Магазини Sinsay - тема 11

• 47 509
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Моят опит с Бокс нау е за пратки от Тему, и винаги ми ги зареждат в 11-12ч. през нощта.

# 361
Опитът ми от Тему е доста странен- винаги в събота ми идват пратките😂 в Boxnow. Пуснах с тях, ще видим😂. Дано дойде преди следващата събота.

# 362
  • София
На мен Бокснау ми зареждат пратките от Тему към 20.30ч вечер.

# 363
Последните 2 пъти доста ми се забавиха поръчките със Спиди. Най-често поръчвам до магазин, удобно ми е и е най-бързо.

# 364
Но дават по-дълъг срок на доставка до магазин.

# 365
  • София
Аз съм изключително доволна от BOX NOW и вече са ми предпочитан вариант. Много пъти ми се случваше да не мога да си взема пратката в определения срок, пиша им имейл, кога ми е възможно и в този срок пратката ме чака. Също така, ако (примерно ТЕМУ) са ми я пратили на някакво странно място в бокс, пак им пиша и те я пренасочват. Мисля, че зареждат денонощно, просто зависи от района и броя пратки.

# 366
Дават, но моите винаги идват бързо, даже ме изненадват.
Все пак ако ти е спешно, не рискувай.

Но дават по-дълъг срок на доставка до магазин.

# 367
Трябва ми до другия петък най-късно. Пуснах я до бокса, те са ми по-удобни.

# 368
  • София
Някой има ли представа от генерирането на товарителница към Бокс нау до пристигането колко време минава?

# 369
Здравейте. Под какво име да търся декинг плочите в приложението? Видях ги в магазин, но нямаха достатъчно наличност. Искам да поръчам онлайн, но не ги откривам. Много странни думи им замества изкуственият интелект и вече крайно се напрягам.
Ако сте ги срещали, моля кажете ми как са изписани или къде точно се намират из менютата.

# 370
С гугъл се намира това, но са изчерпани
https://www.sinsay.com/bg/bg//036ex-88x

# 371
Благодаря! Flowers Tulip

И с гугъл търсих, но не ми извади резултат. Освен, че са изчерпани, са и скъпи. В магазина бяха 10 лв. Освен да обиколя всичките в района и да се надявам да събера количеството.

С гугъл се намира това, но са изчерпани
https://www.sinsay.com/bg/bg//036ex-88x

# 372
Поръчайте си от Тему, има всякакви.🙂

# 373
Синсей ми преведоха парите вчера, за върнатите бански, но са с 4 лв. по-малко. Вместо едно горнище, са ми маркирали, че съм върнала по-евтино долнище. Чудя се дали да се разправям, и да си губя времето, от друга страна останах с неприятно усещане, пък и парите са си мои. 🤔

# 374
Пробвай се, ако не е сложна системата. При тях всичко е изкуствен интелект, нямат ръчна работа и не разбирам как е станало, но пък какво ти пречи да пробваш. Имат добра клиентска политика.

Синсей ми преведоха парите вчера, за върнатите бански, но са с 4 лв. по-малко. Вместо едно горнище, са ми маркирали, че съм върнала по-евтино долнище. Чудя се дали да се разправям, и да си губя времето, от друга страна останах с неприятно усещане, пък и парите са си мои. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт