Да простя ли

• 2 293
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Оня си хванал оная работа и айде с новата,онази или го е ритнала или пък му е омръзнала и айде при сигурното
Плюс това авторката може да е имала причина да търси чуждо внимание,но все пак не е зарязала децата и мъжът си
Оня е мухльото

# 31
Оня си хванал оная работа и айде с новата,онази или го е ритнала или пък му е омръзнала и айде при сигурното
Плюс това авторката може да е имала причина да търси чуждо внимание,но все пак не е зарязала децата и мъжът си
Оня е мухльото
Или пък на новата и е писнало бившата да е с постоянно наврян нос между тях,"уж , заради децата"

# 32
Като се хващаш с мъж или с жена с деца ще се съобразяваш с тях

# 33
Като се хващаш с мъж или с жена с деца ще се съобразяваш с тях
Оооо , въобще не съм съгласна.В тоя живот никой на никого не е длъжен.Любовта към децата е едно но бившите си са бивши.Втората , като се събира с мъж с деца е длъжна да уважава децата но не и курвенски те номера на бившата, както е в случая .

# 34
Е аз не говоря за бившата,но децата трябва да приеме и да се съобразява,като не мъже/жени под път и над път

# 35
Даниела, какви курвенски номера от бившата те гонят в конкретния случай? Собствен опит ли проектираш?

# 36
Авторката я изкараха к,,,ва

# 37
Интересно ми е тези, които твърдите, че няма как да си оправят отношенията, от личен опит ли говорите или на теория?
Защото нещата са доста различни в реалния живот и никой не може да каже какво ще се случи.

# 38
Достатъчно. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт