Какво иска бившата от мен?

• 3 122
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Не се знае кога ще има нужда да те използва, разбира се - и дали ти няма да откликнеш в някакъв момент в далечното бъдеще.

По същата причина са и снимки, драми в социалните мрежи - захранват я с внимание, съчувствие и т.н. от хората, които я следват и виждат само тази страна на картинката, която им се показва.

Просто давай напред, както са казали всички.

Аз давам напред. Ама защо й е да ме използва в бъдещето ,и какво очаква? Та аз може след 6 месеца примерно да си намеря нормална жена и готово.

# 46
Как те използва?
Пари ли ти взема?
Thinking

# 47
Как те използва?
Пари ли ти взема?
Thinking

Не знам, как ме е използвала, ама не е за пари. Аз не съм от богатите.

# 48
На твое място бих се изследвала за полово предавани болести, а девойчето да се изхабява другаде.
Сега е на 20, представи си какъв white trash ще е на 35.
То пък колко да е хубава, че да не те е гнус след следващия. Flushed

Няма полови заболявания, но със сигурност, ако не се оправи, ще е много зле за нея и детето.

# 49
13 години са огромна разлика.
Тя е почти дете в сравнение с това, което ти най-вероятно би трябвало да си / си на 33.
Вярно е, че хората са различни - някои помъдряват по-рано, други по-късно, трети никога. Но не знам как очакваш да е с твоите мисли и идеи за живота като си живял почти двойно на нея досега...

# 50
  • София
Ама, ти искаш да я превъзпитаваш ли, какво?
Ако се оправела. Сега какво не ѝ е наред според теб?

# 51
  • Далечният изток
Ако не се "оправи", си е за нейна сметка. Ти цял живот смяташ да я следиш как се справя ли?

# 52
Ако не се "оправи", си е за нейна сметка. Ти цял живот смяташ да я следиш как се справя ли?

Аха, после нямал его миличкия Joy
И тя го била използвала.
Питам  как, ама и той не знае.

# 53
Ох… “ама защо”- защото си и лесен и да ти свирне си там, затова те държи още на кукичката. И ти стоиш и чакаш като пале, готово за кокал. Ако с тоя не ѝ се получи, знае, че ти ще я прибереш, докато намери следващия. Приеми фактите и продължи, и докато се питаш “ама защо”, няма да ти се получи с друга. Не дълбай и гледай напред. Точка.

# 54
Чака.
Чака да му свирне и пак да търчи след нея.
На това се надява.

# 55
Geri2000 - аз си мислех, че е помъдряла, ама тц.

Ms.Gorgeous - прочети ми въпроса добре. Искам да кажа, че тя има и добри качества, но е достатъчно само едно да съсипе всичко. Сега е 10000000 пъти по-зле от, когато се разделихме.

AIDA_N - не я следя. Не ме интересува. Това е нейния живот. Исках мнение и го получих.

Елора - дали имам или нямам его е без значение. Явно не умееш да четеш и отговаряш.
Попитах за мнение, а ти ми пишеш излишни неща за мен. Това, е като да ида в магазина и ти да си продавачка там , и аз да си поръчам сирене, а ти да ми дадеш кашкавал. Ако си мислиш, че по някакъв начин, ще ме засегнеш - не, няма шанс. Но иначе си пиши глупостите не ми пречиш. Гледам форума от много време и съм забелязал много такива философи, като теб. С това поведение показваш, че разбираш погрешно.

Candlelight - благодаря ти много за отговора. Със сигурност няма да я прибера. Чаках я първия месец, след това спрях да чакам и се съвзех. Не дълбая, а просто ми беше интересно. Винаги съм гледал напред. От женско внимание никога не съм бил лишен. Имам нова работа, а освен с една колежка се видях днес със стара приятелка от училище и всичко е ок.

Единствено ~Emerald~ и Candlelight бяха изчерпателни и отговориха: кратко, точно и ясно.
Благодаря ви много.
Останалите ми дадоха перфектните съвети, които и аз знам, но все пак ме посъветваха нормално.
С този въпрос във форума днес ми се потвърдиха всички неща, които си мислех и ми бяха казани от роднини и приятели. Исках мнение от вас, защото сме непознати и различни. Исках да видя гледната точка на всеки.
Благодаря още веднъж на всички, които отделиха от времето си да ми отговарят.
Благодаря ви. 🫶

# 56

Елора - дали имам или нямам его е без значение. Явно не умееш да четеш и отговаряш.

Трагедията е тук, че ти не знаеш какво е его и че няма човешко същество да го няма това его.
Впрочем не е вафла, да знаеш. Нито крем карамел.
Не знам аз ли не мога да чета, но ти интелектуално си много зле, затова и драпаш към такива като бившата си.
Съветвам те да започнеш да четеш  книжки.
Мнението си го написах, съжалявам, че те жегва и не ти допада.
Това зависи от егото ти отново. Незряло е. Затова е и темата и великия въпрос "тя що не ме блокира от телеграм"
Трябва да започнеш да търпиш на критика и да мислиш като ти пишат хората.

# 57
  • SF
Ама как да ти кажем защо го прави? Все едно тя да ти каже аз защо правя нещо. Прави го, защото няма какво да прави. Както вече си разбрал, тя само това може да прави. Кажи на приятелите ти да не я следят, да не ти показват нищо и че ако искаш да я гледаш, ще си я следиш сам. Кажи им за колежката. Те пък ще вземат да я последват и нея... Приятелите ти на твоята възраст ли са? Те нямат ли си свои гаджета да си следят. Защо гледат твоята бивша? Много ли им е интересна с видеата си? Или пак ние да ти го кажем?

Казах им те са мислели, че аз съм искал да знам, но аз не искам и вече не я следят.

Значи и приятелите ти са на мнение, че все още я искаш. И те като нас. Бързо сме се ориентирали.
Не е красиво да ни пишеш оценки на мненията. Не гледаме на тебе като на професор и не се явяваме на изпит.
Имаш ли нужда да ти напиша мнение: давай, пич! С тебе съм, прав си за всичко, зрял и уверен си!

За какво семейство говориш? Запознал си се, бил си с нея в някакви месеци там 1-2-3 и семейство? Тя ако е искала семейство, е щяла да бъде с бащата на детето си.
И да, на първа среща можеш да видиш кой седи срещу тебе и какво има между ушите си. Тя затова е първата среща - за да прецениш дали искаш да има следващи. На първа среща не разбра ли, че е на 20 и преди повече от 3 години е забременяла? Не си ли гледахте инстаграмите, телеграмите? Не ти ли показа снимки, не ти ли каза, че обичала да се снима? Вероятно и докато сте били на първа среща, се е снимала, с тебе или без тебе. Къде бля на тази първа среща?

И ако и колежката, с която флиртувате е на 20, пак не се гласи за семейство. Подбирай си жени на възраст около твоята. Тези 20-годишните можеш да ги забремениш, но както виждаш, те пак си предпочитат да са без семейства. Кой й гледа детето на тази докато се снима и излиза с рома? Някой чете ли му приказки, учи ли го как да разпознава цветовете, готви ли му полезни храни или е оставено и то с един телефон да се облъчва, докато яде бисквитки и солети?

# 58
  • София
Аааа, ти си дошъл да я плюем, а теб да те галим по главата Joy

# 59
  • Далечният изток
Мда, тя не го интересува, пък се чуди какво иска от него...

Интересува те, авторе, и още как... Иначе нямаше да съществува тема, в която да я коментираме. И теб коментираме, все пак си страна в този казус. Ако си мислил, че за твоите грешки няма да споменем и дума, ммм значи въобще не познаваш форума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт