Магазини Sinsay - тема 11

• 47 413
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Имам връщане изпратено на 26.03. От Спиди казват, че е получено на следващия ден.
В Sinsay си стои със статус ново връщане.
До сега съм нямала такъв проблем и ми е притеснено.
Връщала съм десетки пъти. Толкова дни не са се бавили.

# 166
14-20 дни обикновено чакам да ми преведат парите от връщането. Сега явно имат забавяне. Чакам си пратка от края на март и още нищо няма ...

# 167
Получих поръчката вчера,направена на 05.94 ,един артикул липсва, а на една кутия за съхранение 2 чекмеджета. Писах на имейла им,но се чудя ще ме оградят ли ...

# 168
Вчера бях в Румъния,използвах приложението но никъде не е отразено в приложението че съм пазарувала

# 169
Вчера бях в Румъния,използвах приложението но никъде не е отразено в приложението че съм пазарувала

Картата в този си вид е валидна само в България.
 Ако пазарувате в Румъния, трябва да смените държавата от настройките и да си направите нова регистрация.
Точките не се натрупват.
Смисъл че ако пазарувате в Румъния, точките се трупат на румънската карта.
Като пазарувате в Бг, румънските точки няма да ги виждате.

# 170
Имате ли проблем да заредите меню Акаунт на член на клуба?
Виждам 251 точки за секунда и после грешка. Не ползвам приложение. Искам да разменя точките я за ваучер, я за безплатна доставка.

# 171
Момичета, точките могат ли да се използват във физическите магазини?

# 172
  • Варна
Могат, аз съм ги ползвала два пъти. Сканират картата и ваучера.

# 173
Могат, аз съм ги ползвала два пъти. Сканират картата и ваучера.

Благодаря, а знаеш ли дали вече отвориха магазина в Делта планет МОЛ?

# 174
Здравейте, имам проблем с една поръчка-рипсва артикул,не е за голяма сума,но.  Въпроса е принципен,а в едната кутия с чекмеджета ,липсват 2,писах никакъв отговор,в чата също опитвах, нищо.Не виждам телефон, да да се свържа,някой имал ли е такъв проблем.

# 175
Ами, аз имах такъв проблем - даже повече от веднъж (някой краде при опаковането). Не направиха нищо. Втория път ми казаха да върна като рекламация и те щели да преценят дали да ми върнат парите?! Не го направих.

# 176
  • Варна
Nona M. преди време бях получила съобщение, че го откриват. Но не съм ходила и не мога да потвърдя със сигурност.

# 177
Имате ли проблем да заредите меню Акаунт на член на клуба?
Виждам 251 точки за секунда и после грешка. Не ползвам приложение. Искам да разменя точките я за ваучер, я за безплатна доставка.
На мен ми излиза 0 точки в приложението, а със сигурност не са 0.

п.п. Редактирам се, вече си виждам точките в приложението, явно е бил временен бъг.
        А извън приложението и аз не ги виждам, дава ми грешка.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 13:34 от Iva1111

# 178
Здравейте, има ли някой инфлуенсърски код за намаление? Или друг, който хваща извън промоция артикули?

# 179
Ами, аз имах такъв проблем - даже повече от веднъж (някой краде при опаковането). Не направиха нищо. Втория път ми казаха да върна като рекламация и те щели да преценят дали да ми върнат парите?! Не го направих.
Как се свързахте ,нито отговор на имейла ми ,нито в чата отговарят,а телефон не мога да видя .

Общи условия

Активация на акаунт