А фенската им маса е с отклонения като за жълта книжка. Айш ...
Белл, човекът е бил на майната си по границата със С.К. Не е като някои от моите, които служат в Сеул и редовно ги пускат да си ходят у дома или да тренират в сградата на Хайб. Докато двамата ми пусанци, които са в активна част нейде баш около с.к.граница, ни се виждат, ни се чуват. Да бъда точна, единият веднъж се видя. Бяха го пуснали в домашен отпуск. И още веднъж беше ходил да си види кучето. Другият не сме го виждали от деня, в който влязоха в казармата. А им остават още само около 90 дни служба.
Като заговорих за тях, за любителите на риалитита давам инфо, че Джин от 8 април по Нетфликс ще може да се види как се впуска в новото вариететно шоу Kian’s Bizarre B&B, заедно с Kian84 и Ji Ye Eun, докато управляват пансион със закуска, плаващ в морето. Ето трейлър - https://x.com/i/status/1899596218566610999
Отивам да си избера някакъв сериал за гледане, докато чакам следващите епизоди на сърцата. Смятам да заложа на възможно по-комично и ще пробвам Картофения.

. Затова и нищо не бях видяла по случая. Поразрових се и разбрах следното от няколко статии и становището на агенцията му:
. Имената и снимките на момичетата, които ще срещнете във видеото са на айдълки от най-популярни к-поп групи. Един цитат от гостенката "като избираш, не трябва да мислиш за човека, който ще се погрижи за твоето погребение".
, че и Главната намаза ... покрай мен