Как спестявате в ежедневието си? - 2

• 39 965
  • 928
  •   1
Отговори
# 840
72 бр вафли не съм купила общо последните 5 години 🙄 вкъщи такова никой не яде.
Спестявам от вафли 🤣

# 841
Може, може да се завъдят молци. Като захраних децата от къде им щукна да носят разни бисквити, обзаведох се за кратко време с поне 40 пакета.
Децата им готвех постоянно в уреда и нямаха нужда, нито искаха да  ядат бисквити.
Като се рахвърчаха отваряйки долапчето, всичко на контейнера.

И дядо коледовците не знам си колко бройки тази година изхвърлих.... Като не чуват, а ми отговарят - ми, нищо де, сладичко...

# 842
Вафлите на хладно. У нас само пуберът купува понякога такова, аз пари за лъскави неща от пакет не давам. Стисната съм  Wink

# 843
  • Велико Търново
Нищо им няма на вафлите дори 2 месеца след срока на годност ( фавли без халва/ тахан или локум в тях). Няма как да хванат молци или нещо друго ако се съхраняват правилно. Единственото което може да се случи е да изгубях хрупкавостта си, което е естествен процес на овлажняването на твърдата кора от крема.

# 844
Да се отчета, че използвах всички възможни купони за рожден ден - Била, Лидл и Кауфланд и съм доволна. Единствено от Дм нещо ми се губи купона. Да не би вече да няма отстъпка за рожден ден?

# 845
  • оттам, откъдето започва България
Има: Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезли в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик" на датата на рождения Ви ден, който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.

# 846
Днес е денят преди рождения ми ден и талон няма. Току що пак проверих. А помня, че миналата година си го ползвах.

# 847
На датата на РД пише,че се получава талона

# 848
  • София
Има ли купони за рожденици за супермаркетите, не знаех

# 849
  • София
Да, има. Аз знам и ползвам за Лидл и Кауфланд.
В Билла не пазарувам, а в ДМ все не знам какво да си избера и купя.

# 850
  • София /Абсурдистан
Аз в ДМ много неща си харесвам.
 Не всички купони ми вършат работа. Днес бях в Кауфланд и не активирах нито един. Някакви глупости ми предлагат.

# 851
Кауфланд какво предлагат за РД (избор на продукт)? Ползвала съм само на DM и Lidl.

# 852
  • София /Абсурдистан
Не знам з Кауфланд, но от ДМ аз си напазарувах солидно за РД. Подаръкът беше намаление с проценти от сметката, вече не помня колко точно, но беше прилично.

# 853
в ДМ все не знам какво да си избера и купя.
Препарати и почистващи дреболии. Покрай моя РД заредихме такива за половин година. А мисля, че първата година като пуснаха точно тези талони за РД, имаше някакви парфюми на много примамливи цени и се заредих.

# 854
  • София
Кауфланд за рожден ден изпращат купон за техни марки  бонбони с 50% или  60% намаление. Няма ограничение за бройките. В темата за магазина потребителки споделят, как влачат по 20 кутии. След месец реват, че бонбоните побелели....
Нарциса, благодаря. Но препарати и др. почистващо си купувам от Лидл, свикнала съм им с марките и как да ги ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт