Магазини Sinsay - тема 11

• 47 457
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Бельо може единствено, чрез спедиторските фирми. Такъв спомен имам.

# 286
То пък и те едни бански имат, разпадат се във водата..

# 287
Бельо може единствено, чрез спедиторските фирми. Такъв спомен имам.
Така беше миналата година, когато връщах. Бански и бельо само по куриер.

# 288
Такава политика има почти във всички магазини, поради съображения за лична хигиена.

# 289
И е напълно резонна политика..

# 290
Получих отговор от човек:

Скрит текст:

Моите опасения бяха, дали вече изобщо приемат връщане на бански.
В Теранова например, при закупуването на бельо и пижами във физически магазин, вече предупреждават, че не се приемат за връщане или замяна.

# 291
Мен отдавна не са ме питали за мнение за закупени артикули по е-мейла, да не би и това да са махнали?

# 292
Има магазини и за онлайн търговия си пише е общите условия, че не приемат връщане на продукти от хигиенни съображения -бельо,...

# 293
Аз от Синсей бански и бельо затова не купувам, като знам колко са се връщали до сега.

# 294
В кой онлайн магазин не приемат за връщане бански и бельо?

# 295
  • София
В кой онлайн магазин не приемат за връщане бански и бельо?
Уайкики

# 296
И как си уцелвате размера и модела?
Хайде долнището на бельото лесно, но сутиени и бански?
Като зная колко сутиени съм върнала в About you, докато уцеля размера и модела, чe и различните модели имат различна номерация...
Миналата поръчах с три цели бански от Синсей, само единият ми стана.

# 297
  • София
След като едно спортно бюстие остана вечно мое, спрях да купувам от Уайкики. А беше същия номер и модел като купеното 2-3 месеца преди това. Различаваха се по цвят. После се оказа, че пижамите също спадат към бельото и не могат да се връщат. Затова предпочитам да може да се връща, пък сама ще преценя дали изпратеното бельо ме удовлетворява откъм хигиена или не.

# 298
И аз не бих купила от сайт даден артикул, ако няма възможност за връщане. Не виждам каква е разликата в магазин на място да можеш да пробваш сутиен или бельо и да не го купиш (и с какво тогава това е толкова по-хигиенично🤔), а от онлайн поръчка да не може да се върне. Нали все пак тези неща се перат.🙂

# 299
Някой разказваше (не помня дали във форума или другаде) как една жена си накупила всякакви плажни неща, отива на почивка за една седмица, ползва ги, а после връща всичко и си взима парите.

Общи условия

Активация на акаунт