Приятелят ми

• 4 302
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
  • Out of the Mix
Като са глупаци и се влияят от соц. медии и зобат химия, пушат, като дебили и се наливат с "марков" алкохол, заслужават си да са импотентни. Аз се възползвам на макс от ползите от упражненията, захранвам с натурална храна и с годините физиката ми става още по-добра, не обратното, и съм си все същият "нерез". За мен е непонятно и никак нормално на 30-35 да си "осакатен". Тогава трябва да пориш, като дебил и ненормален, не да лежиш, като тъпак и да си разплут дроб, "нацепенен".
Ако аз сега се хвана с 25-30 годишна, ще я разкоствам всеки ден.

# 16
Аз не разбирам , това физически или психически проблем е - не желанието за секс. Мъж на моя приятелка имаше заболяване, докато се усетят за него, и секса не се получаваше, но човекът си имал желание. А липсата на желание пак ли е заболяване ,как се открива ?

# 17
Преди активен ли е бил? Да не би да е натоварен в работата?
Опитвала ли си да разнообразиш с нещо? Обсъждали ли сте какво харесвате в секса?
Честно да си призная имаше един много кратък период в моите отношения, в който нямах желание (без да съм търсила нещо някъде другаде), защото всичко беше еднотипно. Поговорихме, вкарахме разнообразие и нещата се нагласиха.

# 18
Лоша работа! Не бих искал да те притеснявам, но може би е нещо свързано с хормоните... Правил ли е изследвания? Стреса е нормалност в днешно време/ за съжаление/. Но в случай, че го има (поносими дози/ не продължителен период от време), мъжа знае как да "разтовари": ако не се случва това, значи има друго.. Говори с него, накарай го да се изследва; вариант би бил и психотерапевт- в случай, че прецените.
Успех и кураж! Hands ClapHands Plus1Hands Pray

# 19
  • Out of the Mix
Опитвала ли си да разнообразиш с нещо? Обсъждали ли сте какво харесвате в секса?
Честно да си призная имаше един много кратък период в моите отношения, в който нямах желание (без да съм търсила нещо някъде другаде), защото всичко беше еднотипно. Поговорихме, вкарахме разнообразие и нещата се нагласиха.
Ти на какво го определяш този твой минал период?
Предполага се, че двойка са си говорили и са обсъдили отдавна.
Какво е еднотипно?
При голяма част от двойките 2-4 пози преко сили, свикват си на динамиката, като важното е да се прави всичко с желание и страст, да си личи, че искаш да се случват нещата, без талпи и дървари. Както има потентни мъже, така и дейни и сексуални жени, които не чакат, а знаят и искат да си взимат своето, като в същото време задоволяват партньора си постоянно, и както иска и обича и той.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 14:38 от Revoker

# 20
Ти на какво го определяш този твой минал период?
Предполага се, че двойка са си говорили и са обсъдили отдавна.
Какво е еднотипно?
При голяма част от двойките 2-4 пози преко сили, свикват си на динамиката, като важното е да се прави всичко с желание и страст, да си личи, че искаш да се случват нещата, без талпи и дървари. Както има потентни мъже, така и дейни и сексуални жени, които не чакат, а знаят и искат да си взимат своето, като в същото време задоволяват партньора си постоянно, и както иска и обича и той.

Тези 2-4 пози като се поватрят само те в продължение на 4-5-6 години не ли еднотипно? Сам си отговорихте, мисля Grinning Те затова мъжете изневеряват, защото са си свикнали на динамиката с партньора Grinning
Всичко с най-добри чувства, разбира се. Всеки има различни възприятия за сексуалните преживявания. Simple Smile
Просто, смятам, някаква различна емоция никога не се отразява зле на връзката... Стига тази емоция да не е намерена в друг човек Grinning
Иначе до обсъждането - все по-често ми се случва да чувам от двойки, че много, много не говорят кое се харесва на един от партньорите под страх, че щели да обидят другия... Така съм чувала. Става дума за хора на 20-30 години.

