Магазини Sinsay - тема 11

• 47 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Явно е нещо ново. Аз последно поръчвах два пъти преди месец като два пъти обменях точки за безплатна доставка. Веднага ми изчезваше като пуснех съответната поръчка
Според мен кодът за безплатна доставка е валиден повече от 1 път / когато е обменен за точки/. Има крайна дата, която е посочена. Не го знаех и активирах нов. Сега пробвах и ми позволява нови покупки и с двата кода, като изписва доставка - безплатна, т.к. кр. дата не е минала.

# 211
Може да е бъг. На мен не ми изпратиха един артикул при поръчка с купон за 600 точки и въпросният купон или не беше изчезнал, или ми го направиха отново активен. Не знам кое от двете, защото забелязах случайно. Та го ползвах два пъти.

Убедих се, че правилно не поръчвам дрехи с купоните за точки. Голямо връщане на рокли, нещо не мога да се разбера с тях. Винаги съм между два размера Rolling Eyes

# 212
Активират купона наново за нови 14 дни след като е получена непълната поръчка.

# 213
Здравейте,
Някой дали е купувал куфар от Синсей? Доволни ли сте? Конкретно ме интересува дали в размера, който са дали влизат и колелцата на този тук:
https://www.sinsay.com/bg/bg//7975a-30x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

На детето куфара е от синсей. Ползван е веднъж и от едната страна е разлепен. Аз съм доволна от куфарите от Джъмбо. Според мен са по - качествени.

# 214
  • София/Севлиево
Забелязах,че някои неща ги има налични в магазина,а като цъкна да проверя дали ги има онлайн пише,че ги няма...Вие имате ли подобни наблюдения?

# 215
Здравейте, може ли някакъв инфлуенсърски код за отстъпка? Благодаря предварително

# 216
  • Пеликания
Има безплатна доставка от 09.05 до 12.05.

# 217
Да, от днес, пък аз снощи пуснах поръчка до магазин Grin
Има безплатна доставка от 09.05 до 12.05.

# 218
Аз си поръчах още купички - намалени са, а ги харесвам.

# 219
  • София
Кои купички?

# 220
# 221
  • София
Всичко ми излиза на редовна цена, но са много красиви.

# 222
Това е намалената цена - преди бяха по 15-18 лв в зависимост от комплекта. Тези стъклени неща за яйца бяха 6 лв преди Великден.

# 223
  • София/Севлиево
Мънички са,нали? Освен за ядки и сосове за какво още може да се използват?

# 224
Тези с плоското дъно са по-малки - стават за ядки, а заоблените са като чаши, само че без дръжки. Събират 200 мл.

Общи условия

Активация на акаунт