Магазини Sinsay - тема 11

• 47 594
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Нямаме Билла в града.

# 406
Здравейте , купена дреха от един магазин , може ли да бъде сменена в друг магазин  ?
И връщат ли пари ?

# 407
Да, връщат пари, ако е закупена от физически магазин и има касов бон, я също така, ако е в указания срок за връщане. Стока не може да бъде сменена,връщате я, връщат Ви парите и си купувате това, което искате.

# 408
Получих черните дънки, наистина са есенни, но ги харесвам, така че няма да ги връщам.

# 409
Аз да питам - купени от физически магазин дрехи могат ли да се върнат с куриер/онлайн?

# 410
  • КиТ
Здравейте, случайно да се е появил някой инфуленсърски код?

И аз да питам?

# 411
Имаше вчера код за 10% отстъпка на ненамалени на сайта, но не знам дали е актуален още, проверете.

# 412
  • София
Аз да питам - купени от физически магазин дрехи могат ли да се върнат с куриер/онлайн?

Не, само на място с касова бележка.

# 413
Здравейте, направих връщане на част от онлайн поръчка в магазин и получих мейл, че трябва да въведа банковата си сметка, за да ми върнат парите, тъй като е платена с наложен платеж, но не виждам къде да въведа сметката. Ще съм много благодарна някой да ми съдейства, оказа се че обслужването на клиенти е изцяло от изкуствен интелект и е невъзможно да получиш каквато и да е информация……

# 414
В самия имейл има опция като я изберете и ви отваря страница в сайта на синсей, където си въвеждате данните

# 415
Изпраща ме към начална страница на сайта

# 416
А когато е ползван купон за отстъпка, който е от натрупани точки, после при връщане възстановяват ли използваните точки?

# 417
Не ги възстановяват.

Аз чакам да ми признаят едно връщане, на 20.06. са получили пратката в Русе. За пръв път връщам, без да цитирам номер на ваучер за Спиди (откакто спряха да ги слагат в кашоните, всеки път пиша на съпорта да ми го дадат. Тоя път отговориха, че за пратка, взета от магазин, не генерират ваучери, направо по Спиди да пращам и да не се обяснявам на куриера) Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 19:53 от Adalind

# 418
Здравейте, при взимане на онлайн поръчка от магазин, може ли да се мери на място и ако нещо не е точно, направо на място да оставя артикула и на момента да ми възстановят паричките?

# 419
  • Пазарджик
Здравейте, при взимане на онлайн поръчка от магазин, може ли да се мери на място и ако нещо не е точно, направо на място да оставя артикула и на момента да ми възстановят паричките?
Може да пробвате на място,но сумата ще бъде възстановена  по банков път и не веднага.

Общи условия

Активация на акаунт