Магазини Sinsay - тема 11

• 47 511
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
За първи и последен път поръчвам с доставка до магазин - близо две седмици чакам ... те от Тему ми идват по-бързо. От няколко дни е заседнала на "Поръчката ви е на път" и никакво движение.
А магазина в България Мол е толкова разхвърлян, че всеки път влизайки се ужасявам. Приказват си на касата девойките, а навсякъде е кочина.

# 376
Някой поръчвал ли е с доставка до кутиите на box now? Колко време отнема от изпращането на поръчката до доставката в кутиите?

# 377
За град София доставката е в същия ден ако е пуснато сутринта, нещо такова пишеше в условията.
 Аз съм поръчвала от други сайтове до кутия и наистина идва в същия ден.

# 378
Нова - Oчаква доставка в наш склад   11.6.2025 9:37   LPP FC RO II

Това е единствения статус в проследяването.

# 379
  • София
При мен отне 2 дни до пристигането до бокс нау.

# 380
  • Троян
За първи и последен път поръчвам с доставка до магазин - близо две седмици чакам ... те от Тему ми идват по-бързо. От няколко дни е заседнала на "Поръчката ви е на път" и никакво движение.
А магазина в България Мол е толкова разхвърлян, че всеки път влизайки се ужасявам. Приказват си на касата девойките, а навсякъде е кочина.

Същата работа е и при мен. От 03.06 - миналия вторник, поръчката пише изпратена, а все още не съм я получила. Крайния срок е в петък, никога не се е случвало да се бави толкова. Ходих одеве до магазина да питам, нямали такава поръчка, да съм отишла в петък, когато е крайния срок. Не знам какво се случва...

# 381
C BoxNow поръчка от 6.06 получих на 11.06.

# 382
Да дам ъпдейт, днес ще получа поръчката. Вчера в системата на синсей изписа, че е изпратена и днес ще е при мен в автомат на box now.

# 383
  • София
Здравейте,

Искам да изкажа своето възмущение от обслужването в магазин Синсей Орландовци. Angry

Днес една служителка крещя на мен и децата ми.

Качеството на обслужване рязко спадна напоследък и съм много разочарована.

Няма да пазарувам повече от тях, на пазара има достатъчно алтернативи.Smirk

# 384
И в провинцията са същите пъдарки.
 Да се оплача, поръчах онлайн с ваучер от 5лв срещу точки тези бурканчета за подправки https://www.sinsay.com/bg/bg/sad-za-podpravki-485cm-99x
Дойдоха в ужасен вид, имаше спукано бурканче, на другите пък резбите им бяха спукани, отделно стойката беше омазана с нещо. Върнах ги в магазин, точките ще ми бъдат ли възстановени или нарочно изпращат калпава стока, когато е купена с такова намаление.

# 385
Да кажа, че ми преведоха 4-те лева, след като им писах.

# 386
daniela, точки не възстановяват. Понеже поръчката е дошла повредена,аз бих им писала имейл и да се пробвам да ми възстановят точките.

# 387
По колко точки получавате от приложението при дневната проверка? Рязко ми ги намали с повече от половината на това, което ми даваше преди.

# 388
Това са точките, които дават сега

А преди даваха: първи ден една точка, втори и трети ден по пет точки, четвърти и пети ден по десет точки, шести ден 15 точки и седми ден 20 точки.

# 389
Да, точно. Жалко, че ги намалиха. Реално ако нямам отстъпка шанса да купя от тях не е голям. Едни и същи боклуци са навсякъде, та гледам къде ми го дават най-евтино.

Това са точките, които дават сега

А преди даваха: първи ден една точка, втори и трети ден по пет точки, четвърти и пети ден по десет точки, шести ден 15 точки и седми ден 20 точки.

Общи условия

Активация на акаунт