Живот на кантар - тема 2

• 36 539
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Да, те са професори и знаят на какво се дължи.
Дразнеща е водещата много.

# 601
Последната седмица виждам доста пълнички хора във фитнеса и в парка, може пък все пак предаването да повлияе положително поне на известен брой хора.

# 602
Всъщност е отрицателно.
Двама човека пълнички познавам и го гледат.
Да, решиха да се движат, да спортуват колкото могат, но продължават да си похапват всичко.
Разбрали от предаването, че тренировката е важна най-вече.

# 603
Не мисля, че има връзка с предаването. Лятото наближава, а то е мотиватор за много хора.

# 604
  • Наблизо
Всъщност е отрицателно.
Двама човека пълнички познавам и го гледат.
Да, решиха да се движат, да спортуват колкото могат, но продължават да си похапват всичко.
Разбрали от предаването, че тренировката е важна най-вече.
За мен каквото и да е влияние в посока повече движение,е в плюс.
Харесва ми това броене на калории и зоново хранене,което промотират.Надявам се да се говори повече за него.
И след толкова диети и изтезания,съм на мнение,че трябва да се яде всичко.С мярка и разбира се да се избират пълнозърнести храни и захарта да се избягва.
Твоите познати са почнали да правят нещо,дори само да намалят порциите-е добре.

# 605
Не мисля, че има връзка с предаването. Лятото наближава, а то е мотиватор за много хора.

И аз така мисля.

# 606
Аз съм слаба, ям боклуци, тренирам.. имам хубав ген, но предаването ми повлия. Намалих драстично сладкото, захарта в кафето, тестените закуски (пекарната на Лидл, ми беше топ дестинация) и мисля два пъти преди да си сложа нещо в количката в супермаркета. Пуснах си изследвания и се успокоих, че съм в отлично здраве, защото имах съмнение. Накарах доста хора около мен да го направят (най-близките) и открихме пред диабетно състояние на приятелка. Никоя крайност не е полезна, ще ям шоколад понякога, но премислено няколко пъти дали си заслужават усилията после.

# 607

Предвид че това предаване обсъждаха, няма как да има общо с друго предаване Grinning
Но разбрали само за движение. Споменах храната и тя не им била драма. И си сипа фантичка. Joy

# 608
И аз съм слаба и обичам да си похапвам. Сладко не ям много предпочитам плодове,пия кафе без захар, защото така ми харесва,но за сметка на това обожавам мазни, пикантни храни
Хубаво е че хората са започнали с изследвания и по-зфравослвно хранене,защото много често всяка промяна се отлага за утре,а утре така и не идва

# 609
Предвид че това предаване обсъждаха, няма как да има общо с друго предаване Grinning
Но разбрали само за движение. Споменах храната и тя не им била драма. И си сипа фантичка. Joy
Нямах предвид твоя коментар, а предишния по темата (на Марена).

# 610
  • Някъде там
Скрит текст:
Аз имам пример в къщи. Мм обича възможно най-вредната храна в големи количества, а откакто сме заедно почти 30 години, е слаб, едни и същи килограми и в перфектно здраве, но работата му е такава, че се движи изключително много. Наскоро се беше обзаложил с приятел, че костюма от бала му му е по мярка и беше прав.
Та има и такива хора, но са по-малко.
Няма нищо странно в това, че са свалили много малко, но Нанси е в роля то се вижда. Която роля не им помага.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 16:52 от daviz

# 611
Аз имам пример в къщи. Мм обича възможно най-вредната храна в големи количества, а откакто сме заедно почти 30 години е слаб, едни и същи килограми и в перфектно здраве

Много ме дразнят такива.
Гадове Joy
Не са хора това. Завид, завид.

# 612
  • Наблизо
Аз имам пример в къщи. Мм обича възможно най-вредната храна в големи количества, а откакто сме заедно почти 30 години е слаб, едни и същи килограми и в перфектно здраве, но работата му е такава, че се движи изключително много. Наскоро се беше обзаложил с приятел, че костюма от бала му му е по мярка и беше прав.
Та има и такива хора, но са по малко.

Няма нищо странно в това, че са свалили много малко, но Нанси е в роля то се вижда. Която роля не им помога.
И аз като Елора,завиждам Неблагородно.Да ти жив и здрав иначе Simple Smile
Ама то и какво е вредна храна?Аз виждам като такава само американската,в която няма нищо естествено и с оцветители и канцерогенни вещества...но ако ще е само мазна тип баница,пържоли,хлебец,фондю,раклет,кроасани,торти,пици,карбонара...тя не е вредна,но трябва да се движиш изключително много или да работиш тежък физически труд за да си позволиш да ядеш тоава постоянно и в големи количества.Иначе пак дявола е в количествата.

# 613
Моя мъж, като бяхме гаджета и си чатехме, преди да си легне казваш" отивам да хапна и лягам". Това е негов ужасен навик и до днес.  Вечер яде много вредни неща, преди да легне дояжда нещо от вечеря. Сега пуфти. Кръста го болял, краката го болели. Ми той е над 120 кг. Не става да лежиш на дивана, да набиваш глупости и после да си здрав и прав човек. Честно казано, ако се запише за следващото издание на предаването ( ако има такова) ще се радвам. Но едва ли ще го направи.

# 614
  • Някъде там
Питате ли ме,като ми е в къщи.😄
Скрит текст:
Казвала съм му го много пъти, че много ме дразни и завиждам много.
Основно набляга на суха храна,пържена,колбаси,ежедневно много месо и то го предпочита пържено и печено. Храната да е на фурна основно. По рядко супи и маджи, не че не яде, но ако днес е ял на обяд течна храна, ще я яде чак на другия ден вечерта. Общо взето това за мен е вредно, но като не обича и не иска,не го насилвам, защото виждам, че е здрав и това не му вреди.
Севда и мм е така. Яде и ляга най много 40 минути след това е гадината си е все едни и същи кг и то е слаб ако пита мен.😀

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 16:53 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт