Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 873
  • 849
  •   1
Отговори
# 750
Честит 8-ми март, мили момичета Sparkling HeartSparkling Heart
Сега го празнуваме като момичета, Дай Боже, другата година да го празнуваме като мами, а на вече мамите, като мами на 2-ро или 3-то Simple Smile
Аниго, силно стискам палци Blue Heart
Мони, съжалявам, щом се е случило, ще се случи пак и другия път с хубав край Simple Smile
Шантал, ти и да избягваш датите на О, то ако е писано ще се напиете, ще се опънете и пак ще стане Simple Smile)))) Всичко е Божа работа.

Аз да питам случвало ли ви се е да имате мозъчна мъгла? Значи сещам се че  нещо трябва да направя и точно след секунди съм го забравила, като бабите съм. И още един въпрос, отново ми се появи метален вкус в устата. ММ като ме целува казва, че имам вкус на тенджера, а и аз като ям или пия понякога го усещам, не е постоянно, но го усещам. Възможно ли е да е от лекарства? ( пия Акутирокс, Беналгин за главоболие понякога), витамини, Ресвератрол и Убиквинол. С такъв метален вкус съм си откривала 2 пъти бременност след трансфер, но сега няма как, след Ц съм. Т.е. евентуално да го отдам на хормонални промени. Замислих се и за синузит, че след АБ което беше декември, почна една задна хрема, като сопол в гърлото, който ме кара да кашлям нощем, но само това.

# 751
Честит празник, мили дами! Нека всяка да стане скоро майка за първи път или отново! 🌸🌺🌼
Мони, съжалявам. Какво ще правиш сега? Спираш прогестерона и чакаш ли?

# 752
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, имам мозъчна мъгла винаги, когато съм с повишени нива на стрес. Което е почти постоянно.
Засили се доста и след Ковида който карах октомври ‘22.

# 753
Честит празник, мили момичета. Желая ви винаги да бъдете щастливи и обичани жени! Flowers Cherry Blossom

monita, съжалявам много Broken Heart

Аз днес бях при АГ да пуснем микробиология след антибиотиците и болничния престой, защото имам чувството, че нещо пак не е ок там долу. Нещо обаче не сме разбрали и вместо микробиология на цервикален секрет имам вирусология, ама нищо, нямам загуба. Иначе 21ви ден от МЦ, още няма никакви следи от доминантен фоликул. 2м инозитол не бяха достатъчни явно дори малко да ми се побутнат яйчниците. Продължавам с тестовете да О, поне да знам кога д/г да очаквам цикъл.

# 754
  • Замък сред облаците
Метален вкус може от много неща, но примерно дефицит на б12 е от срещаните. Както и проблем със зъбите или флората в устата.

# 755
Ванила да, спирам Утрогестана и чакам и понеделник евентуално ако всичко е какво трябва на преглед.

# 756
Милата, стискам палци бързо и леко да приключи всичко. Мога да си представя в каква безтегловност си. 😓

Ванила да, спирам Утрогестана и чакам и понеделник евентуално ако всичко е какво трябва на преглед.

# 757
Салсера, метален вкус съм имала преди години 2 дни след кансумация на кедрови ядки. Оказа се някаква алергия. Мислех че ще хвърлям топа. Дори и от чиста вода се появяваше.

# 758
Мони, съжалявам за развоя на нещата... Мога да стискам палци да се изчистиш сама и да не се налага кюртаж! 🤞

# 759
Подхващам една болезнена за мен в момента тема. Една уж близка приятелка е бременна и изобщо не ми се ходи на събиранията за отпразнуване на бебето. Причината е, че тя е напълно безчувствена към моята ситуация – не проявява никакъв интерес, емпатия или съобразителност, а знам, че тези събирания само ще ме наранят. Обмислям да проведа разговор с нея, за да й кажа как се чувствам и защо няма да се виждаме, въпреки че знам, че няма да ме разбере и вероятно ще ме обсъжда и съди после. Но и просто да изчезна не ми звучи като по-добър вариант, защото пак ще бъда критикувана. Как се справяте вие в такива ситуации?

# 760
  • На изток от Ада
Ванила, не бих се обеснявала , тя няма да те разбере!

# 761
  • Замък сред облаците
Действай както си си го планирала - обясняваш ѝ защо и какво и толкоз. Поне твоята съвест ще е чиста, че си постъпила коректно. Ако и този разговор не я отрезви, поне ще се отървеш от  хора без емпатия към теб.

# 762
Ванилка, аз просто бих си тръгнала от ситуацията. Не мисля , че ще те разбере, щом досега не е проявила емпатия, а рискуваш да чуеш някой кофти коментар от нейна страна, ако приеме дефанзивна позиция и реши да се защитава ... Но така бих постъпила аз де, в момента съм малко по-ранима от обикновено и бих си пазила мира малко по-стриктно ❤️🌺❤️

# 763
Ограничавам си комуникацията директно. Не се обяснявам на никого. Казвам, че не мога да присъствам и толкова. Гледам да се съхраня максимално. Ако няма да ме разбере, изобщо пък не бих си правила труда да изливам чувства пред нея.

# 764
Подхващам една болезнена за мен в момента тема. Една уж близка приятелка е бременна и изобщо не ми се ходи на събиранията за отпразнуване на бебето. Причината е, че тя е напълно безчувствена към моята ситуация – не проявява никакъв интерес, емпатия или съобразителност, а знам, че тези събирания само ще ме наранят. Обмислям да проведа разговор с нея, за да й кажа как се чувствам и защо няма да се виждаме, въпреки че знам, че няма да ме разбере и вероятно ще ме обсъжда и съди после. Но и просто да изчезна не ми звучи като по-добър вариант, защото пак ще бъда критикувана. Как се справяте вие в такива ситуации?
Стига вече с тази емпатия,към хора,които не я проявяват към нас.Толкова пъти съм го играла тоя филм,че няма накъде.Уж леко нетактични приятелки,които като се видим решават да ми покажат всички клип чета,които са направили на бебетата,как гукат,как им казват мамо.И стои и те гледа,как очите ти са пълни със сълзи и ти обяснява,как най-великото нещо в живота ти е да станеш майка и как не знае как е живяла без детето преди.Мен лично ми омръзна да го търпя това и не виждам смисъл нито да си го причинявате,нито да се обяснявате за решенията си.Най-много от обяснения да ви изкарат,че завиждате,защото и това съм чувала.Грижете се и опитайте да съхраните психическото си здраве,защото друг няма да го направи,а това е не по-малко важно ,за да се получи бебето.

Общи условия

Активация на акаунт