Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 64 964
  • 631
  •   2
Отговори
# 15
Днес отидох до магазина да купя кори за баница. Разбира се, върнах се с пълна чанта с продукти без кори за баница.

Така веднъж се отбихме с мъжа ми в Кауфланд да купим лук. Излязохме с какво ли не, но без лук.

# 16
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
12 часа от живота на една муня:
Снощи беля краставица на малкия, той сяда да яде, хрупа там, озадачено пита - "Мамо, има ли сортове сладки краставици? " , викам "Нямам идея, тия уж са български (от оранжерия), де...Опитвам парче, верно сладко, емиии, да, взела съм кутията със захар, не със сол. И сол сложихме, фюжън станаха.
 Ставаме с ММ сутринта, на масата в кухнята, освен няколко неща на детето, и локвичка мляко?!? , споглеждаме се, малкия спи, снощи мляко нямаше по масата, да не е ставал да яде, и пак да е легнал, но няма купа, лъжица...
Почнах да чистя, гледам малко найлоново  пликче с мляко, и ми стана ясно откъде е млякото. Преди няколко дни детето сипа малко мляко в пликче, с идеята да го замрази, и да пробва нещо. Е извадил го, и го забравил на масата, а аз не съм го видяла.
  Такааа, 30 минути по късно, оправяме се за излизане, нося шишето с водата, аха да го сложа в джобчето на раницата, която е на леглото на детето, и нещо стана мокро, не съм затворила добре капачката, намокрих чаршафа и матрака...
 Сега съм в офиса, тръпна какво ще се случи...

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 09:46 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 17
Днес отидох до магазина да купя кори за баница. Разбира се, върнах се с пълна чанта с продукти без кори за баница.

Така веднъж се отбихме с мъжа ми в Кауфланд да купим лук. Излязохме с какво ли не, но без лук.
Аз поради тази причина вече 10 дни съм с една единствена миниатюрна глава лук в съответното кошче на балкона... Сещам се, че съм била тръгнала за лук, след като подредя всичкия плод-зеленчук след пазар и не стигна да слагам нещо в този кош...

# 18
  • София
Детето ще се отрече от мен чрез държавен вестник.
Правя заливка за огретена ѝ. Яйчице, кисело мляко, брашно, че и малко сода. Някъде прочетох няколко капчици студена вода.
Много изпълнително подходих.
Само забравих, че купата с всичко разбито е в мивката и в един прекрасен миг реших да си измия ръцете...
Ми... детето ще яде огретен без заливка.

# 19
Вчера взимам детето от училище и го оставям при майка ми. Обаждам се на мъжа ми да го вземе след 3 часа, когато се прибира от работа. Познайте дали не го забрави 😊 прибра се сам и после се върна да прибере наследника. Викам му: Добре, че не те чака на някоя спирка детето, ами е на сигурно място.

# 20
Здравейте момичета изгубих си гривната естествено някъде из стаята и имам някакви спомени ,че в тази тема някой беше разказвал как търсил с ножица 🙂. Та ако може идеи ,че сериозно закъсах 😁😁😁,а ако въобще няма такова нещо поне съм по темата😀.

# 21
Оставяш отворена ножица (може и няколко за да сме по темата) на някое видно място. От другата тема съм чела за вързана кърпа на крака на маса или стол. Та мож и двете 🤣

# 22
Оставяш отворена ножица (може и няколко за да сме по темата) на някое видно място. От другата тема съм чела за вързана кърпа на крака на маса или стол. Та мож и двете 🤣
И сами ли ще стигнат до гривната😅 за да разбера къде е ,че за ножицата и аз така помня и сложих ама не мърда . Нещо съществено пропускам😟, а си я искам .

# 23
Аматьорки! Само 5 минути ми трябваха, при това без помощни средства от рода на ножици и кърпички, за да се сетя, че съм забравила да платя на фризьорката, от която току-що съм излязла.
Върнах се. На когото не му работи главата, му работят краката...

# 24
Как'Сийка честита прическа, бърз ум имаш дали да не дойдеш да ми помогнеш ,че ножицата цяла вечер стои ,а гривна уок 🤣🤣. Ако не поне ще изчистим 😁

# 25
Аз знам за кърпичка (парцалче), вързваш три възела и на всеки възел визуализираш това което търсиш.

# 26
Аз знам за кърпичка (парцалче), вързваш три възела и на всеки възел визуализираш това което търсиш.
Благодаря ще опитам ,а после как ще го намеря или как ще разбера къде е ,че аз съм руса.
Пп: така съм се средоточила,разчитайки на вас ,че се чука на вратата на спалнята, викам на ММ той да отвори . След 2 минути пак се чука ,вдигам глава ами аз него съм го заключила отвън 😂😂😂.
НАМЕРИХ Я !!!ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ 🤗. Цяла нощ стоя ножицата и кърпичката и сега я намерих паднала в една торбичка ,а може и малката да я хвърлила, че пипа навсякъде. ММ ме мисли за луда ама пък аз вярвам в силата на бг мама ☺️.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 09:01 от Kisses

# 27
От този вторник, който аз мислех за понеделник почти целия ден /щото нали 3-ти март - понеделник - се почиваше/:
- Сутринта метнах чаршафа от едното легло през терасата /изтупвам ги сутрин чаршафите/. Понеже не отидох веднага да си го взема /чакаше ме пред вратата на гаража/, та 5 минути преди да изляза ми просветна, та тичах да го прибера.
 - виждам учебника по мат-ка на детето и си викам - глей каква е блейка, забравил е да си го сложи в чантата, в понеделник имат мат-ка. И вече при тръгването му /връзва си обувките/ му казвам - сложих ти мат-ката, че я беше забравил. А той понеже по-сетен от мен ми казва, че сме вторник. Тръгвам да вадя мат-ката, но в бързината грабнах географията. Е, тогаз вече ме изпъди, че само бели правя. Ама аз от добро, бе, от добро. И от бързане. Joy

# 28
Преди време четох с огромно съчувствие изповедите на съфорумки, които почти успели да си отрежат част от пръста, режейки нещо в кухнята.
Е, и на мен се случи тези дни. Освен нокътя, и една миниатюрна част от ъгълчето на показалеца ми липсват. Доста кръв изтече, но овладях положението.

# 29
Аз не съм се рязала така брутално с нож, но с белачката за картофи на Тескома (имаха една по-стара серия, уникална беше и между другото още я ползвам тази белачка повече от 15 години и ножът продължава да е безупречен) - направо си отряза част от палеца ми, сякаш режеше масло - дори не усетих съпротивление, нито болка, само видях как рукна кръв и се зачудих как и откъде...буквално с остротата на скалпел се оказа. 
После при почистване и миене ме беше страх да я пипам, разгеле от години я мие СМ, а и много внимавам при ползване.

Общи условия

Активация на акаунт