🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 344
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 30
Ако вкарат всички бивши на Мартин, ще трябва да снимат до края на лятото

Емануела ми се вижда много активна, защото дава интервюта, пуска песни и ходи по участия. Йоана също не спира да качва в инстаграм, което означава, че най-вероятно сценария с бившата любовница е този, който ще се случи. Не знам де, така предполагам

# 31
  • Viena
Ако вкарат всички бивши на Мартин, ще трябва да снимат до края на лятото
Коя година?2026 😅

# 32
  • София
Има ли информация, защо днес дават шести епизод? Къде отидоха 4 и 5?

# 33
  • София
Няма значение коя участничка от кой точно ерген получава роза, но ми се иска това да не става по такъв унизителен начин, както в предишните сезони - истукани жени под строй, треперещи коя от притеснение, коя от студ, някои и от двете, чакащи да чуят присъдата си, "печелившите" излизат пред строя, за да чуят заветното "ще приемеш ли тази роза" и да си кажат репликата "да, ще я приема, разбира се, с (най-голямо) удоволствие". Хайде и ергенът да прави крачка-две напред, докато поднася наградата за добро поведение от екипа на предаването.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 15:55 от Prizma

# 34
С омесването на розите ще се заформят конфликти, все пак продукцията не иска пионерски лагер на Шри Ланка, а сеир и драма.   
Против влизането съм на Ива, защото още не се е развела, предполага се, че не е готова за нова връзка, а и защото така се обезсмисля избора на Виктор. Той и без това с отпадането  на разделението застава в неизгодна позиция, съвсем ще се сдуха.
Николина напусна, защото не получи вниманието, което очакваше.

# 35
Без хейт по Бранимира, много моля! Ако не беше тя, никога нямаше да науча, че слона има пипало. 🤡
Аз бях тръгнала да я защитавам, хамавата, ама после гледах пак по-внимателно и... Ами не, не мога. Наистина това с храма беше абсолютно нелепо за едно 21-годишно момиче и там разбирам донякъде и да се разхили, аз също съм се смяла на подобни места... Но това със слончето... Не, там не мога да оправдая, както и това колко ехидна и подигравателна беше след това. Но слонът е жив и има пипало, да.Grinning

# 36
Против влизането съм на Ива, защото още не се е развела, предполага се, че не е готова за нова връзка, а и защото така се обезсмисля избора на Виктор. Той и без това с отпадането  на разделението застава в неизгодна позиция, съвсем ще се сдуха.
Не ми се връща представянето ѝ - тя спомена ли откога е разделена със съпруга си? Може да не са заедно от години, но да не са оправили документите по някаква причина.

# 37
В анонса на сайта на Бтв за тази вечер пише, че в имението ще влезе една “градска легенда”. Интересно.

# 38
В анонса на сайта на Бтв за тази вечер пише, че в имението ще влезе една “градска легенда”. Интересно.
Това да не значи, че е известна из софийските клубове „дама”? 😅

# 39
Никаква идея. Хрумна ми за постановката “Градски легенди”, но се съмнявам да вкарат Мая Бежанска. 😂 Някоя моделка на Urban Legends?

# 40
Аз не съм от оптимистите... Не ми харесва да могат да дават рози на всички момичета, защото се търси конфликт и съответно сеир с това. Не ми харесва, че влиза Ива, след като веднъж е отхвърлена, а ако Мартин я приеме, като все едно и е дал роза на първите срещи, то тя не влиза с равен старт с другите.
Какво беше третото - а да, Николина. Как да я запомня тази жена... като то няма нищо за помнене. Отказала роза... Аз нямам обяснение защо, но изобщо не ме и интересува. Толкова незначително присъствие, че ми е все тая.

Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

# 41
  • София
На Ива ще дам шанс да покаже защо я вкарват, без да имам предубеждения.

Николинка не ми допадна, та добре че си тръгна, а измилена ли е причината не ме вълнува.

# 42
Скрит текст:
Не ми се връща представянето ѝ - тя спомена ли откога е разделена със съпруга си? Може да не са заедно от години, но да не са оправили документите по някаква причина.
Бракът ѝ е от пет години, едва ли от години са разделени.
На мен всъщност Ива не ми е антипатична, но не мисля, че трябваше да влиза.

Да не е барманът градската легенда?

# 43
Чудесно оформление на темата. Така се прави. 🌹
Скрит текст:
Липсва *n_a*, никаква я няма в изповедалнята.

# 44
  • София
Барманът се вижда на промото за епизода. За мен лично е непознат.

Общи условия

Активация на акаунт