Енергично или невъзпитано дете?

• 3 839
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
  • Най-красивата страна
Има голяма разлика между енергично и невъзпитано дете.
 Енергично дете не означава агресивно..

И ние сме се сблъсквали с агресивни деца.

На детската площадка идваше майка с агресивно дете,което крещеше,нахвърляше се върху другите деца ,особено по-,малките,плюеше,риташе и хапеше..
Но веднъж майката дойде с насинено око на площадката и разбрахме,че е жертва на домашно насилие...
След време се преместиха в кварталите.

В училище имахме момченце ,което тормозеше всички деца-блъскаше,спъваше,удряше,риташе ,хапеше .И госпожата нахапа..
Дъщеря ми беше съборена от чина...
Най-лошия случай беше,когато блъсна друго дете по стълбите и то си счупи ръката.
Тогава всички родители се обединихме.
И накрая родителите на агресорчето го преместиха в друго училище.

# 61
Имахме такова дете в детската градина, а сега попаднахме на такова в класа.
Родителите тотално отричат, че проблем има, учителите са неспособни да се справят.
Аз съм много кротък екземпляр скорпион, неагресивен. Детето ми никога не е проявявало агресия, НО стана жертва на въпросните 2 деца.
Та, както съм мила и добра като стане въпрос за детето ми някакви демони се вселяват в мен. 2 пъти в живота си съм викала и беше на въпросните родители, много разярено, не помня и какви съм им ги говорила, но факт е, че децата им заобикалят мойто и съм казала, че е забранено да го поглеждат, за приказки и дума да не става. Те продължават да тормозят останалите деца обаче… в повечето случаи децата крият и от родителите. Та, не чакайте на учителите… с такива агресори само с агресия !

# 62
  • Пловдив
При тормоз на детето ми от друго бих била толерантна първите 1-2 пъти. След това сигурно бих подавала жалби. Да вземат мерки да си озаптят детето, никой не е длъжен да търпи агресия. Ако е СОП, да сложат ресурсен учител.

Общи условия

Активация на акаунт