Живот на кантар - тема 2

• 36 585
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • Mediterraneo
Аз пък не мога да я харесам Вили, не ми харесва излъчването й, има хора, които от пръв поглед са ти неприятни, без да ги познаваш. Малко ми се струва надменна, малко двулична, не знам. Това с кафетата не го вярвам изобщо. Няма човек, който да поглъща толкова кофеин ежедневно и да не се е гътнал. Това, в съчетание с кг, съвсем, сори, Вили. И не намирам за честно да е във формата след операция.

# 586
  • Телиш/Плевен
Авокадо си правя на пастет с варено яйце  и котидж сирине
Много ми харесва
И на мен ми е любима тази комбинация, само добавям и зелен лук. Yum

# 587
  • София
Може повечето да са безкофеинови, но и според мен прекали с бройката, че и ги смята калориите като лате със сироп, а това не е правилно. Прозвуча сякаш иска да впечатли.

За мен не е нечестно да участва, от операцията са минали няколко години, така че няма ефект вече и няма предимство пред останалите. С нея е свалила забравих колко, но това е било първите месеци. След това се е провалила, сигурна съм, че и други участници са имали по много свалени килограми. Сонай разказа, че е свалял много, има опит с режимите, но после спира.

Имам чувството, че разделението в червените идва от нея. Вчера колко беше горда, че е бил неин планът Меги да се наяде така. Разбира се, след като стана успешен. Прокрадна се и едно обвинение към Тодор, че не бил отборен играч, защото не искал да яде на предизвикателстяата и се радвал на свалените килограми и на другите. За мен това е нормално. Харесаха ми и думите на Симеон, че не си е зарязал бизнеса и семейството ей така.

# 588
  • Mediterraneo
Прозвуча сякаш иска да впечатли.

Точно.

# 589
Тарталета и на мен ми е неворятно. Захарта я остави, ама кофеина.
Но имах позната пиеше 7-8 кафета и винаги с кока кола.
Много нервен човек беше. Joy

Вили със сигурност е била консултирана покрай операцията и всичко това ѝ е било пределно ясно. Язък, че е подложила организма си на операция и всичко свързано с последващото възстановяване, за да се върне в изходна позиция.

Има глупави хора. Може да те чуват, но не слушат и си правят каквото си искат.
После кой ми сра в гащите.

# 590
Това с кафетата не го вярвам изобщо. Няма човек, който да поглъща толкова кофеин ежедневно и да не се е гътнал.
Аз имам познат, който е постоянно с чаша с кафе от машина с монети. До 21ч той е с кафе в ръка + енергийна напитка. Но е клечка като фигура. Дали са 13 на ден не знам, но си пие много кафета.

# 591
Абе и аз не вярвах, че за 4 минути може да са излапат два бургера, ама явно може. Joy

# 592
  • Благоевград
Аз съм в положението на Мартин с "любовта" към броколите, само че моята любов е към юфката. От дете имам брутални спомени с юфка, нищо гадно, ужасно на вкус.
Миналата година майка ми, снаха ми и племенницата ни бяха на гости 3 дни. Бяха взели на малката един пакет юфка, че мното обичала. Приготвиха я, помолиха ме да близна, не посмях 😀 а детето изляпа цяла купа.
Остана малко в шкафа и една неделна сутрин реших да направя на съпруга ми. Първо забелязах, че е бяла, а не пресечена, имаше вид на пресни кори за баница, но хрупкави. Сварих в подсолена вода, отцедих, добавих масло и сирене е реших да пробвам. Изядох всичко, всичко! Толкова ми беше вкусно!
Втора среща с юфката - преди месец се наложи да лежа в болница. Закуската беше юфка, от кафявата. Имаше сирене вътре. Реших да опитам. Голяяяяяма грешка! Никога повече няма да ям юфка навън. Беше ужасна! Ето един и същи продукт, приготвен по различен начин, как предизвиква различни чувства.
Само със скумрия не успях да се преборя. Не обичам от дете. Като възрастна съм яла 4 пъти, за да дам шанс. 2 от пътите бяха в Истанбул, на брега на Босфора, тъкмо уловена и прясна. Ами не, категорично не е моята риба. Но съм й дала шанс, пробвала съм я приготвена по различен начин и съм разбрала, че не ми е вкусно. Скариди също не обичам, но съм пробвала пак вкусни, пресни и добре приготвени.
На Мартин трябва да му ги приготвят по няколко различни начина, не на пара със сол тези броколи. Трябва да ги опита както някой беше казал в запеканка, панирани, с масло, под формата на чипс с пармезан, и едва тогава да е сигурен, че не става.

Честно казано, аз искам Мартин и червенокосото момиче да станат двойка, виждам ги заедно, а мисля, че и те се харесват.

Накрая дали ще кажат и кой колко сантиметра е свалил от обиколки? Това според мен и изключително важно, не само килограмите. Преди години бях 60 кг, но с плочки на корема и мускулна маса, след това спрях да тренирам и бях 62 кг разплута и с гевречета на корема. Огромна разлика във външния вид, а реално само 2 кг разлика.

# 593
  • Пловдив
Имах колежка, тогава на възрастта на Виолета и с телосложението на Виолета, която казваше, че често пие по литър-два кока-кола на ден. Голямо шише и така си го пие. Там кофеинът на милилитър е по-малко, но и количеството е голямо.
Колежката не съм я виждала в последните години, трябва да е вече на 51, и не знам дали е отслабнала, или напълняла.

# 594
  • Някъде там
Това с насилването и натякването, че е задължително да яде броколи, не го разбирам.
Единственото което не понасям и не консумирам е чисто прясно мляко и мляко с ориз, защото ми мирише на пр мляко. Не понасям миризмата.
Не биха ме накарали за нищо на света да пия чисто прясно мляко. Просто ще помоля да спрат да ми говорят, защото не се чувствам добре от това и толкова.

На всички пожелавам да си сбъднат мечтата да отслабнат и да успеят да я задържат.

# 595
Имах колежка, тогава на възрастта на Виолета и с телосложението на Виолета, която казваше, че често пие по литър-два кока-кола на ден. Голямо шише и така си го пие. Там кофеинът на милилитър е по-малко, но и количеството е голямо.
Колежката не съм я виждала в последните години, трябва да е вече на 51, и не знам дали е отслабнала, или напълняла.

На моя роднина мъжът и също пиеше цяло шише кола от 2 литра, а често и повече.
Само колата, отделно и други неща.
Роднината му не издържа, опита се мило и любезно да говори, да обясни да се спре, но не вдява.
Накрая му станало лошо, установили почти диабет.
И му казала - или си оправяш начина на живот и хранене или сме до тук.
Ми права е жената.
Че той съзнателно се разболява сам, тя що трябва да го търпи.
И спря човека. Не свали всички килограми, но вече изследванията са му добри.

# 596
Защо водещата се държи толкова гадно и обвинително към хората, и ги гледа толкова лошо като майка непослушно дете? Ядосва се, че някой се радва, че е свалил килограм и го смята за постижение...какво ги сдухва с отношението си.
Ако човекът почти ще ревне, че е свалил само 2-3кг тя тогава реагира ок. А те имат нужда от позитивизъм, мотивация и най-вече ограмотяване по темата за отслабването, а никой нищо не им обясня и те се отчайват.

# 597
  • София
Тодор каза, че Дери им е обяснила, че може да има забавяне. Няма как всичко да ни показват, те имат и неформални разговори, но жената изглежда професионалист.

Ролята на Нанси наистина е досадна, едните ги кара да се чувстват виновни, че са яли, а другите защо не са яли.

# 598
  • Mediterraneo
Нанси е хубава жена, но за водеща НЕ става. Много е дървена, за импровизация и дума не става, изобщо не.

# 599
И аз се разочаровах от Нанси, преди формата ми беше много симпатична, но започна много да ме дразни.
През годините където и да съм я гледала винаги ми е оставяла впечатление на много мила жена,та не изключвам и по сценарий да се държи така осъдително, но е гадно за гледане. Участник след участник разочаровани от резултатите защото са си скъсани дупетата от тренировки и са очаквали повече свалени кг,а тя с осъдителния поглед и обвинителен тон " на какво се дължи този резултат?". Сякаш на тях не им е достатъчно криво, ами и тя сипва сол в раната и цялата сцена силно прилича на това да риташ паднал човек  Rage

Общи условия

Активация на акаунт