🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 726
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 75
Че те всичките изглеждат изхабени и използвани. То тва да се помпаш с всякаква гняс стана нещо нормално.

# 76
  • Stockholm
Не знаех, че психоложката, която ще консултира ергените, е Маги, любовта на живота  на Слави Трифонов. Изглеждаше доста притеснена в новото си амплоа на телвизионен психолог Joy

# 77
Ето Косара, от 2015 година
Скрит текст:

# 78
Благодаря за новата тема. Много ми харесва сегашният вариант на Ергена. По-естествено държане, свежа музика, раздвижени ергени, симпатични момичета 🙂

# 79
Не знаех, че психоложката, която ще консултира ергените, е Маги, любовта на живота  на Слави Трифонов. Изглеждаше доста притеснена в новото си амплоа на телвизионен психолог Joy
Не мисля, че тя е любовта на живота му. По-скоро за такава спрягаха Мартина-танцьорката, но и с психоложката уж и досега били в добри отношения.

Чакам и аз с нетърпение, за да видим най-после коя ще вкарат в цирка. 😀

# 80
Косара изглежда брутално секси и екзотична, на снимките в инстаграма си. Най-ранните там са от 22г, но определено е доста активна, а и фотогенична.

# 81
Косара има по-специфичен тип красота. Мен например не ме грабва.

Очаквам с нетърпение епизода. На мен ми харесва че го дават само 2-3 дни седмично. Достатъчно, че да мога да го следя без да отдавам вечерите си на сто процента.

# 82
Оле започна.

# 83
  • Stockholm
Косара може да стане ябълката на раздора между двмата. Според мен всички ще се насочат към Мартин. За Виктор може да остане най-много една.

# 84
Секси - сладострастна изглежда новата госпожа, но за мен не е ок, че в женена.

# 85
Даниела улучи десятката с наблюденията си за Виктор и как му трябва жена, която да води. Явно може да преценява хората.

# 86
Тия наистина ли повярваха, че Виктор не може да отваря шампанско?

# 87
Рупецова май и тя ни е колежка с тези анализи Joy

# 88
“Навънка е’на жена един мъж не си пише само с един се опознава” - Косара. 😎

# 89
Някои мацки здраво избиват комплекси като натъртват колко бил притеснен Виктор! До такава степен, че минава в унижение, за мен лично.

Общи условия

Активация на акаунт