Живот на кантар - тема 2

• 36 628
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм малко назад и гледам Асьов. Можеше повече да каже за режима на тези с преддиабета. И малко повече за зрителите, аааа, не е честно да не разберем дали са на различен начин на хранене.
Не знаех, че и той е бил с 40 кила отгоре.

# 331
Тодор на мен ми е фаворит!
Кактони Вили!
Желая им успех и късмет със задържане на резултата!
Последната игра е изключиъелно тъпа!! С уста да носят храна...и после тази храна ще я изхвърлят...малко грозно ми идва

# 332
Освен фермата, предполагам са и бракувани, които вече не стават за ядене. Но въпреки това не ми харесва такова отношение към храната.
И няма какво да се правят, че са изкушени, личеше си колко са вдървени вече, пиците бяха като фризби. Това, че някой е дебел, не означава, че би се изкушил от стара храна.

Ендокринологът трябваше да по-обстоятелствен. Да си каже директно, че за някои проблеми се налага и прием на медикаменти.

Гледам със закъснение. Рая се оплака от болки в кръста. Чудя се как по-рано никой не се оплака от болки в коленете.
Предстои. Ще подредят отпадането според кунтузиите. Това с ескалатора, тичането на пътеката, че и с гирички. Направо им разказват играта на ставите.

# 333
Ани е толкова мило същество, че направо не е реално как се е запазила такава във времената ,в които живеем.
За ендокринолога си мисля,че им беше по-дълъг разговора ,просто за нас дадоха само откъсчета

# 334
Мен пък ми беше много интересна частта със скенера на тялото и разговора с ендокринолога, но много го претупаха. Половината хора, като например Мартин, изобщо не ги дадоха.
А предизвикателството с кулата наистина беше голяма простотия. Отделят прекалено много време за глупости и сеири, явно убедени че това се гледа.

# 335
Това е ужасно с храната, но подозирах, че така ще стане от финала миналия път.
Много тъпо.

# 336
  • Някъде там
Сега го пуснах, но видях трейлъра. Отвратително отношение към храната и то към хляб...
Анита май просто си е така груба.
Иска ми се Мара и тя да са в един отбор, за да я кротне малко.

# 337
Аз гледам със закъснение, дотук ми харесва епизода. И двамата с ММ сме големи фенове на Мартин. Много скромно и добронамерено момче, дано успее да отслабне!
Не ми харесват като излъчване Мария и Виолета фотографката.

# 338
Явно следващия епизод ще има разочаровани...
Много се надявам треньорите или диетоложката или който и да е там от екипа  да им е обяснил ,че не могат на всеки кантар да очакват резултати като от първата седмица ,но май не са Rage

# 339
  • Благоевград
Тази тъпа игра я превъртях, изпадам в ярост като виждам как някой хвърля и се гаври с храна. По същата причина не гледам Хелс Китчън. Мятаме в коша омлет, щото не бил с правилната консистенция. Тези пък тук лигавят хляба. Не мога да го изтърпя.

# 340
Интересно, кой ли е свалил само 300 грама   и дали е било спазвайки режима.. Надявам се не очакват да свалят по 7, 8 всяка седмица и да реват, че са примерно 3.

# 341
  • Благоевград
Интересно, кой ли е свалил само 300 грама   и дали е било спазвайки режима.. Надявам се не очакват да свалят по 7, 8 всяка седмица и да реват, че са примерно 3.

Залагам на Мария. Тя си е по нейни правила.

# 342
  • Сливен
А кой отбор спечели?

# 343
  • Viena
Много глупави игри,просто нямам думи.

# 344
  • София
На мен много ми харесаха разговорите с Явор Асьов, той е от добрите ендокринолози, щеше ми се да видя всички участници да минат през него.

Задачата с ескалатора не беше лоша, тази с кулата беше много тъпа. Същото като в Хелса, разхищение на храна, не обичам да гледам такива игри.

Хубаво е, че оценяват работата на специалистите с тях.

Общи условия

Активация на акаунт