Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 31 290
  • 849
  •   1
Отговори
# 720
Аниго, имаш силно стиснати палчета след седмица да откриеш следващата тема с ЧХГ до небето! Flowers Four Leaf Clover

Аз напомням на останалите, че малко ни е останало до края на тази, така че желаещите да се включат във вълшебното списъче могат да дават вече датите си на Рейв. Yellow Heart

# 721
Наси благодаря, че питаш!
Все още не е сигурно, какъв ще е развоя. Днес на прегледа се видя жълтъчно мехурче и ембрионална структура, но много мъничка 2.2мм, без пулсации. Плодник сак е малък за текущата седмица. На преглед съм в сряда пак. Пиперкова ми изписа Ношпа и Утрогестан орално, заради леко кафяво зацапване. И така, вече съм кълбо от нерви, надявах се днес да имаме яснота, но уви. Има развие и растеж, но изостава.
Аниго стискам палци!🍀

# 722
  • На изток от Ада
В коя седмица си Мони?.

# 723
Аниго чаках да пишеш с ъпдейт за теб, ама не исках да те притеснявам! Дано ви зарадва другата седмица положителен тест🌺
Мони, разбирам те...надявам се на положителен развой!

# 724
Аниго 🍀 с теб съм момиче ❤️❤️❤️ 🙏

# 725
Включвам се и аз с 4ден гонал , от него съм буквално скапана, днес бях на преглед имаме  12Ф по 11,12 и 13мм. От днес ми добави цитротид 0,25+мериоферт 75+гонал 150
Понеделник преглед и евентуално сряда пункция 😇🍀
Момичета, аз от гонала само се чувствам зле , а сега с тези добавки не е ли много? И да отбележа- на моменти имам силно сърцебиене от гонала и цялата пъпчасах😁(за момичетата, които им предстои да са запознати) .

# 726
Мис, при мен нямаше никакви странични ефекти от Гонал.
Цитротид-а ми беше малко неприятен, защото ставаше като ухапано от комар и сърбеше. Съвет за него: инжектирай го много бавно.

# 727
anigo, много стиснати палци!

мискрис, няма как, такава си е инвитро стимулацията. Мериоферт и гонал са си за растеж на Я (макар че аз лично бях само с по един препарат, смениха ми го просто по някое време), цетротид май подтискаше ЛХ или беше за доозряване, не помня вече, някой по-скоро минал през инвитро да каже.  Единственото хубаво на стимулацията за мен е че приключва за едни 10тина дни.

fay, надявам се с тази терапия всичко да е наред този път!

Стискам палци на всички нечакащи М, в процедури, пред/около О и въобще в който и период да се намирате!

Допълвам, че съм отнесена тези дни: moni, дано успее да си навакса!

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 19:40 от 2402

# 728
  • Замък сред облаците
Аниго, браво! Ще чакаме позитивни новини при теб, надявам се ❤

Монита, търпение, дано следващия път са вече успокоителни новините!

# 729
Мони, имаш много стиснати палци и от мен за добри новини в сряда! Flowers Four Leaf Clover

# 730
Anigo, Monita, стискам много палци!

Относно обилния цикъл - и при мен последните няколко години стана ужасно положението. Чак ми се случва да се изцапвам... На последната ми консултация, д-р Анн Недялкова ми предписа Калциев D-глюкарат и каза, че може да помогне и за цикъла. Сега ще си поръчвам новите добавки и ще видим дали ще има промяна като ги почна.

# 731
  • Замък сред облаците
Едно време за обилен цикъл даваха калций-фосфор-Ц.
Иначе сред възможните причини са хипофункция на ЩЖ, ниско желязо, високи естрогени и други.

# 732
  • София
Едно време за обилен цикъл даваха калций-фосфор-Ц.
Иначе сред възможните причини са хипофункция на ЩЖ, ниско желязо, високи естрогени и други.

аз пък се успокоявам, че се подмлядявам 🤣

# 733
Едно време за обилен цикъл даваха калций-фосфор-Ц.Иначе сред възможните причини са хипофункция на ЩЖ, ниско желязо, високи естрогени и други.
аз пък се успокоявам, че се подмлядявам 🤣
От известно време моят спря да е обилен...но докато беше, това състояние продължи поне 7-8 години. Първия ден през нощта и целия втори преживявах с подложки за родилки, от най-големите, и широк черен панталон...може би нещата отиват към естествения им край, защото от има-няма 6-8 месеца стана нормален, даже на фона на предишния си е направо оскъден 🤔 щитовидната ще я преслушам утре.

# 734
Благодаряя ви и Честит празник! Green Heart Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 07:21 от Anigo

Общи условия

Активация на акаунт