Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 45 110
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Явно гласят Доби за победител и гонят конкуренцията й. Rage

# 481
Железчев имаше големи драми с тези яйца, ама как може да останят Едуард за пореден път...

# 482
  • Телиш/Плевен
Вярно, че правя 100 неща, докато гледам, но Едуард избухна ли вече, защото го пропуснах.
Този коментар описва най-добре ситуацията, която излъчиха:
Едуард не е добре с нервите, има натрупана агресия, натоварващ и нетърпим е..

# 483
  • Другата България
Вярно, че правя 100 неща, докато гледам, но Едуард избухна ли вече, защото го пропуснах.
Този коментар описва най-добре ситуацията, която излъчиха:
Едуард не е добре с нервите, има натрупана агресия, натоварващ и нетърпим е..
.....но, поредният скучен участник напусна за негова сметка.
Тоест, за целите на шоуто.
Какво тук значи някакво си готвене?
Патрицио е незабележим, но стои заради Цвети.
Шкодрев също, стои заради Марина и любовната ниша.
Радо вероятно е талисмана на формата, та и той затова все още е там.
Малък брат е нов и няма да го гонят скоро.
ГрозДьо ще е следващият изгонен /вероятно/.
Мартин според мен е за черна куртка.
И то не остана.
Скучният Железчев. За сметка на арогантния Едуард.
Класика в жанра.

# 484
В края на епизода снимаха лицето на Едуард(о) в много близък кадър. В погледа му се чете някаква агресия, злоба, та дори и нещо нездраво с психиката.
Май ще поприключвам с предаването, ако смятат да ми го държат максимално дълго. Не мога на гледам такива хора.

# 485
Бащата на Марина не говори с такъв диалект. Направи ми добро впечатление и явно я възпитава да е добър човек преди всичко.

И хайде пак - яйца по панагюрски и овчарска салата.
Урокът се повтаря, докато не бъде научен. С тия яйца ще закудкудякат 😁

# 486
Бащата на Марина не говори с такъв диалект. Направи ми добро впечатление и явно я възпитава да е добър човек преди всичко.
И на мен ми направи добро впечатление това, браво

# 487
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Как няма отърване от тоя Едуард, бе?! Отвратително човече! Толкова агресивен и с такова самочувствие. Rolling Eyes Не разбрах само за кого се помисли? "Организатор веднага! Чувате ли какво казах?!" Joy
Че кой си ти? Голяма работа какво си казал. Страшно его, страшно чудо! Непоносим ми е и даже е плашещ с този луд поглед.
Много неадекватно реагира в началото на епизода, когато Виктор му каза да си обере поведението и той избухна в общежитието, че не трябвало да приемат нови в отбора. WTF? Много ми е интересно как точно би станало това.

П.П.: В следващия епизод Петя Бу пак се е лепнала за Бачорски и му досажда. Този човек трябва да го канонизират за светец, изобщо не знам как го издържа това нещо.

# 488
  • София
Много тъпа игра.
Сините търчаха като мухи без глави, никаква мисъл не протичаше горе.
Момичетата пък така и не разбраха правилата на играта. Или бъркат синьо и червено, не знам. Все пак по-добре се ориентираха с комбинирането на продуктите. И бях сигурен, че ще победят. Така и стана. Срамна загуба за мъжете.
Едуард за пореден път се изложи. И все още е в шоуто?
Браво на Тоника и Вики ; Елизабет и Теодора ; Тоби и Марина

Леле какъв криндж ми е като слушам Марина. Много неудобно. Не може да говори момичето, иначе е много мила и добричка. Харесвам я. Но това е ужасно. Дали не трябва да потърси някаква помощ при специалист се питам...

На вечерната беше ясно, че сините ще загубят, защото там си имаше драма чиято кулминация видяхме с поредното истерясване на Едуард, който най-нагло излъга шефа, а после врещеше за организатор на терен?!
‘’Ще ми казва, че съм лъжец. Е, как да съм лъжец!’’ Титан на мисълта!
Но явно той е любимец на шефа. Едуард котката. 9 живота. Вечно номинирания, все издънка след издънка след издънка, че и се държи арогантно и неуважително и все още е в играта.
Другия любимец на шефа е момичето с кучешкото име. И двамата са ми антипатични. Тоби поне не прави панаири. Дано не са те на финал. Рано е още, ама прекалено много хвали Тоби и то не само днес, а Едуард има малко вайба на Станислав и е притеснително. Тоби обаче към момента е фаворит номер 1 за чека.
Дано Цецо блесне ама е много малък. Владов освен ама стана вече доста късно... Напредна сезона, а той още е извън играта. Не ми харесва накъде отиват нещата, но рано е още де. Ще видим.

# 489
  • Пловдив
Тая Тоби голяма специалистка Grinning  А как и е истинското име?

Много неща се повтаря...никво раздвижване в сценария. Кой ще иде на вечеря и ще яде яйца по панагюрски, ако ще и гурме да са?

# 490
  • Обран бостан ;)
Защо е нужно, да са по бански? То няма вода Joy
За рейтинг. Wink

Хелс Китчена все повече заприличва на 90% шоу, 5% ББ и 5% готвене.

Едуард ми прилича на зависим в абстиненция. Нямам добро предчувствие за събитията свързани с него, но никой не ме пита.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 08:08 от Al_Bundy

# 491
  • Sofia
Тая Тоби голяма специалистка Grinning  А как и е истинското име?

Тодорка

# 492
Защо е нужно, да са по бански? То няма вода Joy
За рейтинг. Wink

Хелс Киъчена все повече заприличва на 90% шоу, 5% ББ и 5% готвене.

Едуард ми прилича на зависим в абстиненция. Нямам добро предчувствие за събитията свързани с него, но никой не ме пита.
Това с голотата беше изключително унижение за участниците и много ме отврати. ХК яко изпада вече в простотии.
Поведението на Едуард пък на мен ми е абсолютно изкуствено. Силно ми прилича на сценарии и посредствена игра на лош артист. Съвсем за будали ни взеха. То бива, бива пробутване, ама чак пък толкоз.
Марината е приятно на външен вид момиче, но е добре да се образова поне малко, че направо е черен етикет на една част от най-младото поколение. Наполеонки веее, с бутер тесто .... и защото Наполеон бил нисък и затова бил готвач!!!!

# 493
Не виждам човек със самочувствие у Едуард, някакви дефицити формирани при възпитанието и оформяне на светогледа. Ако час по скоро не попадне в среда, където да се моделира в друга - реалистична посока, ще се оформи като пълен компкексар окончателно и само злоба и завист ще таи в себе си към всичко и всички.

# 494
  • Буркина Фасо
Не виждам човек със самочувствие у Едуард, някакви дефицити формирани при възпитанието и оформяне на светогледа. Ако час по скоро не попадне в среда, където да се моделира в друга - реалистична посока, ще се оформи като пълен компкексар окончателно и само злоба и завист ще таи в себе си към всичко и всички.
при тоя няма оправия. такъв ще си остане за цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт