Роце така е, синът ми е с година по-голям от дъщеря ти, роден е 2003. А объркването ми с азиатския хороскоп дойде от там, че племенницата ми която се роди 4,5 месеца преди него през януари същата година, беше кон и аз така автоматично и моето чадо го сложих при конете и така почти 20 години, без да отчитам че китайската нова година се сменя в края на януари, началото на февруари според новолунието и така той минава в следващия знак...
Много ми се искаше да видя сравненията които донесе от ФБ и особено цифрите, но ми се отвориха само няколко и не разбрах само мъжете ли сравняват, или и жени. Ще разчитам на любопитството на Марги
Никоя от комшийските физиономии, които в настоящия момент са под тридесетака не ми е позната. За престоя ми в предишната ни тема за 11 години имам харесани и изгледани от-до само 4 сериала. Другите започвани без началото или недовършени, или спорадично гледани от тук- от там. В този смисъл друг любимец, освен този, който ме доведе в темата не съм имала, но и него го разлюбих - макар и след години установих че харесвам само първия му герой, а него самия като актьор го харесвам все по-малко. В следващите му роли ми беше дори неприятен.... Да беше ми се изяснило няколко години по-рано 
И моят глас е за корейците, освен чисто физическите ми предпочитания, харесвам и старанието им, многостранните им таланти и дисциплината която имат, усещането за физическа чистота която ми дават - беше ми дошло до гуша от брадати, веждати и намусени физиономии.
На мен много ми харесва фотосесията на АйЮ и Ча за Шоме, но естествено се появиха критики, че нямали химия, че били като снимани поотделно и после събрани със съвременните техники, изглеждали като брат и сестра и подобни, както винаги нетизените нямат угодия, а според мен те дори имат известна прилика в лицата и добре се допълват. Чудя се това че АйЮ е в такава акция на марката дали означава че Сонг Хьо Кьо вече не е нейно лице? Видях снимките и за Хонг-Конгското издание на ВОГ но не видях да е отразен бранда Шоме. Миналата година по времето на излъчването на Кралицата на сълзите, когато се разбра че сватбената тиара на главата на героинята на Ким Джи Уон е на Шоме, за 2 седмици поръчките се бяха удвоили, или утроили, а нетизени пишеха че е нелепо сватбена тиара да се рекламира от 43 годишна жена и далеч по-естествено стои тя в косите на 30 годишната Ким Джи Уон.
УСок вчера най-после се появи на модното шоу на Прада, ама заради изУмената мода по такива събития е по-добре да не го показвам на снимка - нещо като моряшка фланелка със запретнати до лактите ръкави върху вълнен панталон. Достоен съперник по визия на Ча за Диор от миналото лято с късите гащиq потника, кубинките и коженото яке
Но пък тялото на Сокчо с това атфитче беше несравнимо по-добра гледка от изсуления модел който видях сниман за сравнение със същите дрехи от мъжкото дефирле. Коментират че макар и много слаб Сокчо се е разширил в раменете и гърдите (не че беше малък там) вероятно в новия сериал често ще показва плочника 
Безумието на цена вероятно около 7-8 хил. евро.
https://www.youtube.com/shorts/tRimQVC1toI
Понеже все се шегуват с ръста и дългите му крайници (някакъв америскански влогър беше коментирал "колко е висок този човек 7 фута ли?") тук явно им показва че като се протегне вярно гони 3-те метра

но не намерих оригинлната снимка в цял ръст, тука без ходилата и дланите....
Корейски грим и прическа върху европейска физиономия. Ами момичето изглежд нежно, специално внимание се обръща на късите им вежди и подчертаване на долния клепач с нанасяне на миниотюрна чертичка там, което засилва ефекта тип очи на малко кученце.
https://youtube.com/shorts/FgYoT8C3KKg?si=Rxh2RCMkU7A2yB7e
Каква прелестна атракция

https://www.youtube.com/shorts/4UeiIvBOaOs

Избрахте ли си вече?

Бел,
Профче,
2в1,
Роце,
Криси,
Рудуду,
starzy, 
...