ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 52 996
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Охххх, аз пия много вода. По 2л на ден не ми мърдат. Понякога и повече 2.5
И млечни много обичам. Не мога без айрян,таратор и кисело мляко!
Целулит нямам почти, едвам забележим е, но на мен  не ми пречи!
Пречи ми корема! И само корема!
Него искам да прибера!
Днес се насилих във фитнеса с преси. Синковеца ми беше инструктор. После си минах на пътеката. Наклон 9 и на 4,7-5 скорост. Един час време.
Днес не се тормозих с наклон 15, че две седмици не бях ходила във фитнеса.
Обаче осъзнавам,че правя уреди все за крака! Ще заприличам на боркиня, ако продължавам така, че и фигурата и стойката ми е на такава Simple Smile

Забравих да напиша най-важното!
Преди и след тренировка, кантара ми показа -400 грама! И килата преди нея ми харесаха. Дано съм започнала да свалям пак!!

# 736
  • Mediterraneo
Докато станеш на боркиня, има още да поработиш върху краката. Първо се чистят мазнини, после се трупа маса. ММ свали първо килограми, натрупа маса и сега поддържа. Ама ходи 5 пъти седмично и се бъхти по 3-4 часа лудият. Аз нито време имам, нито пък мога да стоя толкова. За един час си правя сериите, малко на пътеката и се прибирам.
Утре ще се тегля, ама се чудя да се качвам ли на кантара. Последните 2-3 дни увеличих протеините и съм супер подута. Само на мен ли ми се случва това? Ако почна и шейкове да пия, сигурно ще стана балон, стомахът ми къркори, надувам се, вода ли задържан, газове ли ми образуват, не знам. Но изчистя ли храненето от ВХ, ми става така.

# 737
На мен от млечните ми става така. Не е никак приятно. Затова ги ограничавам.

# 738
И аз от въглехидрати не се подувам, а по- скоро от млечни продукти. Само че не пълнея от тях, подува ми се коремът за няколко часа и минава. При мен солта е голям проблем.
Протеинът, който  пия е суроватъчен и изолат, не съм имала проблеми с подуване.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 09:20 от Forest rain

# 739
  • Mediterraneo
Добре, не съм свалила нито грам, задържам, но съм доволна, че не съм нагоре. За три месеца това май ми е първата седмица, в която задържам. Или ще увелича малко калориите за рестарт, или още ще ги намаля, ще видим как ще ми се стече седмицата.

# 740
Аз нещо съм много подута тия дни. Следващата ми идея е да пробвам да пия мляко без лактоза, да видим.

# 741
Аз съм два дни преди МЦ,подута като бременна, и 2 кг отгоре Frowning1 Всеки месец взе да става едно и също - 6 дни след приключване на цикъл взе да започва ПМС ,и всичко наново - желания за сладко,подуване и така.  Да се оплача.. След раждането изкарах година на фаст и яйца,но нещо вече не е моето.... Не мога нещо да си намеря подходящ режим..И да махна 4кг поне. Хубава Неделя!

# 742
Добре, не съм свалила нито грам, задържам, но съм доволна, че не съм нагоре. За три месеца това май ми е първата седмица, в която задържам. Или ще увелича малко калориите за рестарт, или още ще ги намаля, ще видим как ще ми се стече седмицата.
Ти нали спомена че съвсем скоро си тръгнала и на фитнес, имай си и това предвид че може да ти даде малко разлика. Не те знам какво правиш там, де, но е възможно да натежиш с малко.
Най-чиста работа е и шивашки метър да играе от време на време, а не само кантар.
Само не знам как става тая работа с меренето когато е меко - че аз за 1-2 см на талията примерно никога няма да знам дали съм се смалила или съм изпънала метъра по-стегнато по мен Joy

# 743
  • Mediterraneo
Ходя на фитнес, да. Три пъти седмично, силови тренировки с тежести и машини. Правя крака, дупе, гръб, корем и трицепс. Бицепсът ми се тренира сам на работа Simple Smile И малко кардио. Далеч съм още от мускулна маса, тепърва имам да чистя мазнини отвсякъде, та да го отдавам на това.
3 дни качих калориите над 1600 при допустими в тези дни 2100, т.е. с дефицит така или иначе. Днес отчитам -100 г Simple Smile Качих се само от любопитство. Раздвижване има.

# 744
Добър ден! Моля, препоръчайте ми безплатно приложение на български език за следене на калории!

# 745
Добър ден! Моля, препоръчайте ми безплатно приложение на български език за следене на калории!
https://caloriecounter.bg/

# 746
Момичета, покрай ваканция, деца и почивки, няма да ходя на фитнес толкова често, колкото ми се иска. Ще ми препоръчате ли някоя ютюбърка за упражнения в домашни условия за дните, в които не успявам да отида? Но да е за начинаещи, че хич ме няма.  Имам гири- различни по тежест, дъмбели, ластици, едно, на което му викат пеперуда и едно, което се търкаля, но не го знам как се казва. Имам и велоергометър.
Да ви разсмея малко. Децата са жестоки. Вчера излизаме със сина ми и дъщеря ми на площадката. Там малката видя нейна приятелка с друго дете. То по- голямо и много приказливо. Стана въпрос за братя и сестри, питах го има ли и отговорът беше: "Моята майка не ще да ражда второ, ама ти май си бременна" 🤔Викам му:"Чул те Господ, ама не съм бременна, а дебела". 🤣 С един куршум на две места ме уцели. Хем искам трето дете, хем искам да отслабна. Цялата работа дойде от това, че преди да излезем се натъпках порядъчно (вчера се отпуснах) и коремът ми много се поду.

# 747
За какво ви е приложение? Прекалено много време отнема въвеждането на всичко. Казваш на АI какво си ял и всичко ти е изчислено на мига. Казваш му и физическата си активност и той ти следи и помни нещата. Дори ти прогнозира с темповете, с които вървиш кога ще отслабнеш и с колко.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 18:35 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 748
Май ще ми е по лесно с калкулатор

# 749
  • 1st floor
За какво ви е приложение? Прекалено много време отнема въвеждането на всичко. Казваш на АI какво си ял и всичко ти е изчислено на мига. Казваш му и физическата си активност и той ти следи и помни нещата. Дори ти прогнозира с темповете, с които вървиш кога ще отслабнеш и с колко.
Никога не съм ползвала Al. Може ли да кажеш как става? Звучи супер лесно.

Общи условия

Активация на акаунт