Живот на кантар - тема 2

• 36 535
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Наблизо
Питате ли ме,като ми е в къщи.😄 Казвала съм му го много пъти, че много ме дразни и завиждам много.
Основно набляга на суха храна,пържена,колбаси,ежедневно много месо и то го предпочита пържено и печено. Храната да е на фурна основно. По рядко супи и маджи, не че не яде, но ако днес е ял на обяд течна храна, ще я яде чак на другия ден вечерта. Общо взето това за мен е вредно, но като не обича и не иска,не го насилвам, защото виждам, че е здрав и това не му вреди.
Севда и мм е така. Яде и ляга най много 40 минути след това е гадината си е все едни и същи кг и то е слаб ако пита мен.😀
Щом се движи много,значи няма проблем.Успява да изразходва притока на енергия.
Не виждам да пие газирано,да яде снаксове,може би колбасите тъй като подпомагат болести като подагра.
Лошото е,че като си е свикнал така,като спре да работи толкова интензивно,неиминуемо ще му се отрази.

# 616
  • Някъде там
BeautifulM не обича такива неща да.
Ще слагам тези лирични отклонения в скрит текст вече, че темата е съвсем друга, да не я превръщам в лична.
Скрит текст:

Изключително рядко да хапне нещо сладко от магазина. Веднъж на два месеца може и да се случи. Снаксове и газирано никакво.
Ако е домашен десерта по би го хапнал.
Тук пишат че нямало нещо такова като ген, но в неговият род до един всички са така слаби а хапващи стабилно и основно месо. Баща му е кожа и кости, а яде сериозно. Дядо му и той беше така до последно,а той пък освен месо ядеше и много хляб( почти цял на едно хранене)..Със силен метаболизъм са целият му бащин род.

# 617
  • София
Daviz,
Скрит текст:
Не харесвам твоят мъж! И баща му! И целият му род!

# 618
  • Пловдив
Още малко ще стане "не си прав, и майка ти не е права". Wink
Значи, аз не мога да се закълна, че не съществуват подобни еднорози, но чисто рационално - изядената храна или се изгаря, което значи много движение, другият начин е висока температура, или се из*ква неусвоена напълно (предполагам, че това е случаят с повечето ядящи по много и слаби), или просто не е толкова много, колкото изглежда.
Не че и аз не им завиждам на онези, които с слаби без усилия. Вкл. тези, които не си падат много по яденето.

# 619
Джастев плющи като за световно и се движи като за две световни, работата му е свързана с физически труд, абе раздава се на макс.
Но...и си хапва. Висок е. Добре сложен т.е. равномерно разпределен Joy, но заформи шкембе. На мен не ми пречи, защото е доказателство, че добре си го храня и гледам. Joy Но.. преди това коремчето спадаше с три дни ограничения (образно казано), а сега не ще. Тъй, че при него е до хранене, не до движение. Той се движи много, но се храни твърде неправилно.
Според мен движението е важно, но по важно е храненето.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 21:58 от Джаста Праста

# 620
Твоя джастев преди е бил по-млад, та като си по-млад по-лесно сваляш. Инак при отслабването около 80% е храненето, около 20% спорта.
И в тоя ред на мисли се замислих за Симеон, тоя човек за да свали само 300 грама за седмица, при условие че е на диета и всеки ден двуразови тренировки - ами има само едно обяснение - не си е спазвал диетата и си е хапвал скришно.

Според мен е време следващата седмица да има червена линия, да кажем тия дето са свалили по-малко от 0,5% или друг процент, директно да излетят от шоуто. Все пак са там за да спазват хранителния режим и тренировките.

# 621
Да, Boro, възрастта също е фактор, не отричам, и си прав, той моя Джастев иска да яде като млад, а да не дебелее като човек, който вече не е първа младост.

# 622
Според мен и мускулите може да са им понатежали, затова да няма почти нищо свалено. Иначе сигурно има камери постоянно, с изключение на баня, тоалетна и пр., и няма как да ядат тайно в хижата, нито има магазини наблизо, че да отидат незабелязано и да мушнат някаква храна тайно.

# 623
Не вярвам, че ядат тайно, но е възможно да не ядат правилно. Да пропускат храни, часове.

# 624
  • Някъде там
Аз мога да съм сигурна само за примера който е пред очите ми ежедневно.
 За мен всичко е съвкупност от много и различни фактори които оказват влияние върху всеки човек различно.

# 625
  • Пловдив
Само от пропускане едва ли. Може да ядат неща, от които например задържат вода, или просто - повече. И аз не вярвам да има как да ядат тайно обаче.

# 626
Явно пропускат. Ако цял живот си бил дебел и на диета, да ти кажат я хапни този снак, а ти да си кажеш : това са 300 калории, дай да си ги спестя, и става фал.
Според мен  тези хора са свикнали да гладуват и смятат храната за враг.
Странно, че и толкова малко тегло свалиха.
Тази седмица ще има още спестили си храни.

Пп за мен, която съм с ИР, хляб с  конфитюр е терра инкогнита, но там сигурно е съобразено.

# 627
Това едновременно да сваляш мазнини и да качваш мускулна маса е почти невъзможно. Възможно е, но много трудно и с много  правилно изчислена диета, в която не си в дефицит.
А до колкото гледах предаването, имат си храна и те си готвят. Така че може на някой да са му казали че тряба да яде по 1500 калории, ма той да си хапва по 2000+ . Също така и по кое време да ядат, някои казаха че са пропускали хранения преди тренировки. Така че явно не ги следят толкова строго, все пак си е за сметка на участниците да си спазват режима.

# 628
  • Пловдив
Тайс, фал ще стане, ако огладнеят след пропускането и ядат в резултат повече, иначе само по себе си от неядене не се пълнее.

# 629
Тайс, фал ще стане, ако огладнеят след пропускането и ядат в резултат повече, иначе само по себе си от неядене не се пълнее.
Аз съм от тези, дето съм ходила на спорт гладна, но не съм била под надзор.
Щом някой е във формат с правила, трябва да ги спазва.
Заради статичността на предаването, съм скептична , че ще има резултат.  Общо, да. Но индивидуалният подход май го няма.
Още го гледам, но май ще се откажа. Става ми тъжно за участниците.

Общи условия

Активация на акаунт