Януарски бебчета 2025

• 11 715
  • 384
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря момичета! Може ли да ми обясните пачовете как се поставят? Педиатърката не ми е давала но мисля да купя и да опитам.

# 166
Благодаря момичета! Може ли да ми обясните пачовете как се поставят? Педиатърката не ми е давала но мисля да купя и да опитам.
Ми те са като големи лепенки с гел. Така изглеждат. Слагаш по 1 под боцканото и от страни слагах допълтително лепенки, за да не падат. Като компресчета са. Аз след 3 часа и ги смених първите и 2-те не помня колко време и ги държах. Май пак толкова.

# 167
Аз с първото дете не съм слагала нито давала сироп. Сега с малкия също, не се наложи.

# 168
Утре ни предстои на нас ваксината на 3ти месец, да видим как ще е положението. Все повече ни се оформя график, при който беба се буди веднъж нощем и съм супер доволна от нея.

# 169
На нас сега ни мина ваксината на втория месец. До като се приберем нищо. В момента в който я извадих от количката беше неистов рев. От както се е родила за първи път така реве, направо се видях в чудо. Надявам се само с това да се разминем…

# 170
Повече ще се гушкате тази вечер и всичко ще е наред. Надявам се са ви казали без къпане на бебо 24 часа.😀

# 171
Бебо беше поспалив след ваксините. И ние не го къпахме след това. На нас ни сложиха от новите ваксини.

# 172
Tanq91 какви са били старите ваксини и каква е разликата в новите (ако знаете), че ми стана интересно Thinking

# 173
Повече ще се гушкате тази вечер и всичко ще е наред. Надявам се са ви казали без къпане на бебо 24 часа.😀

Никакви инструкций не даде педиатърката добре че логиката ми говори и имаме тази група 😀 Определено днес ме много поспаливи. За първи път спим цял след обяд.

Успех на вас и чакаме да споделиш как е минала тази на 3 месеца🍀

# 174
Минаха ваксините - втори прием през устата на ротавирусната и втори на тетанус, коклюш и т.н. Ще видим довечера как ще изкараме. За сега освен че е мега киселяк, друго няма.

Относно разликата във ваксините- отворих си записките от каката- 2014та година. Имало е петвалентна, която сега е шествалентна (.6 компонентна) Това е тази срещу тетанус, коклюш... Имало е ваксина на 6тия месец и 7ми месец - сега май не се слага на 6ти месец по календар, а на 7ми. Била е само за хепатит Б, трети прием, сега е част от шествалентната.

Отделно с каката нямаше Ротавирусна. А сега са 3 приема от тази.😀 Това е по записки.Понякога се чудя защо съм.си водила такива...Хубавото, че и за захранването си намерих такива и ще гледам кое кога съм давала и ще си вдъхвам кураж.

# 175
Ох, ние с Бобчето сме за втори път в болница. Бронхиолит. Пазете много бебчетата,че е нещо страшно. 🙁

# 176
Миличкото...да се оправя бързо! И мама да се държи, че е кофти да гледаш детенце как е болно.

# 177
Бебо беше поспалив след ваксините. И ние не го къпахме след това. На нас ни сложиха от новите ваксини.
Разбрах от група във Фейсбук , че има нови ваксини, а и педиатърът ми каза. Доколкото разбрах са на друг производител.
Бързо оздравяване, Koshnica.

# 178
Много е вероятно да са на друг производител, но би трябвало активните съставки да са същите. Например ротавирусната преди беше Ротарикс, сега е рота нещо си. Предполагам и с другите е така.

# 179
Много е вероятно да са на друг производител, но би трябвало активните съставки да са същите. Например ротавирусната преди беше Ротарикс, сега е рота нещо си. Предполагам и с другите е така.

Да, би трябвало е така.

Общи условия

Активация на акаунт