Живот на кантар - тема 2

• 36 630
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Ехе, червените без Анита спечелиха  този път. Радвам се 🥳
Симеон ли ще си ходи. Жалко. Или Сонай. И двамата са сладури .

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 21:57 от tays

# 466
  • На морето!
На мен ми се струва, че тук Вили подхлъзна Меги да яде. Коварно!
Даже се похвали, че идеята е нейна. Не знам защо не я изпълни тя, а манипулира приятелката си да се натъпче, кофти човек е русата Вили. Настройва жени срещу мъже, червени срещу сини, изобщо много тънко си плете кошницата.
Сините са ми много мили, даже Мария започнах да приемам с лудостта й.

# 467
Не искам да ги гонят.
Не може ли просто да отпадат от отбора и от борбата за 50 000лв. А да останат и да бъдат претенденти за 15 000лв. Няма да участват в процента свалено тегло и в игрите, но ще участват в тренировките, режима и всичко там.
Почнаха да постигат супер резултати, тамън се окопитиха. Не искам нито Симеон, нито Сонай да напускат.

# 468
  • На Изток от Рая
Добре че е Марчето да направи Симеон мъжкар😀.
Ще ми е мъчно, за който и да си отиде от двамата. Ама правила, нищо не казаха за равен резултат, но предполагам този с най-нисък резултат си заминава.

# 469
Това с номинациите е супер коварно. Като ще гонят, да е поне по кила. По един. Какви са тези избори. Отборите се разстройват ненужно. Сега Симо може и да се разсърди на Рая, ако остане той.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 22:15 от tays

# 470
Голямо реване пада в това предаване. Такава чувствителност направо ми е стряскаща. Знаят се правилата и въпреки това плачат. Не ги виждам в реалния живот да продължат с режим и тренировки, за съжаление. Трябва си и характер. Моята фаворитка Рая направо ми скъса сърцето с този рев.

# 471
Моето мнение е, че не трябва да се гонят хора. Всеки е там, за да отслабнем и подобри качеството на живот. Нещо недоизмислено има...

# 472
Догледах вчерашното.
Ама вярно ли кивито с кората се ядяло?
Сега разбирам, винаги съм го белила.
Зачетох се и олеле...ми то било полезно.
Ще го ям вече с кората.

# 473
  • София
Не може ли просто да отпадат от отбора и от борбата за 50 000лв. А да останат и да бъдат претенденти за 15 000лв. Няма да участват в процента свалено тегло и в игрите, но ще участват в тренировките, режима и всичко там.
+1
Голяма глупост е това гонене. Защо? Нека видим как се развиват нещата във времето при всеки. Пък за шоуто да върви някакъв състезателен елемент. Но всички да имат шанс за максимална подкрепа, там, на място.

# 474
  • София
Йорданка е права, аз също бих дала шанс на младите. Сонай имаше нужда от подкрепата вътре и да се задържи по-дълго, за да изгради навици и да е далеч от изкушения. Вярвам, че ще се справи с борбата. Стискам му палци.
Гласуваха егоистично, но това е играта все пак.

# 475
Бюджет.
Ще ядат, ползват ток и вода, няма кой да ги търпи, всичко е разпределено.
Тодор не ми е приятен. И това реване ме отблъсква.

# 476
Този епизод го изгледах с кеф. Когато ги теглеха си мислех, че леко им се възхищавам на тези хора, как се събличат и показват пред цяла България. Голям кураж се иска. Вие бихте ли се съблякли пред камерите? Аз не бих, винаги съм се срамувала от кожата си.
Като цяло ми харесват почти всички, едни такива усмихнати хора, не видях лицемерие, обиди, интриги, с малки изключения.
И освен това, съвсем честно.. може да са дебели, но пък какви изпънати лица имат! Аз като свалям килограми, първо лицето ми заминава, сбръчква се и добива едно жално изражение. Винаги като кача 2-3 килограма и веднага ми казват, че изглеждам добре.. а аз си мисля как ми стягат дънките на корема.

# 477
Кой изгониха?

# 478
# 479
Тази водещата е като злобно куче, много ме дразни.
Иначе моята фаворитка Мария (съдейки по анкетата, аз съм единствената ѝ фенка 😃) показа отново, че нейната система парадоксално за всички работи отлично.
Единствено тя не подхожда емоционално към храната, не се поддава на манипулациите на предаването и има собствена позиция.
Например още на първата закуска всички много се стреснаха от килограмите си и минаха на краставици, други пък се изкушаваха от вкусотиите, а само тя си позволи да опита от всичко, каквото и харесва, без вина, с идеята да си го “приспадне” после. Това е нещо, за което от предаването я порицават, че не спазва правилата и режима, но всъщност е много работеща стратегия, която позволява на човек да не спира любимите си храни и да е в добра форма.
Същото нещо направи и в предизвикателството с имунитет - хем си спечели имунитет, хем си хапна вкусна храна, хем си спечели имунитет. Уважавам много хора, които умеят да мислят стратегически.
Казвам ви го като трениращ човек - Мария ги е усетила нещата и затова и се получава.
Аз също я харесвам, дразни ме как я съдеха, че просто опита храна. Едва ли не и се караха. Плюс това тя май е най-малко кг , няма как да сваля по 8 на седмица, тя има да свали 20 кг само. И нейното ядене няма нищо общо с това тъпкане днес. Мария сигурно се изкушава от работата си, затова е качила.

Общи условия

Активация на акаунт