За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 29 144
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
Сладкарската извара е по-мокра, иначе си е супер и е много вкусна. За нещо такова бих се опитала да отцедя малко, скоро не съм вземала но имам спомен че като съм гребнала с лъжицата си се събираше по малко суроватка в кофичката, значи има какво.

# 481
Може, скоро не съм купувала. Но пък крем сирената, които предлагат са добри и стават за целта.

# 482
  • София
Искам за Великден да направя тази торта:
Рядко консумирам крема сирене и въпроса ми е според вас българското крема сирене ще свърши ли работа или ми предложите някаква друго.
Ако някой е правил тази торта, моля да сподели дали е сполучлива, защото изглежда много вкусна.
Българско - не! Има неприятен вкус, но има други съвсем обикновени ,които ще ти свършат добра работа. Ето това например -
Скрит текст:
, често го ползвам, добро е определено.

# 483
marchеva14, в големите вериги дали го има? Не искам да поръчвам онлайн.

За ЛИДЛ-ските може ли да ми покажете кое е крема сиренето?

# 484
  • In transit
marchеva14, в големите вериги дали го има? Не искам да поръчвам онлайн.

За ЛИДЛ-ските може ли да ми покажете кое е крема сиренето?
Арла го има в Била и Кауфланд. Виж и техните марки на Кауфланд и Била, едни правоъгълни, малки х 200г. Също са много хубави...лидълското пак е в такива май последното, че те все му сменят опаковките.

Така изглеждат, само, че на Лидл и Кауфланд са сини на цвят.

# 485
  • София
Така изглежда последната опаковка на Лидл. Миналата седмица го купих.

# 486
Искам за Великден да направя тази торта:
Рядко консумирам крема сирене и въпроса ми е според вас българското крема сирене ще свърши ли работа или ми предложите някаква друго.
Ако някой е правил тази торта, моля да сподели дали е сполучлива, защото изглежда много вкусна.
На това момиче рецептите са сполучливи.
Ползвам Филаделфия аз, показаните по-горе също ще свършат работа. Доколкото си спомням тя живее в Германия и със сигурност не е ползвала българско в пакетче. Наистина и ужасно.

# 487
Недей с българско, ще съсипеш всичко.
Аз веднъж така се подлъгах за един чийзкейк,  изяде се, но без да се насладим на храната.
Винаги като сме в България гледам български продукти да купувам, за да подпомогна производителите (лични мои психични отклонения 🤣).
На българско крема сирене хубаво аз не съм попадала.

# 488
Благодаря на всички! Ще взема от Лидл, че ми е най удобен и близък магазин.

# 489
Аз съм пробвала българско крема сирене на Хармоника и много ми хареса - за мазане обаче само, не съм пекла с него, защото беше скъпо. Сега не знам как е нито като качество, нито като цена.

# 490
  • София
Благодаря на всички! Ще взема от Лидл, че ми е най удобен и близък магазин.
Има го!

# 491
В Лидл има на милбона, аналогично е.

# 492
От млекарница Добрев купувам хубаво насипно крема сирене.
http://dobrev-cheese.com/bg/stores/?noredirect=bg_BG

# 493
  • София
Колко време може да седи отворено сирене Рокфор ?

# 494
  • Варна
 В смисъл ползвала си малко, остатъка, добре опакован, в хладилник до 7-макс. 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт