Днес се разделихме след 12 години с жена ми. По принцип моята гледна точка е е че тя го беше решила отдавна аз просто го изказах на глас днес , защото обстановката взе да става непоносима,а сме с дете и не искам да има скандали. И така казах и че искам да се разделим тя каза супер спокойно добре ,казахме си още две три думи и тя си отиде в стаята. И сега моя въпрос е към хора попадали в такива ситуации какви са емоциите които са ви обзели след раздяла. Аз самия ами реве ми се мамка му гадно ми е . Чувствам се като шибан парцал. Въпреки че знам че това е правилното решение. Но от друга страна жена ми 5 мин. след като проведохме разговора беше сладко сладко заспала та чак похъркваше. Е питам по дяволите възможно ли е толкова да не ти е пукало за някой че грам емоция да няма в теб 12 години мамка му. Не казвам да реве или нещо такова дори и гняв да е присмех облекчение радост нещо бе нещо каквото и да е ебаси спокойната душица легна и заспа.Тва за мен не е нормално защо си бил с някой толкова време след като явно е бил никой за теб.