Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 13

• 7 081
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Бяха си заедно с чекмеджетата, не помня дали сме ги поръчвали отделно или са били включени , вероятно отделно са се продавали.
Кухнята ми е на 15г и вече съм забравила.Те се закрепват на ограничителните на дълбоките чекмеждета и са си за тях специално.

# 61
Благодаря! Много ми харесва как са ти организирани чекмеджетата.

# 62
Планирам новата кухня да е в 1 редичка шкафове, без ъглови. На етап идеен проект съм още. Предстоят няколко преразпределения по функционалността на помещенията и ще се почва. Затова са ми супер полезни коментарите на всички !

# 63
  • София
Супер са ви кухните! Моята е от Виденов и големият й недостатък е, че има 1 чекмедже. Да, едно. Всичко останало са шкафове. Накупих кутии от Пепко, та малко спасяват положението.

# 64
Прозрачните пластмасови кутии с капак в Джъмбо са от значително по-дебела пластмаса от тези в Пепко. Разбира се, цената им също е по-висока. Супер са за по-дългосрочно съхранение на вещи, трупането им една върху друга или прибиране на по-тежки неща. Ако някой тепърва ще купува кутии и му трябват от една серия в различни размери, са много добро решение.

В Пепко обаче ми харесаха много кутиите без капак (може би кошници е по-точно), чиято вътрешност е облечена с плат. Тези дни трябва да взема едни размери вкъщи и дано ми паснат избраните.

# 65
  • София
Да, тези в Джъмбо със страничните кликващи дръжки са копия на probox от Юск, които пък ги пускат на 50% от време на време, ако следите страницата. Аз съм най- доволна от тях.

А тия са високи и са много удобни за някои вещи. Аз ги ползвам за високи шишета като пяна за коса, лак за коса и т.н.

https://www.e-jumbo.bg/bg/organizatsiia-i-khigiena-za-doma/artik … iat-15-l_1662818/

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 00:44 от The Catcher in the Rye

# 66
  • София
Моите са като пластмасови кошчета, без капак. Ползвам ги в шкафовете в кухнята.

# 67
Супер са ви кухните! Моята е от Виденов и големият й недостатък е, че има 1 чекмедже. Да, едно. Всичко останало са шкафове. Накупих кутии от Пепко, та малко спасяват положението.
Може да помислиш за изтеглящи се допълнителни рафтове в шкафовете (с телескопични водачи), ще ти е по-лесно за тежките и разположени по-назад неща, даже направо ще се родиш.

Общи условия

Активация на акаунт