Магазини Sinsay - тема 11

• 47 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
И на мен много пъти ми се случва на малкия долнища,обувки да не отговарят и за това и аз искам магазин. По принцип ходим до Варна да пазаруваме хем и разходка по морето но друго си е да е тука наблизо

# 61
Здравейте! Разменяте ли си кодове за отстъпки и безплатна доставка. До колкото разбрах, тези които се обменят срещу точки са валидни определено време. В момента имам активен за безплатна доставка до 21.03.

# 62
Използвай си го,все нещо не ти ли трябва Blush

# 63
Използвай си го,все нещо не ти ли трябва Blush
Да, ще правя голяма поръчка около 100лв и ако някой има изгоден купон или намаление, бих разменила

# 64
  • Пеликания
Не мисля, че може да се споделят, защото са свързани с регистрания мейл и няма да са валидни.

# 65
Не мисля, че може да се споделят, защото са свързани с регистрания мейл и няма да са валидни.
Възможно е

# 66
Дали статус "Предаден за опаковане" означава, че ще получа артикул, който все е наличен при поръчка и после все се оказва неналичен?😂🤔

# 67
Дали статус "Предаден за опаковане" означава, че ще получа артикул, който все е наличен при поръчка и после все се оказва неналичен?😂🤔

Според мен това означава, че поръчката е прехвърлена към склада и тепърва ще се събират нещата за нея. А при тях всичко е възможно 😃 Случвало ми се е да не ми изпратят продукт, защото уж е изчерпан, а той си стои в сайта. Случвало ми се и обратното 😄

# 68
Аз пък не съм имала проблеми с доставките,каквото съм поръчвала си е идвало,друг е въпросът че понякога не пасва на малкия

# 69
Има ли код на някой инфлуенсър

# 70
  • моята мила родна страна
Има ли код на някой инфлуенсър
Sofi10bg

# 71
Какво се прави с този код? Има 10%отстъпка ли

# 72
  • моята мила родна страна
Какво се прави с този код? Има 10%отстъпка ли
Да, но мисля, че важеше до вчера.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 10:35 от jovigirl

# 73
Правя поръчка през приложението. Обмених точки за безплатна доставка до врата + отстъпка 10лв от сметката. Обаче не ми позволява да приложа двете едновременно Confused Така ли е по принцип - ползваш или едното или другото?

# 74
Да и аз така съм се натиквала

Общи условия

Активация на акаунт