Живот на кантар - тема 2

• 36 596
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
IriS', давай да се посмеем.

# 556
Има една … Рая ли се казваше (богословката), всеки път гледа сякаш всеки момент ще ревне. Винаги много тъжно и отчаяно гледа, като пред заколение.
Не е богословка, а е от село Богослов Mask
Хахаха, яко. Ами на екрана пише: Рая  и отдолу: Богослов.  И си мислех, че пише професия, титла, образование Grinning

# 557
Слагам в скрит текст и предупреждавам, че никога няма да гледате на авокадото по същия начин. 🤭
Скрит текст:

# 558
Joy
Скрит текст:
Абе щом е на чист иди дойди и няма да отваряме дума за горгонзолата, че тя (по един виц) навява мисли различни от хигиена. Joy

# 559
Ц ц ц ц ...., леле... пак червена точка трябва Grinning

Ето интервюто със Сонай от днес
https://www.btv.bg/shows/jivot-na-kantar/video/zdrave-i-sport-sl … ija-napusnal.html

# 560
Както ги “дъвчем” тези броколи (pun intended) последните страници няма да се учудя продукцията да спретне една игра и да тормозят Марто да яде.

Иначе много ме е яд, че Вили П.  не се представи в добра светлина последния епизод. Не знам какво са си говорили и утоваряли в отбора, явно стратегията им сработи, но все пак… дано да има възможност да разгърне себе си повече. И хората да я видят такава каквато приятелите й я познаваме.

# 561
  • София
Изслушах го Сонай, симпатяга е и има много красив глас. Дано успее и с музиката, и с килограмите.
Каза,че в предаването е свалил около 8 кг, а след отпадането още 4.

# 562
Освен да има състезание най-вкусни броколи.
И които хареса Марто най-много, той печели.

# 563
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Най-накрая изгледах и аз. Тези тъпаци от БТВ снощи до 1 ч. не бяха качили епизода. Rolling Eyes

Горките хора доста се сдухаха от резултатите. Трябваше да им обяснят за задържането и че няма да могат да свалят по 8-10 кг всяка седмица. Дано не се обезверят и не загубят мотивация, защото наистина много се стараят.
Сините са такива чисти душички, много ми стана мъчно как страдаха, че ще изгубят един от тях.
Наясно съм, че няма как да оставят всички на издръжка 3 месеца, но можеше поне първите 2-3 седмици да не гонят никого, за да могат хората да се почувстват по-уверени в режима и способностите си и да имат по-голяма успеваемост и навън, ако отпаднат. Още ме е яд, че изгониха човек след отпадането на онзи, който сам се отказа /забравих му името вече/. За Сонай също ме е яд, но и Симеон не исках да си ходи.
Като цяло е странно, че бяха свалили толкова малко, при положение, че мъжете свалят повече и по-бързо от жените по принцип. Дано момчето не се откаже и продължи да следва режима и да спортува!
Миглена игра доста рисково и ва банк, можеше да се прецака много яко. Започвам леко да си ревизирам мнението за Тодор. Харесвах го в началото, но май ще се окаже прекален егоист.

Нанси също ми е много симпатична, но ме побърква с това непрекъснато разперване и събиране на пръсти и с това дървено рецитиране на репликите си. Много роботски й се получава - с една равна интонация и без никаква емоция. И въпреки че не изглежда студен човек, не усещам съпричастност и искрено отношение към участниците. Изказва някаква подкрепа, но звучи все едно го прави, защото така е редно, а не защото го чувства.
Когато коментираше играта с кулите от хляб явно нямаше готови реплики и коментарите й бяха съвсем нормални и не така сковани. Дано се отпусне скоро и започне да се държи по-топло и естествено.

П.П.: Аз съм от тези, които обичат брюкселско зеле, авокадо и карфиол. Ям и броколи, но зависи как са приготвени, а зелени аспержи обожавам. Но пък не ям лук под никаква форма.

# 564
Тези хора никога ли не са спазва ли диета? Ако са спазвали, щяха да знаят, че не винаги се свалят кг. Ако се направи една графика, понякога освен  сваляне, но има и качване, но като цяло линията върви надолу. Нормално е и мисля, че би трябвало и върху това да се говори, че не се сваля с еднакъв темп.
Наистина, поне две седмици да ги бяха оставили да свикна на режима и тогава да ги гонят.

# 565
  • някъде другаде
Аз също исках Сонай да остане. По - млад е , а и има повече нужда от отслабване. Симеон изглежда по - слаб.
Вече писах , че авокадо не понасям. Най - хубавата снимка на авокадо съм виждала в генекологичният център , където ходя. Той се казва Авокадо и там то е нарисувано , като корем на бременна жена.

# 566
  • На Изток от Рая
Сонай определено изглежда, че е свалил поне в лице. Пожелавам му да продължи да сваля и да достигне оптималното си тегло.
Направи ми впечатление, че на Вили от Плевен в лице въобще не ѝ личи, че носи такива килограми, Рая също.
И за протокола, обожавам броколи и авокадо, особено последното, ям го като добавка в салати или смути, което си мажа на филийка  хляб от лимец, който в момента се пече😀. Тия дни ще пробвам и на Джаста рецептите за хляб.

# 567
Тези хора никога ли не са спазва ли диета? Ако са спазвали, щяха да знаят, че не винаги се свалят кг. Ако се направи една графика, понякога освен  сваляне, но има и качване, но като цяло линията върви надолу. Нормално е и мисля, че би трябвало и върху това да се говори, че не се сваля с еднакъв темп.
Наистина, поне две седмици да ги бяха оставили да свикна на режима и тогава да ги гонят.

Спазвали са.
Почват нещо за пет дни, виждат, че не свалят 50 кила и се отчайват.
Едната си каза. От нета спазвала, но не помагала.

# 568
Най-накрая изгледах и аз. Тези тъпаци от БТВ снощи до 1 ч. не бяха качили епизода. Rolling Eyes

Горките хора доста се сдухаха от резултатите. Трябваше да им обяснят за задържането и че няма да могат да свалят по 8-10 кг всяка седмица. Дано не се обезверят и не загубят мотивация, защото наистина много се стараят.
Сините са такива чисти душички, много ми стана мъчно как страдаха, че ще изгубят един от тях.
Наясно съм, че няма как да оставят всички на издръжка 3 месеца, но можеше поне първите 2-3 седмици да не гонят никого, за да могат хората да се почувстват по-уверени в режима и способностите си и да имат по-голяма успеваемост и навън, ако отпаднат. Още ме е яд, че изгониха човек след отпадането на онзи, който сам се отказа /забравих му името вече/. За Сонай също ме е яд, но и Симеон не исках да си ходи.
Като цяло е странно, че бяха свалили толкова малко, при положение, че мъжете свалят повече и по-бързо от жените по принцип. Дано момчето не се откаже и продължи да следва режима и да спортува!
Миглена игра доста рисково и ва банк, можеше да се прецака много яко. Започвам леко да си ревизирам мнението за Тодор. Харесвах го в началото, но май ще се окаже прекален егоист.

Нанси също ми е много симпатична, но ме побърква с това непрекъснато разперване и събиране на пръсти и с това дървено рецитиране на репликите си. Много роботски й се получава - с една равна интонация и без никаква емоция. И въпреки че не изглежда студен човек, не усещам съпричастност и искрено отношение към участниците. Изказва някаква подкрепа, но звучи все едно го прави, защото така е редно, а не защото го чувства.
Когато коментираше играта с кулите от хляб явно нямаше готови реплики и коментарите й бяха съвсем нормални и не така сковани. Дано се отпусне скоро и започне да се държи по-топло и естествено.

П.П.: Аз съм от тези, които обичат брюкселско зеле, авокадо и карфиол. Ям и броколи, но зависи как са приготвени, а зелени аспержи обожавам. Но пък не ям лук под никаква форма.

И на мен Тодор започва да ме дразни. Особено, като вземе да ги "съжалява" загубилите или справилите се по-зле от него.

А Нанси хич не ми е симпатична. Ужасна водеща е, точно тези неща ми направиха впечатление и на мен. Или ще е робот, или, аха, всеки момент ще ревне, че някой от участниците бил изял 2 лъжици захар, или задава с някакъв обвинителен тон въпроси на участниците, на които те няма как да отговорят. Откъде я изкопаха, как я взеха за водеща, кастинги нямат ли, ужасна е.

А Викито хич не е толкова слаба в лицето. Обикновено е много силно гримирана, чак изрисувана. В един от епизодите беше толкова изрисувана, че ми заприлича на куклата Анабел, и като се обърна в профил, двойна брадичка и бузи, все едно изрисувана маска беше сложила.

# 569
А вярно ли е, че русата Вили има операция на стомаха? Странно ми е защо са дали шанс на такъв човек.

Общи условия

Активация на акаунт