Живот на кантар - тема 2

• 36 571
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Естествено, че първо за себе си. То да си жена е първо за теб, но те изобщо не го споменаха, сякаш се виждат само като майки и баби, само в тези роли. И сексът също е за теб, не само за мъжа ти, и нещо нужно в брака.
Но те изобщо не ги споменаха мъжете си, а те също заслужават здрав партньор.
А ставаш по-добра майка определено, защото първо си здрава, имаш повече сили за активности с детето и т.н. то като се чувстваш добре и хората около теб се чувстват, да се погрижиш за себе си, е вид грижа и за семейството, да не си в тежест, да не те загубят утре заради кг, да имаш повече сили за какво ли не...младото момиче на 30 г от стз не можеше дори да отиде на планина.

# 256
Не е вярно, Марийка спомена, че иска да е по-слаба заради мъжа си.

# 257
А според мен човек трябва да иска да отслабне заради себе си. Не за да има мъжът секс. Не знам как ако си слаб ставаш по-добра майка. Но знам, че като се чувстваш добре в тялото си и не ти е тежко да го носиш, имаш много повече желание за живот, да се погрижиш за себе си.... да, смятам за грешно да го правиш за друг.

Затова и няма да отслабне.
Да започне да прави нещата за себе си, да се уважава и като го направи, ще започне мислене да променя и храната.
Но от друга страна многото кила означават много сбъркани хормони, а тези хормони влияят на психиката, мисленето.
Но не е невъзможно.

Не отслабват ли много бързо? Какво ще правят цялата тази кожа?
И аз се взимам в ръце, но давайте съвети за кожата.
Това, което аз зная е, че независимо колко си пълен за да не увисва кожата не трябва да се сваля повече от кило на седмица, или най-много 5 на месец.

Че ти да нямаш 80 кила за сваляне.
Ами недей да сваляш по 10 кила на седмица Stuck Out Tongue Winking Eye
За кожата:
Правилен режим, достатъчно протеини, достатъчно вода за хидратация, спорт.
Може да включиш някакви масла на проблемни места.
Аз съм се сбръчквала на някои места, но с времето само се е оправяло.
Но не ми пречи толкова да имам стрии или леко сбръчкана кожа на корема, на мен ми е важно да съм здрава, да се чувствам добре и да съм слаба.

# 258
.....Не знам как ако си слаб ставаш по-добра майка. ....
Някои от жените обясняваха, че не могат да бъдат пъргави и да участват в игрите с децата си, това имаха предвид. Трудно клякат, трудно се навеждат, не могат да тичат, това са  ограничения в подвижността.

# 259
Не е вярно, Марийка спомена, че иска да е по-слаба заради мъжа си.
Да го отърве от присъствието и мрънкането си 🙄😶.

# 260
Ама защо мислите, че пълните хора им е трудно да правят секс. На всяко нещо, както и на секса му се намира колая. Сигурно пък слабите всеки път изпълняват програма от спортна или художествена гимнастика. Но от друга страна, понякога е трудно(на мен заради доброкачественото образувание едно, че бях като балон, едно, че имах много ниско либидо, та секса ми беше през оная работа Joy). Но пък преди здравословния проблем не съм имала проблеми със секса, както и след като проблема със здравето ми се оправи(то моето беше някаква аномалия, не точно здравословен проблем) пак нямам проблем със секса. И не, мнението не е само мое. Wink И не, не е от съжаление от партньора. Който си го може, си го може, само секс да искаш. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Държа фронта с режима. Дано да устискам.

# 261
Абе хора, накъде избиха признанията.. слагайте червена точка Grinning

# 262
Joy
Трябва да има и заигравка. Не може само глад и драма. Joy

# 263
Аз съм чувала "гладна мечка хора не играе"

# 264
Играе, играе, като не си се налумкал като за световно, каква енергия ти иде, ум да ти зайде.
Пп С режима усещам прилив на енергия. Грешната храна те прави ленив, мързелив, поспалив. Правилната ти дава енергия.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 21:02 от Джаста Праста

# 265
Да то като се наплющиш не ти се диша даже

# 266
Благодаря Елора за Стан. За пръв път го виждам, хареса ми.

Аз съм на НВВМ, на не ям сланина и карантия. 😂 И аз не обичам такива неща. Броколи, и всички зеленчуци обичам.

Предаването ми харесва иначе, независимо от грешките. Според мен е грешка, че са спестили от психолог.
За психолог не знам дали са спестили, но имат психиатър. Изписват го на финалните надписи с ендокринолога и диетоложката. Няма как да мине без психолог или психиатър. Мисля, че за всеки формат има, даже доколкото знам те имат и голям глас за избирането на каста на такива предавания.

# 267
  • София
Съгласна съм, че като се нахрани много добре и ставаш мудвн. Тежко ти е и нямаш желание за нищо. Сега, докато се храня балансирано и съм в КД, имам много повече енергия.
Джаста, няма да спираш. Имам нужда от компания.

# 268
  • София
Едната от участничките каза, че мъжът ѝ не я е виждал гола, нещо такова ми се чу сякаш.

# 269
Имаш я Етомира. Hug
С теб съм. Мен това много ме мотивира. Аз съм много волева. Само ми трябва мотивация.

Общи условия

Активация на акаунт