Магазини Sinsay - тема 11

• 47 565
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,

Искам да изкажа своето възмущение от обслужването в магазин Синсей Орландовци. Angry

Днес една служителка крещя на мен и децата ми.

Качеството на обслужване рязко спадна напоследък и съм много разочарована.

Няма да пазарувам повече от тях, на пазара има достатъчно алтернативи.Smirk

И аз скоро попаднах на една не много приятна жена от персонала им. То и самата управителка на магазина също не е от най - дружелюбните, пък какво да очакваме от по - нискостоящите?!

# 391
Някой стана ли му ясно има ли безплатна доставка за днес или не 😅 не спря да ми излиза рекламата, пък в кошницата нищо.

# 392
Само за ненамалени на обща стойтост над 55 лв е безплатната доставка. Поне така излида в кошницата.

# 393
  • София
Здравейте,

Искам да изкажа своето възмущение от обслужването в магазин Синсей Орландовци. Angry

Днес една служителка крещя на мен и децата ми.

Качеството на обслужване рязко спадна напоследък и съм много разочарована.

Няма да пазарувам повече от тях, на пазара има достатъчно алтернативи.Smirk

И аз скоро попаднах на една не много приятна жена от персонала им. То и самата управителка на магазина също не е от най - дружелюбните, пък какво да очакваме от по - нискостоящите?!

След писмено оплакване се опитаха да ми замажат очите с ваучер.
Така, че моя личен извод е, че цялото им обслужване куца.
Много от магазините им са зле заредени и постоянно разхвърляни.
Тему е чудесна алтернатива 🙃

# 394

Ужасно разхвърляни и натрупани са. Вчера счупих нещо, защото исках да раазгледам една стока, а тя повлече със себе си друга. Платих го и сега ме е яд. Чудя се дали да не пусна оплакване.

# 395
Вече е в сила безплатната доставка. И аз предпочитам Тему, но когато има БД обикновено поръчвам по нещо.
Сега се чудя на едни дънки - дали са достатъчно тънки, за да се носят в момента...

# 396
  • София
Аз съм поръчвала дънки 2 пъти и 2 пъти върнах , точно защото са дебели. А наскоро посетих един физически магазин и специално гледах светлите дънки - ами дебели са ми...

# 397
Аз се надявам, че са летни, когато рекламните снимки са с горнище с къс ръкав, а също и когато хората със снимки в ревютата изглеждат леко облечени. Но това не е гаранция.

# 398
Трябва да четете на информация за продукт, за кой сезон е даденият артикул. Аз така чета за клиновете за децата, но понякога не пише за кой сезон стават и много се дразня. За това и в отзиви оставям снимки на клинове и анцузи, за да си знаят бъдещите клиенти какво поръчват.

Ето тук пише за кой сезон са подходящи дънките.

# 399
Аз ги поръчах, въпреки, че не харесвам много талията (странна е; но харесвам цвета и общата форма на панталона). Все пак се надявам да стават за лятото. Гледам описанието и не виждам къде го пише това:

https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-wide-leg-zb283-99j

# 400
Аз ги поръчах, въпреки, че не харесвам много талията (странна е; но харесвам цвета и общата форма на панталона). Все пак се надявам да стават за лятото. Гледам описанието и не виждам къде го пише това:

https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-wide-leg-zb283-99j

Както казах, не на всяка дреха пише, за кой сезон е подходящо облеклото. Аз и за това се дразня, че не пишат в описанието, както и не правят снимки да се види платът от вътре как e (примерно даден анцунг дали е с мъх или не е).
За тези точно, смятам, че са по - плътни. Със сигурност не са тънки.

# 401
  • София

Ужасно разхвърляни и натрупани са. Вчера счупих нещо, защото исках да раазгледам една стока, а тя повлече със себе си друга. Платих го и сега ме е яд. Чудя се дали да не пусна оплакване.

Аз приемам оплакванията, като градивни мерки Simple Smile Все пак всички обичаме да пазаруваме, но без обсужване и адекватно предлагане, позициониране и отношение няма как да се получат нещата.
В тази връзка бях в неделя в Уайкики и служителките там дори без да ги моля ми изчистиха една съблекалня преди да вляза, защото видяха че е прашна и пълна с дрехи от предишна клиентка.
Много се зарадвах и напазарувах с удоволстие няколко нови летни роклички Wink

# 402
Здравейте, случайно да се е появил някой инфуленсърски код?

# 403

Аз приемам оплакванията, като градивни мерки Simple Smile Все пак всички обичаме да пазаруваме, но без обсужване и адекватно предлагане, позициониране и отношение няма как да се получат нещата.
В тази връзка бях в неделя в Уайкики и служителките там дори без да ги моля ми изчистиха една съблекалня преди да вляза, защото видяха че е прашна и пълна с дрехи от предишна клиентка.
Много се зарадвах и напазарувах с удоволстие няколко нови летни роклички Wink

Прекрасно Heart
Тук няма магазин с чисти съблекални Sad((
Ако се е случвало е случайно. Понякога не че не искат да почистят, просто се вижда, че са претоварени. Макар, че ако имат желание, може да се направи график и за това.

# 404
И в провинцията са същите пъдарки.
 Да се оплача, поръчах онлайн с ваучер от 5лв срещу точки тези бурканчета за подправки https://www.sinsay.com/bg/bg/sad-za-podpravki-485cm-99x
Дойдоха в ужасен вид, имаше спукано бурканче, на другите пък резбите им бяха спукани, отделно стойката беше омазана с нещо. Върнах ги в магазин, точките ще ми бъдат ли възстановени или нарочно изпращат калпава стока, когато е купена с такова намаление.
В Билла видях подобна стойка с бурканчета за подправки и беше много бюджетна като цена. Изглеждаше читава. Може да проверите там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт