Магазини Sinsay - тема 11

• 47 454
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Аз ходя често в магазина, но много рядко нещата стават за нещо. Така че от там няма да  поръчам, трябва да видя да ги меря. То дълга и широка....

# 271
Аз харесвам панталоните и дънките на Синсей - и преди съм писала, че имам доста.  Също и ризи, тениски.

# 272
И аз имам и дънки и панталонки и тениски, палта, якета ризи какво ли не, но има и такива който реално за нищо не стават.

# 273
На мен поръчката ми дойде за по-малко от седмица със Спиди.

# 274
Аз през януари си купих блуза с дълъг ръкав, която облякох буквално 4–5 пъти, след което я изхвърлих, защото на някои места се появиха дупки, а на лактите и под мишниците платът се беше изтъркал до дупка. Иначе имат много добри дрехи, ама първо трябва да ги намериш

# 275
Точно, има и хубави неща, но има и много боклуци

# 276
Аз съм доволна от спалните комплекти е възглавницире са доста големи но си ги стеснявам
Купувах на малкия панталони,но не стават веднага стават на топчета и са много широки. Обувки също съм купувала за него и веднъж като излезе с тротинетка и остават без нищо отпред. Последно му купих обувки от Ссс и ВСС все едно не е карал тротинетка,доста по-качествени и здрави са и разликата в цената беше 20-тина лева

# 277
Вече няма ли възможност за безплатна доставка с купон от точки?

# 278

Няма. Махнаха купона.

# 279
При мен тази опция изчезна преди няколко дни Sad Писах им писмо да се жалвам. Чакам да ми отговорят евентуално

# 280
Няма го този купон. Явно правят промени.

# 281
Аз бях взела преди две седмици купон за безплатна доставка, който така и не ми позволи да ползвам. Писах им и ми се извиниха за проблема. Предали на програмистите и така съм на минус 150 точки. Grinning

# 282
Някой връщал ли е скоро бански, закупен онлайн?
Гледам че са си променили указанията в раздел Връщане. Преди пишеше, че може да се върнат на техния адрес в Русе, а сега пише само:
Закупено бельо, пижами и бански не могат да бъдат върнати във физически магазин и връщането ще бъде отказано, въпреки онлайн заявката, създадена от вас.

Но нито дума за това, как могат да се върнат?🤔
Искам да поръчам няколко чифта и размера за проба, но ако ще ми правят въртели, хич да се занимавам 🤔
Преди два-три месеца поръчвах, и нямах проблем с връщането, но тогава в сайта пишеше че могат да се върнат онлайн, а сега - нищо.
Писах им, но ми върнаха някакъв отговор с копирани неща от сайта, без точен отговор.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:39 от Lemy

# 283
Мисля, че изобщо не могат да се връщат. Последно като поръчвах пижами, май имаше такова съобщение.

# 284
Това за банските костюми е много полезна информация. Имайки предвид, че повечето модели не са налични във физическите магазини, явно ги пазят за себе си  😁

Общи условия

Активация на акаунт