# 21
  • Out of the Mix
Е, 6 г. е доста време, като се приеме, че всеки ден се прави, а може и по 2 пъти, уха, извади калкулатора и сметни. Mr. Green
За този период отдавна трябва да сте минали през Камасутрата 3 пъти.
Това какво ще правите зависи от фантазията, и за това време бая трябва да сте говорили и опитвали какво ли не.
Техен си е проблемът, ако не говорят. При мен има и много говорене, и много действия. В един момент говоренето спира, и само се действа.
Обидчиви викаш, ми много нежни, неориентирани души. Ама в 20-те още преоткриват себе си, и не знаят все още какво искат, какви 6 годишни връзки. Wink

# 22
Ама в 20-те още преоткриват себе си, и не знаят все още какво искат, какви 6 годишни връзки. Wink

Точно, а авторката е доста по-малка от приятеля си, доколкото виждам, може би не е все още особено уверена във всичко, заради това попитах дали са обсъждали на кой какво му харесва. Все пак разликата в годините и опитът оказват влияние върху сексуалните желания. Wink

# 23
с годините физиката ми става още по-добра, не обратното, и съм си все същият "нерез". За мен е непонятно и никак нормално на 30-35 да си "осакатен". Тогава трябва да пориш, като дебил и ненормален, не да лежиш, като тъпак и да си разплут дроб, "нацепенен".
Ако аз сега се хвана с 25-30 годишна, ще я разкоствам всеки ден.
Посмали малко, майсторе Simple Smile
Колко дни ще караш така, преди да ти омръзне?
Всеки ден можеш да "разкостваш" ако е нещо ново, нещо леко недостижимо, нещо, за което можеш да мечтаеш; а ако живееш с нея и ти е подръка всеки ден и си ходи гола пред теб, обзалагам се, че само след няколко седмици вече няма да е всеки ден.

# 24
  • София
Ако ще бягаш след няколко седмици, въобще не се хващай.
То, таман си загрял фурната и то…. Joy

# 25
  • Out of the Mix
Крис, не знам, бате, аз съм си сексуален, и има ли жена, има интимност постоянно, флирт, смях, закачки.
Натюрел.
Моментът е да си попаднеш на своя човек, тогава упражненията всеки ден дори не се коментират, то ви се и иска, и се случва, важно ви е, и си взимате дозата, обилно, до дъно и до последна капка.

Както Горджъс казва за фурната - мдам, топла трябва да се поддържа, а градинката оре редовно.

# 26
Когато харесваш и си привлечен силно от един човек, няма омръзване.
Това е оправдание за посредствените.

# 27
  • Далечният изток
Авторката не е влизала тук от 4 дни. Пусна темата и изчезна... Нулев интерес към собствения ѝ проблем. Ако въобще съществува де...

# 28
Ако ще бягаш след няколко седмици, въобще не се хващай.
То, таман си загрял фурната и то…. Joy
Аз не съм казал, че ще бягам, а че няма да е всеки ден.
Такива хвалби от полови атлети съм слушал много, ама рядко са верни - повечето са си просто хвалби.
Нормалното при мъжете - по мои наблюдения и от приятели/познати, на които имам доверие, че не се хвалят напразно е - като хванеш ново гадже, известен период на "разкостване" както го нарича колегата, и после нещата си влизат в руслото. Особено ако живееш с една жена и тя си ходи пред теб гола и ти е подръка когато си поискаш, без недостъпност, без загадъчност - тогава не изпитваш импулс всеки път като я видиш да я тръшнеш на кревата и да го правиш ежедневно.

# 29
  • Out of the Mix
Крис, няма хвалене.
Има коментиране и различни възприятия, сексуалност, либидо и натюрел.
Ти зарежи да ми се фръцка по монокини, дибидюс, гола голеничка, ефирно и да седя, като талпа, все едно нищо, особено, като й гледам формите, дори с периферното зрение. Все ще ми се приисква нещо да пипна, сръчкам, помачкам. Лятото е голото, сега на -12 с дрешки. 2-3 седмици в годината, айде месец зимата, не е проблем. Иначе под завивките никакви пижами и пречки. Двойката спи гола, най много бикини, или някакво рокле. Всеки ден, да. Ако приемем, че един, айде два пъти ми е достатъчно да свършвам, и няма смисъл да се "напъвам" повече, то тя може да иска и още, като сам се сещаш, че интимността не е само туй в онуй, а има още 100 начина да бъде задоволена, а на теб трябва да ти е кеф да го правиш. На мен ми е, щом сме заедно, другите не ме вълнуват.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 10:39 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт