За тези, които четат любовни романи № 48

• 44 826
  • 395
  •   4
Отговори
# 390
  • София
здравейте, аз да попитам, че нещо не се ориентирам. Поредицата на Джуди Макнот, част от която е книгата Сега и завинаги, включва 3 книги, но нито една от тях не е за история на сестрата на главната - Дороти и този Уилъсн. Защото книгата завърши как старата херцогиня имаше план и аз си мислех, че той е развит в някоя книга....
Май не.
Тук поредиците на авторката с главните герои.

https://www.fictiondb.com/author/judith-mcnaught~5165.htm

# 391
  • Плевен / София
здравейте, аз да попитам, че нещо не се ориентирам. Поредицата на Джуди Макнот, част от която е книгата Сега и завинаги, включва 3 книги, но нито една от тях не е за история на сестрата на главната - Дороти и този Уилъсн. Защото книгата завърши как старата херцогиня имаше план и аз си мислех, че той е развит в някоя книга....
Май не.
Тук поредиците на авторката с главните герои.

https://www.fictiondb.com/author/judith-mcnaught~5165.htm
Няма книга за Дороти.

# 392
  • Варна

Завърнах се там, където всичко започна – и приключи.

Елза знае, че миналото ѝ е пъзел от лъжи и премълчани истини, и самата тя не може да избяга от реалността, която я преследва. Семейни тайни, забравени обещания и отровни улики изникват от сенките, готови да я погълнат.

Ние сме изгубени души, които си пасват в съвършено несъвършена хармония.

Този път Ейдън е до нея, готов да се бори за всичко, което са изгубили или им е било отнето. Дъската е подредена, а фигурите са в атака. Елза е неговата царица. Той – нейният покварен крал. В тази партия на мрак и страст всеки ход може да е шах, а любовта си остава най-опасният гамбит.

Краят на играта е тук – сами срещу всички, Елза и Ейдън ще трябва да решат дали да заложат един на друг, или да загубят всичко.

Не се препоръчва за читатели под 16 години
01.10.2025

КНИГА НА ГОДИНАТА – победител в Goodreads Choice Awards 2025

БЕСТСЕЛЪР НА „НЮ ЙОРК ТАЙМС“

Идеалният избор за читатели, които харесват от всичко по малко – пътуване във времето, щипка романтика и шпионски трилър!

В близкото бъдеще млада държавна служителка получава предложение за назначение на нова длъжност, на която ще взема мечтаната от нея заплата, а малко след това разбира и точно по какъв проект ще работи. Наскоро създадено тайно министерство към правителството набира „преселници“ от различни исторически периоди.

Нейната задача е да бъде „водач“ – да съжителства с преселника, известен като Обект 1847, или капитан втори ранг Греъм Гор, да му помага при адаптирането и да го наблюдава. От историческа гледна точка Гор е починал по време на обречена експедиция до Арктика, започнала през 1845 година, затова е малко озадачен, че се налага да живее с неомъжена жена, която редовно носи поли над коленете и борави със странни за него понятия като „пералня“, „спотифай“ и „разпадането на Британската империя“. Но благодарение на жаждата си за открития и подкрепата на още няколко очарователни и хаотични преселници той скоро се адаптира към новата ситуация.

През последвалата година първоначално смятаното от водача му за ужасно неудобно съжителство прераства в нещо много по-дълбоко. В момента на разкриване на истинската цел зад проекта на Министерството тя вече е пламенно влюбена в поверения є преселник, което носи със себе си неочаквани последствия – както за тях двамата, така и за време-пространството на цялата Вселена...

„Поразително блестяща.“ – ЕЛИНОР КАТЪН

„Освободете място в библиотеката си за нова класика.“ – МаКС ПОРТЪР

# 393
  • Бургас
Очаквайте....

# 394
  • София
Това фентъзи ми харесва доста – https://www.goodreads.com/book/show/221458967-kingdom-of-tomorrow
В момента съм горе-долу до средата, доста интересно и динамично действие, образите на главните са добре изградени, на второстепенните – също, любовното действие се развива по-бавно, има интрига, авторката я знаете...  Накратко – препоръчвам я. Само ме е яд, че втората ще излезе чак декември.

# 395
  • Варна

Номинация на Goodreads за любима романтика за 2024 г.

Книга четвърта от поредицата „Ветровитият град“

Той има шест месеца, за да накара съпругата си да се влюби в него. А тя трябва да го изтърпи до края на сезона.

Кенеди Кей е единствената жена, която работи за бейзболния отбор на Чикаго, и изобщо не ѝ е лесно. Постоянно тормозена от своя сексистки настроен шеф и задявана при всеки възможен повод от един от играчите – Айзея Роудс, тя полага огромни усилия всеки ден, за да запази професионализъм. Защото мечтата ѝ e да стане главен лекар на бейзболен отбор и тази мечта е напът да се осъществи. Трябва само до края на сезона да опази репутацията си.

Един мъж и една пиянска вечер във Вегас обаче ще направят това невъзможно. Айзея Роудс е единственият, който знае тайните на Кенеди. И макар да дава вид на безскрупулен сваляч, действително е влюбен в нея. Той е безпардонен, импулсивен и дразнещо чаровен. И изведнъж се оказва, че Кенеди е омъжена за него. За да запази работата си, тя трябва да се преструва, че наистина е искала този брак и това не е някаква забежка – флиртуването с играчи ѝ е забранено.

Колкото до Айзея – той има шест месеца да я накара да се влюби в него. Защото макар и да не ѝ се вярва – неговите чувства са искрени и той няма място в сърцето си за никоя друга. Ще стигне ли времето, за да може Кенеди да разбере това? Ще може ли да вземе правилното решение, когато ѝ се наложи да избира – бляскава мечтана кариера или мъж, който е влюбен до уши в нея.
09.10.2025

Години наред заспивах и сънувах мъж с пламтящи зелени очи и жестока усмивка. В деня, когато го срещнах, безмилостният наемник ме остави да умра.

Броени часове след раждането на човешките същества боговете отнемат и малкото ни сила, а в замяна бранят границите ни от свирепите и безпощадни елфи.

Смята се, че хората, които съумяват да запазят силата си, са покварени.

Затова биват изгаряни.

Когато разкриват забранената ми сила, съм принудена да избягам от малкото си село и живота, който обичам. За да оцелея, сключвам отчаяна сделка с наемника, изоставил ме в най-слабия ми момент.

Сделката е проста: ще помогна на него и загадъчните му приятели да се промъкнат в града. А той ще ми помогне да овладея странната, мрачна сила, която винаги съм крила и която може би е ключът към моето оцеляване.

Ала безмилостният наемник също крие тайни. Тайни, които застрашават безопасността на всички, които обичам. Тайни, които биха могли да разкъсат това кралство… а може би дори и този свят.
28.10.2025

Общи условия

Активация на акаунт