Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 45 932
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
И аз похвалвам показания крем Нютроджина. Лумене не е ок за моята смесена.

# 76
  • София
Момичета, някоя може ли да сравни двете води? Имала съм само гарниерската и ми се иска да пробвам тази на Агива, ноа  бая голяма и не знам дали да рискувам да се затрупам с нещо, което няма да ползвам.
Коя е по- мазна, коя премахва по- добре?

# 77
  • Бургас
Ще си купя сапунче Tesori d' Oriente.
И на един техен дезодорант се каня, прилича ми на J' Adore.

Бихте ли споделила кой е дезодоранта?

По спомен мисля, че е с орхидеята, но пак трябва да видя дали приятелката ми си спомня. Не съм сигурна.
Не е точно копие, но напомня.
Ето този мисля:

# 78
  • Пловдив
Момичета, някоя може ли да сравни двете води? Имала съм само гарниерската и ми се иска да пробвам тази на Агива, ноа  бая голяма и не знам дали да рискувам да се затрупам с нещо, което няма да ползвам.

Мицеларната вода на Agiva не я ползвам, но купувам изчистената розова:

Не е мазна, но в комбинация с масло за почистване върши чудесна работа (аз чистя всяка вечер черна течна очна линия и спирала)
*Май не ти отговорих много на питането..

# 79
  • София
Нищо, все някой е ползвал розовата поне Hug
С какво масло я комбинираш за почистване?

# 80
  • Сливен
С жожоба е класическата комбинация.

# 81
  • Пловдив
Нищо, все някой е ползвал розовата поне Hug
С какво масло я комбинираш за почистване?

Маслото е от bodyshop (очите са ми станали чувствителни и не мога да експериментирам много)

# 82
  • на дъното

Гарние на мен не ми допада (паре на очите ми)
В момента съм с втората и съм много доволна,но аз обирам остатъка с нея , като преди това винаги махам околоочения грим с тоалетно мляко 😉и накрая мия с измивен продукт

# 83
  • София
Благодаря. Обмислям да я купя, да я пробвам веднъж, пък да се възползвам от политиката на ДМ, ако нещо толкова не ми допадне.
Колко неща съм си изразходила с нежелание или съм подарила, ехеее.

# 84
Аз така мъча мицеларната вода с розовата капачка на Гарние. Хем ми дразни очите, като ми попадне, хем не сваля спирала и очна линия, а само фон дьо тен. Повече никога няма да повторя.

# 85
  • София
Момичета, минавам да споделя опит срещу косопад, а и за хубава коса Simple Smile Купих от ДМ най-обикновено етерично масло от канела (на Rivana) и добавих капка-две към супена лъжица рициново масло (може да пробвате и с бадемово, кокосово или друго базово) и втрих в скалпа и малка част по дължините. Добавих и капка розмарин (имам на Дотера) и престоях така около час. Косата ми никога не е била толкова мека, гладка и с обем дори. Какви ли шампоани и ампули против косопад не съм пробвала.. И нищо.. Стигнах до извода, че с масла или поне с някакви маски, с които се стои известно време, има най-голям ефект. Шампоаните се измиват все пак и нямат толкова време за действие.
Та, пробвайте с маслата. Аз горещо препоръчвам Simple Smile

# 86
Проспах лайфа, за какво са талоните?

# 87
# 88
Може ли препоръка за палитра сенки за очи, от която сте доволни?
Благодаря!

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 21:30 от Maya_4

# 89
  • София
От серума с хиалурон и B5 на Skincyclooedia веднага цъфнах с подкожни пъпки. Едната дори няма връх. Същото беше с този на Ординари. Явно не ми понася тази комбинация.
Поне да бях изчакала лайфа, да го взема на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт