Анализ и отговори на въпросите ви според системата Хюман дизайн – от Марина Стоичкова

• 14 057
  • 214
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, това е моята карта, какво може да кажете за нея ?Много ми е интересно...

Информация за личната карта
Тип: Генератор
Почерк: Удовлетворение
Не-азова тема: Неудовлетворение
Стратегия: Изчакай да откликнеш
Вътрешен Авторитет: Сакрален
Дефиниция: Цялостна
Профил: 3/5
Инкарнационен Кръст: Десен Ъгъл на Кръста на Четирите Пътя (19/33 | 44/24)

# 211
Здравейте! Бихте ли разгледали картата на дъщеря ми? Как да подхождаме в нейното възпитание?

# 212
Скрит текст:
Здравейте, това е моята карта, какво може да кажете за нея ?Много ми е интересно...

Вие сте тук, за да откликвате на живота – да позволите на събитията и обстоятелствата да дойдат при вас и тогава да насочите своята енергия. Вашата сила е в това да влагате енергията си осъзнато, с грижа и внимание, като следвате собствения си вътрешен ритъм и принципи. Те са уникални и съответстват на Вашата индивидуалност, затова именно чрез тях Вие се грижите не само за себе си, но и за нуждите на хората около Вас.

Имате вграден потенциал да подкрепяте и да се грижите за своите близки, като създавате среда на стабилност и сигурност. Същевременно имате и способността да усещате какво е полезно и необходимо за Вашата общност – това Ви прави естествен талант в продажбите, в предлагането на продукти и услуги, които носят реална полза. Интуитивно надушвате кое може да осигури материално благополучие и да доведе до натрупване на ресурси както за Вас, така и за хората, с които сте свързани.

Вашата сила обаче може да бъде и Вашето предизвикателство. Склонни сте да бързате, да искате всичко да се случи веднага и да се презапасявате с повече ресурси, отколкото Ви трябват. Понякога влагате енергия в прекалено много неща наведнъж, водени от желанието да привлечете внимание или да докажете стойността си. Това може да Ви изтощи и да Ви отдалечи от естествения Ви ритъм.

Друг важен аспект е Вашата свръхчувствителност към емоциите на околните. Често възприемате тяхното настроение като свое и това може да Ви натовари. За да избегнете конфликти, понякога сте склонни да спестявате истината или да не казвате ясно какво чувствате. Макар това да изглежда като начин да запазите хармония, в дългосрочен план може да Ви доведе до вътрешно напрежение и чувство на неудовлетвореност.

Вие сте човек, в когото идват безкрайно много идеи – но важно е да разберете, че повечето от тях не са за лично реализиране. Те са тук, за да бъдат споделени с другите. Вашата роля е да ги предавате, да ги показвате и да ги вдъхновявате да бъдат реализирани от тези, на които принадлежат. Именно чрез това Вие подкрепяте развитието на общността и изпълнявате своята уникална мисия.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 14:15 от Рaдост

# 213

Вие сте тук, за да откликвате на живота – да позволите на събитията и обстоятелствата да дойдат при вас и тогава да насочите своята енергия. Вашата сила е в това да влагате енергията си осъзнато, с грижа и внимание, като следвате собствения си вътрешен ритъм и принципи. Те са уникални и съответстват на вашата индивидуалност, затова именно чрез тях вие се грижите не само за себе си, но и за нуждите на хората около вас.

Имате вграден потенциал да подкрепяте и да се грижите за своите близки, като създавате среда на стабилност и сигурност. Същевременно имате и способността да усещате какво е полезно и необходимо за вашата общност – това ви прави естествен талант в продажбите, в предлагането на продукти и услуги, които носят реална полза. Интуитивно надушвате кое може да осигури материално благополучие и да доведе до натрупване на ресурси, както за вас, така и за хората, с които сте свързани.

Вашата сила обаче може да бъде и вашето предизвикателство. Склонни сте да бързате, да искате всичко да се случи веднага и да се презапасявате с повече ресурси, отколкото ви трябват. Понякога влагате енергия в прекалено много неща наведнъж, водени от желанието да привлечете внимание или да докажете стойността си. Това може да ви изтощи и да ви отдалечи от естествения ви ритъм.

Друг важен аспект е вашата свръхчувствителност към емоциите на околните. Често възприемате тяхното настроение като свое и това може да ви натовари. За да избегнете конфликти, понякога сте склонни да спестявате истината или да не казвате ясно какво чувствате. Макар това да изглежда като начин да запазите хармония, в дългосрочен план може да ви доведе до вътрешно напрежение и чувство на неудовлетвореност.

Вие сте човек, в когото идват безкрайно много идеи – но важно е да разберете, че повечето от тях не са за лично реализиране. Те са тук, за да бъдат споделени с другите. Вашата роля е да ги предавате, да ги показвате и да ги вдъхновявате да бъдат реализирани от тези, на които принадлежат. Именно чрез това вие подкрепяте развитието на общността и изпълнявате своята уникална мисия.

Благодаря много за прекрасното анализиране Heartpulse наистина  е много точно ... но не мога да разбера каква професия е най-подходяща. Много обичам психологията, да наблюдавам хората, да ги анализирам, да им давам съвети, които преди това са проверени от мен, обичам алтернативната медицияна и всички алтернативни методи за здравето които обхваща, обичм музиката, да тренирам в група, танците - те ме зареждат, както и путуването....  но сферата в която работя и много далеч от всичко това...и все още се чудя кое е най-доброто и подходящити за мен...
 И наистина емоциите на околните ги усещам мигновенно и много  ми влияят, не мога да се откъсна и да се центрирам... знам го, но ми е много трудно да го контролирам и да не го усещам и да се абстрахирам ..

А какво бихте казали за картата на дъщеря  ми, тя е още малка...но все пак...

Тип: Манифестиращ Генератор
Вътрешен Авторитет: Емоционален
Дефиниция: Тройно прекъсната
Инкарнационен Кръст: Десен Ъгъл на Кръста на Съсъда на Любовта (10/15 | 46/25)

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:00 от MariqR

# 214
Здравейте, Марина. Ще се радвам да прочета какво ще кажете за моята карта. Бихте ли казали също кои са силните и слабите черти, и коя професия е подходяща?

Общи условия

Активация на акаунт