Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 45 109
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Аз все още нямам изявен любимец и не говоря за характер и държане, а за готвене. Един няма блеснал с нещо. Нито един.

# 496
От няколко сезона вече има това унижение на участниците по бански. Преди поне скачаха в басейн, а сега нямаше никаква логика да са по бански.

# 497
  • Варна
 Гледам сутрин записа докато си шетам.То толкова драма няма и в др.гр.митология!!! Катарзис!!! Гимназиум! Лирика!Тук-там комедия.
 Всъщност, emiliq.nikolova88, имаше оценени  достойни за Мишлен ( ако не греша даже за 2 Мишлен).И последната от Тодорка също бе ТОП!! Но, дами и господа, пошираните яйца са летвата, която не всеки може да прескочи!

# 498
Хареса ми гостуването в дома на Марина. Баща й изглежда много мил човек и отдаден родител. Марина наистина има сериозни говорни дефекти, но това надали е непоправимо. За сметка на това изглежда много мило и добро момиче. Мисля, че Тоби или Елизабет снощи казаха пред баща й, че всеки в отбора се е карал със съотборниците си, само тя не се е скарала с никой.

# 499
Естествено, че нямат Аполонски тела. Дано не им се подиграват много в коментарите по социалните мрежи.
Слава Богу не. Четох коментарите под голите снимки във ФБ страницата на предаването от снощния епизод. Почти всички хейтят продукцията, защото унижава хората, като ги показва голи, а не е това целта на готварското предаване. Никой не се подиграва за тялото на никого. Имаше няколко коментара "Живот на кантар ли гледам...". Но повечето са потресени от това кое налага да ги събличат голи, щом няма плуване в тази игра?
Другия любимец на шефа е момичето с кучешкото име.
Хаха, моите съседи имат котарак, който се казва Тоби. Беше малко котенце от едно котило пред блока, сега е вече голям котак. И като го кръстиха, им казах, че има един известен кънтри певец Тоби Кийт, аз първо за него се сетих.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:39 от diziler

# 500
Тоби звучи доста по-симпатично от Тодорка.

# 501
Някой знае ли как се казва ресторанта на Марина?

# 502
На мен пък ми звучи глупаво. По-добре Теди да беше.

# 503
  • Сф
Тодорка е от Тодор. Често срещано име до преди време. Сега само сред определен етнос преобладава. 
На Тодорка спокойно може да се казва Теди. Това Тоби за нашите ширини е по- скоро име на домашен любимец.

# 504
Вчера видях, че на входа на Варна (откъм Златни пясъци) има голям постер на Немо с двамата братя. Постерът явно е поставен скоро, защото на 19ти минава оттам и го нямаше.

# 505
  • Телиш/Плевен
Някой знае ли как се казва ресторанта на Марина?
Аз не, но казаха, че бил до Царевец. При следващото ми ходене до Търново, ще го потърся и ще се отбия непременно. Четири години живях и учих там и завинаги ми остана в сърцето този град. Heart

И аз все още нямам любимец. Едуард не ми хареса от самото начало с това неговото високомерие, което демонстрира, обаче вече не просто не ми харесва, а ми е трудно да го гледам. Вчерашните му изблици дори не знам как да коментирам... Много ме е яд, че не изгониха него, но това е положението. Rolling Eyes

Дяволо, много точно попадение е това за кучешкото име, много ме развесели коментарът ти. Joy Предишната ми котка се казваше Таби. Satisfied

# 506
Ресторанта на Марина е Green Restaurant. Намира се на метри от входа към Царевец.

Цветомир като влезе Елизабет коментира как го гледа в тик ток да готви. Някой знае ли как се пише?

# 507
Да, снощният епизод пак беше връх на тъпотията.

И аз се замислих кое налагаше да са по бански участниците, радвам се че само аз съм в недоумение.

За пореден път продукцията си мисли, че ни се гледа ББ с елементи на готвене, а ние милите, си искаме напразно кулинарно шоу.

Ама какво ли разбират зрителите?

Последните няколко епизода ми прави впечатление,че Елизабет доста се е обрала, в началото беше център на крякане и панаири.

Марина - и на мен ми е симпатична, ама това  говорене...
Мъчно ми стана, че майка й я оставила при баща й, но пък той изглежда чудесен човек и си личи, че много се е грижил за нея и я обожава.

Тоби/Теди/Тоди - аз я гледах в МШ и там се представяше добре, влизаше в лигав режим само в дует с Лора.
Тук я харесвам и не ми дразни, струва ми се една от малкото адекватни за готвене в момента.

Едуард - супер недоразумение, има си някакви проблеми момчето, ама аз не искам да гледам и слушам как си ги решава по телевизията.
Ангелов изгони Кристофър ( не че ми беше любимец) на база само една резервация, а този се дъни за пореден път и още е тук.
Както е писал Дяволо - ще го гледаме поне до черните куртки, дано не е на финал.

# 508
Ресторанта на Марина е Green Restaurant. Намира се на метри от входа към Царевец.

Цветомир като влезе Елизабет коментира как го гледа в тик ток да готви. Някой знае ли как се пише?

# 509
  • Буркина Фасо
На мен пък ми звучи глупаво. По-добре Теди да беше.
а на Теодорка да казват Тоди ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт