Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 852
  • 849
  •   1
Отговори
# 75
2402 Благодаря ти за разяснениет. И аз горе долу това бях разбрала ама на някои места толкова объркано обесняват, че направов главата ми стана каша. Със сигурно ще го коментираме и с доктор, но се ориентирах, че е добре и двете да се пуснат.
А имате ли представа дали за този вид изследвания е добре да се изчака някаква време след аборт и нужно ли е да се съобразяват с период от МЦ кога да ги пусна?

# 76
Смятам, че е добре да се с изчака с всякакви имунологични след аборт. Поне 1-2 цикъла може би. Кариотип, тъй като е генетично изследване, не би трябвало да се влияе от скорошната бременност.

# 77
Джуди, доколкото знам Васил Калев от Щерев е добър ембриолог. Познавам жена му, която е АГ там. За нея не мога да дам много информация, а и мисля, че е по майчинство все още.

# 78
  • Замък сред облаците
Ембриолог? Той е един от тамошните търсени фетални специалисти, не е ембриолог?

# 79
Дайте ми съвет какво да правя. Нищо не ме боли за да се съмнявам за извънматочна ….. адска агония е това вече

# 80
Тя извънматочната не е задължително да те боли, кафявото зацапване е симптом. Имаш ли изтръпване в крака или рамото?
Кой ден закъснение е вече? Отиди някъде да те видят и пусни ново чхг задължително!

# 81
  • Замък сред облаците
С този прогестерон трябва да почне кървене утре принципно. Дано не е ИМБ.
Edit: пардон, не видях коректно единицата. Това се равнява на около 20нмол. Хм, трябва да падне под 10 за да почне кървене. Ако се мотае и уикенда иди на АГ в понеделник.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 18:37 от АА

# 82
АА лошото е, че чхг се е вдигнало при нея..

# 83
Тя извънматочната не е задължително да те боли, кафявото зацапване е симптом. Имаш ли изтръпване в крака или рамото?
Кой ден закъснение е вече? Отиди някъде да те видят и пусни ново чхг задължително!

9ти ден. Изтръпвания нямам.

# 84
MSR, знам, за какво говориш.
На 22 ноември имах положителен тест за бременност. Качваше се това чхг като охлюв по много малко 4 седмици, минах през страхове за извънматочна, но не беше. Дойде ми чак на 24 декември.
Не се развиваше ембрион, но миниатюрното сакче в матката, което се видя в 5+4 секретираше чхг дълго.
Не знам, какво да ти кажа. Търпение. Аз се тествах през 5 дена.

# 85
  • Замък сред облаците
АА лошото е, че чхг се е вдигнало при нея..

То може да се вдигне и при неправилна Б… и падащия прогестерон да се опитва да я отхвърли.

# 86
  • На изток от Ада
Съжалявам Мср продължавай с тестовете.

# 87
Да, просто на мен веднага ми светва червения бутон, да се изключи първо ИМБ, заради зацапването, покачването, това, което Калчев бил видял в комбинация, аз бих искала да го изключи като опция. Пожелавам и да не е това !

# 88
Ако сега ида в някое спешно, ще могат ли да видят нещо? Токуда, Надежда?

# 89
  • Замък сред облаците
Само УЗ ще покаже. Принципно на такова ЧХГ не би трябвало, НО това го считаме за правилно растящите. Не се знае при ниско чхг но влачещо се вече известно време дали няма да се види нещо, което поне да индикира къде е. Но и да идеш в спешно според мен ще те претупат. Трябва ти АГ който да те проследи.

Общи условия

Активация на акаунт