем към пазене вече, че да се чудя ще ми дойде или не..... ясно е, че не постигаме бременност, явно не е писано.

# 746
Мони, съжалявам!

Шантал, защо пазене? И аз вече много време не съм забременяла, но моята логика е - какъв смисъл има от пазене, искаме дете, гледам да не се надяваме и ще предприемем други стъпки, но няма да се пазим. Пък ако стане естествено е ясно, че няма да го върнем.

# 747
  • На изток от Ада
Шантал не се отказвай! Съгласна съм с  Firebird!

# 748
Monita, много съжалявам! Следващ такъв случай да няма! Heart

# 749
Минута, съжалявам 🤗 Бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт