Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 857
  • 849
  •   1
Отговори
# 780
Много е относително...цялата тази ситуация. Аз съм по принцип човек който , ако отсрещния не е запознат с препятствията през които преминавам и загубите ми с удоволствие ще присъствам на такива събития и ще им слушам бебешките истории (ест. без да се прекалява).
Но съвсем друго е когато човекът отсреща е запознат ...по този начин го преценяваш що за човек е цялостното му отношение. Защото при мен разбраха хора и хора , едните  съжалително ме гледат ... ( аз това изключително много не го харесвам ) , другите не си променят отношението по никакъв начин.
Едните постоянно любопитстват , другите докато аз не преценя да споделя не питат.

Балкан разлика от хората и техните отношения.

Така , че моя съвет е както го усещаш това е. Ако искаш се отдръпни без да даваш обяснения , ако искаш изговори го. Но ти си я познаваш най добре , защото ако го изговориш може да почне да го одумва , че и да го украси..вместо да си остане по между ви разговора.

# 781
Аз останах с впечатление , че може би става въррос за прекратяване на комуникация, а не само избягване на партита. Ванила ти най-добре си знаеш какво да направиш за себе си и спрямо ситуацията и конкретния човек. Имаш много и различни гледни точки, от които да почерпиш вдъхновение. Ако не ти е от най-близките, тогава обяснения са излишни. Просто подари нещо и кажи, че си в натоварен период, не се чувстваш добре или нямаш възможност да идеш -  което най-много се приближава до това, което е в сърцето ти.

Относно оплакванията - някои ги разбирах,  други не. Примерно аз се познавам каква съм ако не се наспя и когато са ми се оплаквали за неспането съм проявявала доста разбиране защото очаквах аз да съм даже доста по-зле., когато ми се случи Оказа се не точно така. Не винаги спя добре, споделям грижите за  сина ни, ходя на работа дори, но смятам се справям прилично.  За себе си лично бях взела две решения преди да родя:
1. Няма да се оплаквам от него.
 2. Няма да го лъжа.

Засега що годе удържам.. Тук таме да помрънкам във форума и от време на време малко на мама, но пък тя си ми е моята мама 🥲😅

# 782
Момичета, някой от вас имала ли е висок пролактин?
При стойности 127 - 633- моят е 664.3. Чакам още изследвания да излязат и ще изпратя на лекарката ми, но до тогава чета все неприятни неща. Коригира ли ли сте подобни стойности?

# 783
Почивахте ли хубаво преди теста? В някои лаборатории не спазват това. Също не трябва да е имало стимулация на гърди или сексуален контакт предния месец.

Не четете лоши работи я интернет, знам че резултата трябва да е консистентен няколко месвца и доста висок за тези неща.

# 784
Не съм почивала изобщо,  преди теста. Хем знаех, че трябва и съвсем изключих, но и нищо не ми казаха в лабораторията.

# 785
Само да коригирам Виолетка, че сигурно неволно е направила грешката. Стимулация на гърди или сексуален контакт не е трябвало да има последните 24 часа, от месец въздържание чак няма смисъл Grinning Иначе е важно и предишната вечер да си имала пълните 8 часа сън, допълнително в самата лаборатория поне 20 минути да се седне преди да се вземе пробата.

Поли, иначе аз преди години бях с висок пролактин - към 700 и на следващия месец го повториха, за да се види, че не е само еднократно разминаване и беше 900. Ходих на ЯМР, за да проверят за аденом на хипофизата, нямах, така че само ми изписаха достинекс, за да се държи в граници и като си го пиех нямах никакви проблеми. Възможно е в момента, ако наистина си спазила условията и потвърдят още веднъж, че ти е висок, да блокира овулацията, но от всички неща, това е най-лесно за менажиране, така че няма да ти създава проблеми за бебеправенето.

# 786
Много ви благодаря момичета.
Сънят ми по изключение беше 6 часа, не съм почивала и преди теста. Иначе е правен на 4 ден от МЦ, така че въздържание имаше Grinning.
Надявам се всичко да е наред и да лекуваме само инфекцията, която тепърва ще откриваме от къде идва в микробиологията.

# 787
Здравейте,

Отдавна не съм се включвала, но то нямаше и с какво. Чета ви и стискам палци на всяка една от вас Heart

Малко ъпдейт и какво става при мен: приключих втората стимулация с Кломифен, тази седмица съм на преглед на 10ти ден от Ц, малко рано ми се стори, но тогава ме викат и се надявам да имам ДФ и да сложим тригер. После идва ред на дългото чакане Dizzy FaceJoy

Мисля в края на седмицата да пусна витамини, почивката ми от тях ще бъде дори повече от 14 дни, което е супер. Исках да пуснем профилактично спермограма в Надежда, но ще остане може би за следващия месец ако този е неуспешен, за да не ходим 2 пъти до София, ММ няма промяна в начина на живот, дори спря сладкото, та не очаквам да има някакво влошаване, но знае ли се. Мисля, че е хубаво поне веднъж в годината да пускаме.

Относно пролактина - аз имах около 700 веднъж, но тук от групата разбрах, че има условия, които се спазват. После не съм имала проблеми при спазени условия.

# 788
Момичета, някой от вас имала ли е висок пролактин?
При стойности 127 - 633- моят е 664.3. Чакам още изследвания да излязат и ще изпратя на лекарката ми, но до тогава чета все неприятни неща. Коригира ли ли сте подобни стойности?

Моят пролактин беше 687 преди две седмици. Ендокринолога ми изписа Достинекс по половин таблетка веднъж седмично. Каза че не е нещо страшно и бързо ще се оправи.

# 789
Ох, Боже, какъв месец, момичета...Извинявайте. Грешка е 🤭

# 790
Ох, последно ви досаждам, а изследвали ли сте SHBG ?
И той ми е висок, но странно не е отбелязан като такъв, а е извън реф. стойности  / 18-54.00/ моят е 94.47.
Момичета как се справяте с това постоянно нещо ново да излиза ? Тъкмо лекуваме нещо, се появява следващото и все едно няма край, а времето си минава..

# 791
Аз бих казала, че по-лошият вариант, поне според мен, е нищо да не излиза и уж всичко да е наред, а бебето да не идва или да го губиш, без да има явна причина....

# 792
Напълно съм съгласна с Msr222. Чак понякога си задавам въпроса имах ли нужда от това изследване и болката покрай него, за да ми кажат, че ми няма нищо, да не го мисля и ще стане 🤦🏻♀

# 793
В началото и аз щях да полудея. Отивам - СПКЯ, след месец пак - няма овулация, нов преглед - висок пролактин, след два месеца пак на преглед - Хашимото. Чудих се, защо никой не можеше да ми каже от самото начало какви изследвания трябва да пусна за да съм наясно с това, какво имам, какво нямам. Но вече се свикнах май

# 794
unserwahnsin, абсолютно същата хронология на събитията беше и при мен. Аз се опитвах да почивам максимално преди изследване за пролактин, но така и не видях резултат под 490. Първо СПКЯ по изследване (без видими големи кисти), после висок пролактин и накрая излезе и хашимотото.

Общи условия

Активация на акаунт