Отговори
# 30
Обикновено чашата прелива от нещо наистина незначително.
Нещо като факс получаваш и бам - свобода!

При моята колежка какво може да е преляло ми е интересно?
Кротка, работлива жена. Вкъщи всичко сама прави, защото милото така смята.
Тоест той като се прибира не прави почти нищо, а тя от работа се прибира и пак работи.
И пак нападки.
Него съм го виждала веднъж. Много дръпнат, сопнат и все гледа сърдито. И добро утро да му кажеш, ще ти отговори сърдито.

# 31
За мен компромисите не са хубаво нещо. Почнеш ли с компромиси, то къде отива щастието?

И говоря за важните неща. Не мога да направя компромис да си лягам с човек, който не ме привлича, който вчера ме е обиждал и крещял, който по начало не намирам за хубав по моите стандарти. Нито мога да живея с мърльо, тъп, необразован или смотан, мамино синче и подобни.
Компромис може да е да не отидем на море, а на планина или днес да се търкаляме на дивана и да поръчаме храна, вместо да ходим на фитнес.

А аз говоря за компромиси от чиста лигавщина и простотия.
Станала на 40 с изтиктакъл биологичен часовник, но иска мъж като Брад Пит и не поглежда нищо по-различно.
Или пък мъж на 50+ приличащ на Дани де Вито да се заглежда по 20 годишни жени и да не "сваля" летвата за нищо на света.

Хубаво е да знаеш, кога да спреш иначе си оставаш хронично самотен цял живот.

# 32

Мая, какво става с твоя? Хванал ли е някоя наивница или никоя не му връзва на номерата? Joy

О, нямам представа. Ние комуникираме само за детето вече. Успокоиха се нещата. Доволна съм и спокойна. Hands Pray

# 33
Arielle, всъщност страшно много мъже имат такива претенции. Дебели и грозни, но искат слаби, стройни и красиви.
За да имат такива жени, трябва да имат пари.
Останалите си седят сами и се превръщат в ред пилчета.

# 34
Съществуват ли такива мазохиски изобщо? 50 години, с човек, който те ненавижда....дори не мога да си го представя.

# 35
Всякакви има.
А и колко жени с години седят при насилници.
Има.

# 36
Е, той не ти го казва за добро утро и лека нощ. Просто се държи ..като традиционен мъж, който не разбира от женските неща, например. И за разкош смята, че някои неща просто са излишни на една жена. Примерно добро образование и заплата, по-висока от неговата. Или шофьорска книжка. Или пък на детето не му се полага .. отделна спалня например.
Такива мъже не са експлицитно злобни и агресивни, даже сигурно вярват искрено, че са въплъщение на добрия съпруг, баща и човек като цяло.

# 37
Arielle, всъщност страшно много мъже имат такива претенции. Дебели и грозни, но искат слаби, стройни и красиви.
За да имат такива жени, трябва да имат пари.
Останалите си седят сами и се превръщат в ред пилчета.

Така е Елора, но и жените не падат по-долу.
Известни сме с т.н. "хипергамия" докато накрая от много подбиране не гризваме дръвцето на 40+.
И не такива жени не са "силни и независими" а са абсолютно същия еквивалент на мъжът "ред пилър".
За мен няма ама никаква разлика.

# 38
Вероятно говориш за някой от третия свят.

# 39
  • Paris, France
В третия свят старите, 40г моми са изключителна рядкост и хипергамията също. Повечето хора се женят за човек от тяхната черга и браковете се уреждат от семействата, често в семейството.

# 40
Вероятно говориш за някой от третия свят.

И аз това щях да попитам къде в третия свят виждате силни и независими жени?
Там са омъжени доста често, чрез уредени бракове.
За мен точно този двоен стандарт как сам мъж е за боклука, но сама жена има време да търси е в корена на всички проблеми.

Накрая някой Мустафа им завърта главите във фейсбук и му превеждат всичките си спестявания по банковата му сметка, но иначе са "силни и независими".

# 41
  • Melmak
За мен човек на 40-50, който не е срещнал човек за семейство, значи нещо му има. Сори, да не се обижда никой.

И не, не е по-добре да си с някой насилник, или просто там да се вземеш с някого да не си сам. Обаче често случаят е такъв, какъвто Ариел го описва - я някоя прекалено готина избира, избира и накрая се събужда на 40+ без толкова много кандидати. Или в мъжкия вариант някой мамин синковец, за когото още не се е родила най-прекрасната и достойната, че да го вземе. И често пъти тези хора имат нереална представа за себе си.

# 42
Че тя готината мадама поначало няма много кандидати.

# 43
На 70 години да се разведеш.
Ужас, това е признак на  страрческа болест.
Цял живот е било добре и изведнъж на толкова години какво решават, че живота е пред тях и хайде да го живеят.
Те децата им са но по 50 години.
Подем някакъв, но биполярен.

# 44
  • Най-красивата страна
Да,може.
Родителите на моя съученичка и приятелка  до такава степен не можеха да се понасят,че живееха на различни етажи от къщата.
Майката на първия етаж,бащата на втория.
Целият им живот е минал в скандали и побоища.
Обаче децата -три на брой са били причината да останат заедно.
И ,,какво ще кажат хората,,...
Бащата беше заминал за Гърция.Цели 5 години не се прибра,не знаеха нищо за него.Накрая се върна,защото беше болен.
Майката нито го е търсила,нито се е интересувала къде е.
Тя почина преди него.Той не отиде на погребението.
Жената казала,че и на смърта си не го иска.

После приятелката ми се омъжи за един мъж ,който е копие на баща и-скандали и побоища...Не съм я виждала отдавна.
Братята и -единия разведен,а другия стар ерген.

Общи условия

Активация на акаунт